Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-08-29
S
Swimp(7 omdömen)
Kanon service. Snabb leverans. Beställde vibrations gummi till kompressor på måndag morgon. Kom i brevlådan tisdag eftermiddag. ???? ????
2017-05-12
m
mikko(45 omdömen)
Beställde fläkt med tillbehör. Bra pris och de svarar på frågor via epost. Gratis frakt vid köp över 1800kr. Beställde på Söndag, fick epost från Dhl på Tisdag om utkörning av varorna, fick 2 val: Torsdag eller Fredag.
2016-02-05
Ortovox(72 omdömen)
Har för 2 år sen köpt ventilation/FTX delar här och varit nöjd. Nu senast så köpte jag filter till mitt FTX system som på hemsidan sades vara av minst samma kvalité som orginal men när jag får dem och ska sätta i dem så är de både av sämre kvalité samt ett av dem är fel storlek. Det blir att maila för att byta och jag tänker att nu blir det säkert massa strul (inte för att Soliduct varit struliga men tyvärr så är många nätbutiker det). Får svar efter en dag att de hade fått fel filter och att de för att va säkra byter ut alla mina 3 filterpaket mot 3 orginal filterpaket som är dubbelt så dyra. Detta kallar jag service och gör att jag kommer rekommendera Soliduct och välja dem för framtida ventilationsköp. 9/10 endast pga av ekonomifiltren va fel.
2013-12-26
H
Hovsta72(14 omdömen)
Köpte en Heru100 och är väldigt nöjd. Bra telefonsupport och snabb leverans. Dessutom smidigt sätt att sköta betalning och bra priser, alltid tryggt att kunna betala på fakrura efter att leverans skett. Inga fake:ade lagersaldon, dom hade en på lager och efter min beställning var det 0 i deras lagersaldo.
2013-12-03
haraldsson87(29 omdömen)
Super! Snabbt mail respons och grymt snabb leverans! Allting rätt i leveransen! Toppen butik tveka inte att handla från dom!
2013-09-02
n
nirro(10 omdömen)
Har beställt från dom två gånger, är absolut inte sista gången. Mycket snabba leveranser och alltid rätt :)
2012-03-07
M
Mr Karlsson(5 omdömen)
Snabb leverans och fantastisk telefonsupport. Soliduct har produkter till bra pris och jag tycker att kvaliten verkar toppen. Har köpt två Fresh Intellivent och renoverat min skorsten med deras förnämliga insatsrörspaket. Rekommenderas varmt!
2011-07-14
Mäjtrix(45 omdömen)
Många plus för kundvård. Dagen efter min beställning ringde dom och kollade om jag verkligen hade beställt rätt saker, pga att delarna inte passar storleks-mässigt. (sakerna var till olika saker) Det var ju snällt att ta sig tid att kolla det istället för att bara plösa iväg grejerna till kund direkt. Prismässigt har jag inte en aning hur dom ligger till på sitt sortiment. Det jag beställde hade bra priser och jag blev nöjd. Kommer troligtvis handla där igen.