Prisjakt

Omdömen(41)

Sorterat efter datum
V
Vox Pelli

10 omdömen

Utmärkt
2 år sedan*
Oerhört kunniga och professionella. Märks att de vet vad de pysslar med och känns som att de inte skulle sälja något de själva inte skulle vilja nyttja. Rekommenderar starkt!
*Redigerades 3 månader sedan
t
thenajnth

1 omdöme

OK
3 månader sedan*
Bra, men med en varning (kommer nedan)! Butiken har ett jättebra sortiment och rimliga priser. Var beredd på att lagd order ligger. Om du vill komplettera eller makulera en order finns INTE den möjligheten (som hos andra butiker). Du är utlämnad till att kundtjänst ska hinna se ett e-mail innan ordern är skickad. I mitt fall hann de inte se det. De svarade en hel vecka senare, långt efter att ordern var skickad. Men jag har viss förståelse - det var semestertid.
*Redigerades 3 månader sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
5 månader sedan
Hjälpsamma utöver det vanliga. Varit sporadisk kund i ca 10 år. Rekommenderas varmt
Utmärkt
6 månader sedan
Bästa priserna på marknaden, snabb leverans och snabba svar hos deras kundservice. Kan verkligen rekommendera!
rockit4
rockit4

36 omdömen

OK
6 månader sedan
Enkelt att hitta vad man skall ha och trevligt utbud. Men när man har så många roliga små saker i sitt sortiment så måste man ju ha möjligheten att komplettera sin order. Jag glömde såklart en sak, men fick kalla handen när jag försökte lösa det via telefon. "Vi arbetar på en bättre lösning i framtiden", men jag hade nöjd mig med en lösning och inte bara "Nej, det går inte". Sånt gör att man känner sig lite missnöjd och tar sina pengar dit man kan få bättre service.
Y
Yagoa

5 omdömen

Usel
8 månader sedan
Störigaste hemsidan någonsin som bara låter dig köpa en pi zero i taget, bra för miljön ?
Electrokit svarar:2021-03-03
Tråkigt att du inte är nöjd med att bara få köpa en Pi Zero. Denna produkt är begränsad till en per person av Raspberry Pi själva och denna begränsning gäller hos alla officiella återförsäljare över hela världen. Det finns även information i produktbeskrivningen om hur du går till väga om du skulle behöva flera. Hoppas detta hjälper. Jim Electrokit Sweden AB
_mem_

6 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan
Köpte lite blandade saker till ett Arduino-projekt. Tyvärr var 4.7 kohm motstånden slut :-) men annars perfekt.
JensB
JensB

35 omdömen

Utmärkt
9 månader sedan
Ett utmärkt utbud med t.ex. Raspberri Pi-tillbehör och liknande, till vettiga priser. Snabba och smidiga leveranser. Föredömlig service helt enkelt, från webshop till paket i brevlådan. Ser fram emot att beställa mer från denna butik och rekommenderar den varmt. Länge sen det var så kul att shoppa i en webbutik! + Utbudet av tillbehör till enkortsdatorer och liknande + Utbudet i stort + Priserna, för att vara svensk sida åtminstone och det föredrar jag att använda + Snabba leveranser till låga transportkostnader + Bra betalningsalternativ - Inga jag kan komma på, men så har jag inte behövt reklamera eller utnyttja garanti, det är då agnarna brukar skiljas från vetet. (Inte så att man som kund har eller måste få rätt - men hur snabbt och diplomatiskt man hanterar sådana ärenden varierar mellan olika butiker och med detta upplevelsen).
c
crahamson

1 omdöme

Utmärkt
10 månader sedan
Handlat flera gånger från electrokit. Alltid snabba och väldigt trevliga att ha att göra med när det behövs.
Utmärkt
ett år sedan
Jättebra service varje gång, och vid akut behov ansträngde dom sig extra. Bästa elektronikaffären!
i
illwillSE

4 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Snabb och bra service. Mkt bra utbud
i
icoal

20 omdömen

Utmärkt
ett år sedan*
Väldigt snabb leverans och bra paketerat.
*Redigerades ett år sedan
B
Björne

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan*
Perfekt butik för hobby inom elektronik! Har det mesta som behövs och jag instämmer med de andra som skriver här: blixtsnabba leveranser om överträffar förväntan och priser i rätt nivå. Jag fick problem med en produkt som inte fungerade (sånt händer ju). Jag fick en enormt tillmötesgående hantering för att lösa problemet. Snyggt jobbat! Jag är en mycket nöjd kund som kommer att handla mer här. När tillfälle ges, ska jag ta turen om själva butiken. Det vore kul med en sida på butikens web med kundernas nördiga projekt: "Våra kunders (nördiga) projekt" :)
*Redigerades 2 år sedan
Ortovox
Ortovox

81 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
En av de bästa butikerna för hobbyentusiaster. Bra priser, service och sortiment. För mig som bor lagom nära Malmö är det perfekt att hämta sakerna i butiken då de alltid är snabba på att hantera order. Sidan är kanske det som kunde förbättras lite men den fungerar helt ok.
M
MultiMike

23 omdömen

Utmärkt
2 år sedan*
Har alltid levererat mina beställningar snabbt och korrekt. Toppbetyg från mig!
*Redigerades 2 år sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.2Utmärkt
12 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(8)
(0)
(2)
(0)
(1)