Folkhemmet
 • Stort Sortiment
 • Fraktfritt över 5000 kr
 • Säkra betalningar
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Jag köpte ett svart soffbord för drygt 1 000 kr. När bordet kom visade det sig att färgen var mer grå än svart och jag ville reklamera köpet. Det gick Folkhemnet emellertid inte med på, men jag kunde i vart fall använda min lagstadgade ångerrätt. Jag fick dock stå för fraktkostnaden tur och retur, vilket totalt blev 650 kr. När jag hade skickat tillbaka bordet vad jag Folkhemmet att bekräfta mottagandet och makulera fakturan, men jag fick inte någon sådan bekräftelse. Folkhemmets inkassobolag skickade mig därefter en påminnelsefaktura för bordet. Det var knappt 1,5 månader efter jag hade skickat tillbaka det. Tur att jag hade kvar returkvittot från DHL, annars hade de garanterat krävt mig på pengar för bordet också. Jag rekommenderar alla att handla från någon annan butik än Folkhemmet.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Riktigt dåligt. Tog nästan 1 månad innan det jag beställt kom, inget som uppgavs med angiven leveranstid. Dålig info om varför denna försening alls, ingen kompensation alls, bara en massa ursäkter utan åtgård. Beställde 5/6 och trodde vi skulle ha möbler till midsommar, villet de även kommenterade att det slulle vi nog få.. inte. Första och sista beställningen från ett väldigt icke kundvänligt företag. Stå för era fel och brister och om det strular så ge eta kunder nån kompensation som plåster på såren åtminstone. När jag efterfrågade kompensatiipn så fick jag inte ens respons på detta, många företag gör detta utan kunden ens kommenterar. Då de säkert vill att kunderna återkommer, men vem vill handla på detta företag igen? /Annika

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Beställde sittdynor som angavs som "lagervara, skickas inom 2-5 dagar". Upphämtning i Kungens kurva. Efter en vecka får jag bekräftelse att leveransen kommer komma veckan därpå (!) till Täby. Nu har det gått 17 dagar och jag har ännu inte kunnat hämta upp mina varor. Slappt bemötande i butiken.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
5 månader sedan

Katastrof, håller inga löften! Går inte reklamera! Akta er för denna butikskedja!

Dålig
ett år sedan

Soffa Julia med 2 fotöljer: Försenade produkter, inte så farligt men 2 veckorna sena. Insydd söm mitt i tyget med andra färger. Väldigt svåra att montera, instruktionen stämmer inte. Benen är ostabila och hela soffan knakar varje gång man rör sig eller sätter sig... Har försökt reklamera men de säger att de väntar på svar från leverantören, det har nu gått 2 månader...

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Soffa Cinema - undvik. Slarv utan dess like. Olika delar, olika mått, ojämna stygn, ojämn stoppning. Delarna passar inte ihop. Efter klagomål tar svaret lång tid, som Folkhemmet använder för att deras 14-dagars ångerrättstid ska löpa ut. Inte ett företag som bryr sig om kunder.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Ett Kalle Anka företag. Undvik! Totalt inkompetent personal som inte kan något om sitt sortiment, tvivlar på att kunden sett något i online katalogen, att kunden verkligen ringt den butiken den säger sig har ringt, att varorna finns för hämtning trots att kunden ringt och fått det bekräftat och ingen som helst ursäkt för att de försökt leverera tre gånger hos oss trots att vi begärt leverans till butik. Slö och oengagerad personal som bara skyller ifrån sig, lång leveranstid också. Aldrig mer.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Behövde hota dem med anmälning för att få mina pengar tillbaka 3 månader och 2 returer efter att de skickat fel varor. Långsam leverans, kundtjänst svarar inte på email. Skämt.

Betyg köpupplevelse

1.2Dålig
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(0)
(0)
(0)
(0)
(6)

Om butiken

Folkhemmet

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

www.folkhemmet.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Svenska Folkhemmet Möbler & Inredning AB

Organisationsnr: 556773-4891

Information hos allabolag.se