Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2015-12-20
  Q
  Qwizz(6 omdömen)
  Köpte en hel del prylar från dem utan problem. Var tvungen att reklamera ett par viktlås men det funkade också utan några som helst problem. Enda nackdelen, som dock drar ner betyget, är möjligheterna till kortbetalning. I övrigt har Västsvenska Träningsprodukter bra grejer och bland de bästa priserna.
  Västsvenska träningsprodukter svarar:2017-07-07
  Hej Sedan ett antal månader erbjuder vi nu via vår hemsida kortbetalning. Med vänlig hälsning Västsvenska Träningsprodukter
  2015-03-26
   h
   hellohf(15 omdömen)
   Beställde några produkter från hemsidan. Eftersom man inte kunde betala med kort så valde jag förskottsbetalning. Fick omedelbart en orderbekräftelse där det stod att en faktura skulle skickas med e-post och att varorna skulle skickas efter betalning. Efter fem dagar hade jag fortfarande inte fått någon faktura, så skickade ett mail och frågade efter den. Fick inget svar. Ringde några gånger utan att få något svar. Skickade ytterligare ett mail och bad om att få annullera beställningen. Fick då till slut ett svar (11 dagar efter beställning) att min beställning var annullerad och att de ursäktade dröjsmålet. Kanske är ett bra företag, men segt att inte få sina varor och långsam mail-respons.
   2014-01-30
    vaniljmunk(92 omdömen)
    Snabb leverans, bra kommunikation. Allmänt trevliga att ha och göra med. Rekommenderas!