Kategorier
Prisjakt
Slipskungen
  • Snabb leverans
  • Stort utbud
  • God service
L
Laasa

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan
Snabb leverans, bra produkter och Superservice. Behövde byta storlek på väst och det gick otroligt smidigt. Snabba svar via mail och snabba åtgärder. Rekommenderas varmt.
E
ErikKarlsson92

2 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Riktigt bra! Helt okej pris, och snabb leverans. Beställde kl 10 på förmiddagen och hade fått grejerna eftermiddagen dagen därpå!
K
Körsbär

1 omdöme

Utmärkt
5 år sedan
Var sent ute men ringde till dom och hade möjlighet att lösa det på plats, helt suverän service och mycket trevligt mottagande!
m
magnussn

30 omdömen

Utmärkt
6 år sedan
Trevligt bemötande. Hade en slipsförvaring som var snygg och praktisk när alla andra på nätet är rätt fula eller opraktiska. Hade problem med posten, men det löste sig till slut.
n
natch

30 omdömen

Utmärkt
8 år sedan
+ Snabb och billig frakt + Flera betalningssätt
M
McKinley

4 omdömen

Utmärkt
10 år sedan
Handlade ett par handskar, en skorta och strumpor i fredags. I går måndag kom allting, snyggt förpackat, snabb leverans och allt såg ut enligt bilderna på shoppen. Det är inte alla klädbutiker jag handlat på som allt detta stämmer in på. Jag kan bara ge slipskungen högsta betyg för fin service, snygg shop och trevliga kläder och accessoarer.
b
bildbanken

7 omdömen

Utmärkt
10 år sedan
Lätt att beställa, stort utbud av snygga slipsar - bred och smala i olika tyger. Det kom snabbt, direkt i brevlådan dagen efter. Bra butik! Rekommenderas!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Slipskungen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.slipskungen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Accepro AB

Organisationsnr: 556823-8371

Information hos allabolag.se