Prisjakt
Folkhemmet
 • Stort Sortiment
 • Fraktfritt över 5000 kr
 • Säkra betalningar
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Ett Kalle Anka företag. Undvik! Totalt inkompetent personal som inte kan något om sitt sortiment, tvivlar på att kunden sett något i online katalogen, att kunden verkligen ringt den butiken den säger sig har ringt, att varorna finns för hämtning trots att kunden ringt och fått det bekräftat och ingen som helst ursäkt för att de försökt leverera tre gånger hos oss trots att vi begärt leverans till butik. Slö och oengagerad personal som bara skyller ifrån sig, lång leveranstid också. Aldrig mer.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Behövde hota dem med anmälning för att få mina pengar tillbaka 3 månader och 2 returer efter att de skickat fel varor. Långsam leverans, kundtjänst svarar inte på email. Skämt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Har köpt flera saker genom åren i Täby butiken och alltid trevlig personal :) .Klart att man vil ha sakern direkt men hittills så har det alltid varit värt att vänta.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
4 månader sedan
Köpte utemöbler och tyvärr så var det lång leveranstid på soffbordet men de skickar detta till ombud, så att jag slipper vänta. Tack Olivia på kundtjänst :)
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Kort och gott, håll er borta från denna butik! Värsta sortens skojare.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
8 månader sedan
Har ni tur är det bara jättelånga leveranstider. Har ni otur ingår inte alla delar ni behöver för att montera möblerna. I rådande stund har FLERA månader passerat och problemet är ännu inte löst. De vägrar ta ansvar utan skyller ifrån sig. Oinspirerad personal. Jag trodde inte det fanns såhär förlegade företag 2021. Undvik!
Usel
9 månader sedan
Total katastrof. Undvik. Vi beställde skrivbord och stol i augusti. De sa omkring 4 veckors leveranstid då, vilket var länge nog. Nu har de skjutit upp leveransen gång på gång på gång. Idag åkte vi till butiken för att få tillbaka handpenning, eftersom vi inte vill vänta till vecka 5-6 nästa år, vilket är den leveranstid de sagt senast. Då säger de att vi måste köpa stolen, för att den finns på deras lager i Täby. Det stod inte i det mail vi fått. "Vi har våra regler" är enda förklaringen på varför jag måste köpa en stol som jag inte kommer att ha ett matchande bord till. Så det slutar med att vi betalar resten av stolen, och att de kan tänka sig att skicka hem den till oss, trots att den kostar 4800:- och deras gräns för fri leverans är 5000. Verkligen generöst, efter att ha väntat nära ett halvår. Köp inget från folkhemmet. Jag har aldrig varit med om en sämre affär.
f
fravoc

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Varning! Mycket oseriös butik som låter veckorna gå utan att reparera skadade möbler eller erbjuda någon återbetalning eller kompensation. Priserna må vara låga men förvänta dig inte att få det du har beställt intakt och fungerande.
Betyg köpupplevelse
2.1OK
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(0)
(0)
(6)

Om butiken

Folkhemmet

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.folkhemmet.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Svenska Folkhemmet Möbler & Inredning AB

Organisationsnr: 556773-4891

Information hos allabolag.se