• Mullet Scandinavia

  • se
g
ggubben

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Väldigt kompetent inom sitt specialområde. Har bara handlat som företagskund och har inget att anmärka. När en BIOS-uppgradering gick snett och min nya server förvandlades till en väldigt dyr tegelsten så skötte de utbyte utan problem.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 år sedan

Väldigt kunniga, snabba leveranser om varan finns hemma, annars tar det längre tid.

t
tege17

11 omdömen

OK
2 år sedan

Kanske den enda butiken i landet som har serverdatorer komponentvis. Jag har handlat här ca 25 gånger, och i de allra flesta fall har det gått fint. Ägaren är kompetent och hederlig, men när något trasslar blir det stelbent och nördigt. Pga det senare har jag flyttat mycket av mina inköp till utländska butiker.

Utmärkt
4 år sedan

Beställde en kabel som är cirka 100kr billigare än andra butiker, dock låg preliminära frakten på 50kr. Fick ett mail av kundtjänst där kabeln istället skickas per bred med fakturan, vilket drog ned frakten till 10kr. Utmärkt service helt enkelt.

b
bestrafe

36 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Gjorde en beställning på en kabel, blev kontaktad dagen efter att den kan skickas billigare. Bra utbud av lite mer speciella kablar till bra pris. Snabb leverans.

p
promaster

256 omdömen

Bra
6 år sedan

Har handlat av dem vid flertalet tillfällen och har alltid fungerat bra.

Usel
6 år sedan

Privatpersoner bör vända sig någon annanstans. Blev tvungen att reklamera en produkt och det blev en utdragen historia (ca. 5 veckor) som slutade i att jag hävde köpet. Började med mailkontakt som var minst sagt långsam, det kunde ta 3-4 dagar att få ett svar på en enkel fråga. Tillslut kom vi överens om att jag skulle skicka tillbaka produkten, fick fraktsedlar på mail, så trodde det skulle gå smärtfritt. Enligt säljaren skulle det bara vara att lämna in paketet på närmaste DHL ServicePoint, men det visade sig att jag skulle bli tvungen att beställa upphämtning?! Det slutade med att jag fick skicka med Posten och betala för returen själv iallafall. När väl paketet var framme hörde jag av mig efter ett par dagar då jag inte hört något. Då hade de inte börjat felsöka ännu. Det tog ungefär 2 veckor med långsam mailväxling innan de kom fram till att de inte hittade några fel. Sammanfattningsvis kan jag säga att de inte visade särskilt stort intresse av att hjälpa till, det verkade mest besvärligt. Enda anledningen till 2 stjärnor istället för 1 är att det gick fort att få tillbaka pengarna till mitt konto.

m
magma1447

18 omdömen

Utmärkt
7 år sedan

Kanske inte för gemene privatperson. Men om man vill detaljdefinera sin servers hårdvara så är Mullet mycket starka. Jag har även letat utomlands för att hitta ungefär lika bra web. Någon har varit nära, men inte så här bra konfigurering och sortiment.

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Mullet Scandinavia AB

Organisationsnr: 556618-2969