Prisjakt
Soliduct
  • Låga priser
  • Brett sortiment
  • Snabba leveranser
E
E

1 omdöme

Bra
ett år sedan

Har köpt saker i flera omgångar. Ena gången blev en sak utbytt mot en "likvärdig" produkt, utan att jag först informerades. Egentligen gillar jag inte när företag gör så, men i detta fall så hade jag inte tid att vänta så det var ok. Produkten var ok också. Annars inga problem. Relativt snabb leverans och vettiga priser.

g
gisco138

1 omdöme

Usel
ett år sedan

Totalt oseriöst företag, betalade men 2 av 3 kolli av leveransen försvann, enligt transportören så hade godset lossats, men i en annan del av Sverige, jag hade hantverkare som väntade på materialet jag avbokade det saknade godset eftersom jag inte kunde vänta, beställde godset 10 dagar innan jag behövde det. Hantverkaren var tvungen att köpa nytt lokalt kostade mig 3000 kr extra i arbetstid för hantverkaren och dyrare kostnad för material, + att jag har massa gods som han vägrar ta tillbaka. Men när transportören hittar godset över en vecka senare, så ber avsändaren transportören köra ut godset. Det stod på min tomt när jag kom hem, kontaktade avsändaren, hans svar vi har gjort vad vi ska, levererat godset. efter detta vägrar han att svara och kreditera, har försökt få Klarna att ta tag i detta eftersom dom har garanti när man betalar genom dom när det är ett oseriöst företag man handlar av, har allt på mail, som jag skickat över till Klarna, men det funkar tydligen inte heller. Har googlat detta företag, det är många, många som har problem med dom. Avråder definitivt att handla från dom, dom tar inget ansvar för något.

E
Erasure80s

52 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Har fungerat perfekt alla gånger jag har handlat, sen är deras pris riktigt konkurrenskraftiga. Grädden på moset är deras nya hemsida som är ett riktigt lyft!

S
Swimp

7 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Kanon service. Snabb leverans. Beställde vibrations gummi till kompressor på måndag morgon. Kom i brevlådan tisdag eftermiddag. ???? ????

m
mikko

54 omdömen

Utmärkt
5 år sedan

Beställde fläkt med tillbehör. Bra pris och de svarar på frågor via epost. Gratis frakt vid köp över 1800kr. Beställde på Söndag, fick epost från Dhl på Tisdag om utkörning av varorna, fick 2 val: Torsdag eller Fredag.

Ortovox
Ortovox

81 omdömen

Utmärkt
6 år sedan

Har för 2 år sen köpt ventilation/FTX delar här och varit nöjd. Nu senast så köpte jag filter till mitt FTX system som på hemsidan sades vara av minst samma kvalité som orginal men när jag får dem och ska sätta i dem så är de både av sämre kvalité samt ett av dem är fel storlek. Det blir att maila för att byta och jag tänker att nu blir det säkert massa strul (inte för att Soliduct varit struliga men tyvärr så är många nätbutiker det). Får svar efter en dag att de hade fått fel filter och att de för att va säkra byter ut alla mina 3 filterpaket mot 3 orginal filterpaket som är dubbelt så dyra. Detta kallar jag service och gör att jag kommer rekommendera Soliduct och välja dem för framtida ventilationsköp. 9/10 endast pga av ekonomifiltren va fel.

H
Hovsta72

20 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Köpte en Heru100 och är väldigt nöjd. Bra telefonsupport och snabb leverans. Dessutom smidigt sätt att sköta betalning och bra priser, alltid tryggt att kunna betala på fakrura efter att leverans skett. Inga fake:ade lagersaldon, dom hade en på lager och efter min beställning var det 0 i deras lagersaldo.

Utmärkt
8 år sedan

Super! Snabbt mail respons och grymt snabb leverans! Allting rätt i leveransen! Toppen butik tveka inte att handla från dom!

Betyg köpupplevelse

Om butiken

Soliduct

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

soliduct.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Soliduct AB

Organisationsnr: 556661-6537

Information hos allabolag.se