Prisjakt

Omdömen(83)

Sorterat efter datum
L
Lindrian

11 omdömen

Usel
3 år sedan
Uselt. Köpet i fråga gick bra, men armbandet har gått sönder två gånger inom mycket kort tid. Jag fick det utbytt första gången, men nu slutar företaget svara. Jag har mejlat upprepade gånger men får inget svar. Armbandet verkar vara nån typ av plast, och slits väldigt snabbt under vanlig användning.
o
oggeman

63 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Väldigt nöjd. Var hjälpsamma och snabba på att svara på frågor innan köp. Vid leverans var det bra paketering som också innehöll returlapp. Retur hanteras smidigt med så snabb återbetalning som är möjlig. Jag rekommenderar gärna den här butiken.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 år sedan
Slog i slutet av maj till på en klocka från Klockia som enligt lagerstatus var en beställningsvara, två dagar efter får jag återkoppling om att klockan tyvärr är slut hos leverantören och att den beräknade leveranstiden är ganska lång. Fick i samband med detta goda möjligheter för hur jag ville hantera mon order, men valde att vänta. Längs med hela väntetiden var servicen från Klockia av högsta klass och när klockan väl levererades till dem så hade jag den hos mig dagen efter. Toppklass, rekommenderar dem varmt!
s
snelltass

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Köpte en Tissot eftersom den var billigast på Klockia. Mycket nöjd med hanteringen. De var snabba med att svara på en fråga efter köpet också.
*Redigerades 4 år sedan
D
DrCrane

3 omdömen

Usel
4 år sedan*
Tyvärr blir det lägsta betyg efter senaste kontakten då servicen var bedrövlig. Klockan kommer att returneras och köpas på annan butik.
*Redigerades 4 år sedan
D
Daniel Dejehed

2 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Klockren service, varan fanns i lager och skickades omgående. Bra kundservice, svarar snabbt. Levererades med posten nästa dag.
*Redigerades 4 år sedan
M
MFDOOM

1 omdöme

Utmärkt
5 år sedan*
Beställde på morgonen en torsdag och kunde hämta ut klockan nästa dag. Bor i Örebro så det får man kalla snabb leverans. Frågade även om de kunde ställa in armbandet på klockan vilket de gjorde så den satt perfekt från början. De svarade även väldigt snabbt på mina mail. Bra på alla sätt och vis!
*Redigerades 5 år sedan
Utmärkt
5 år sedan*
Köpte ett klockarmband (Hirsch Forest 18mm Medium Guldbrun/Silver) och måste säga att jag är otroligt imponerad av kvaliten, känns som det kommer att hålla livet ut, får uppdatera om så inte blir fallet :) + Snabb frakt + Bra kvalitet + Bra support - Inget
*Redigerades 5 år sedan
Utmärkt
5 år sedan*
Mycket snabb leverans, kunde hämta ut klockan på eftermiddagen dagen efter beställning. God service att kunna ange handledens mått och få länken lagom lång direkt, de hade t.om ställt in tid och dagens datum. Full pott på alla sätt och vis! (Tissot PRC 200)
*Redigerades 5 år sedan
O
Ochers

9 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Imponerande snabb leverans, välpackat och skickat som rek! Beställde runt 14-tiden på en torsdag och kunde hämta upp paketet från 12-tisen på fredagen. Köper inte klockor särskilt ofta men jag skulle absolut kunna beställa från klockia.se igen!
*Redigerades 5 år sedan
T
Tabbe

12 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Kan inte bli annat än toppbetyg. Bra pris och turbo frakt! Beställde 26/12 (röd dag) fick leverans i rekat paket vid 10.00 den 28/12.
*Redigerades 5 år sedan
Blofeld
Blofeld

249 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Beställde på fredag och fick min klocka på onsdag. Var initialt rädd för att beställa märkesklockor på nätet men kan konfirmera att Klockia är auktoriserad ÅF av Michael Kors då jag varit i kontakt med MK UK samt att klockan jag fick skickat till mig är äkta.
*Redigerades 5 år sedan
l
lofgreno

7 omdömen

Dålig
5 år sedan*
Ser inte så lovande ut för betyget just nu. Beställde en GShock som jag trodde det fanns lager på. Köper aldrig saker på nätet om det inte finns lager men jag måste sett fel. Fine, sånt kan hända. Mailade Klockia för att kolla hur det gick med min leverans. Då sa dom att det stod 5-10 dar på orderbekräftelse vilket skulle betyda att det ej finns lager. Fine, det kan jag förstå. Ytterliggare några dar går, 10 veckordar efter beställning mailar jag och frågar hur det går. Inget svar. Mailar igen två dar senare och har idag inte fått svar än. Ser ju ut på recensionerna som att dom funkar bra när dom har lager men i detta fall, utan lager, tycker jag det går sådär.
*Redigerades 5 år sedan
Klockia svarar:2016-11-08
Hej lofgreno Vad vi kan se så skickade vi din leverans tyvärr något sent (tio arbetsdagar) p.g.a. sena leveranser från Casio, vi ber om ursäkt för detta och vi borde ha meddelat dig om förseningen. Vi har kollat igenom våra mail och kan inte hitta några mail från dig. Du får gärna ringa nästa gång du har frågor. MvH Mathias / Klockia
E
Empos

6 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Nöjd! Snabb leverans och en fin väska! Kan absolut tänka mig att beställa från klockia igen.
*Redigerades 5 år sedan
Morot
Morot

195 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
Supernöjd. Beställde på fredag eftermiddag och fick paketet på måndag. Kommer sannolikt att beställa härifrån igen.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 2
Betyg köpupplevelse
3.5Bra
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(0)
(0)
(0)
(2)