Omdömen(1 150)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Trevligt bemötande och snabb service. Alltid hjälpsamma och löser mina problem med ett leende.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

(+) Snabbt att svara i telefon - slapp köa (-) Hade hört att ni var snabba i leverans. Beställde varan en onsdag men ni kunde inte garantera att den levererades på fredag. Det kallar jag inte snabbt!

A
Avund

1 omdöme

Utmärkt
3 månader sedan

Beställde en vara i Lördags som jag via prisjakt sett var billigast i denna butik. Idag (Tisdag) hämtade jag ut den på mitt postombud. Varan funkar felfritt, butiken skickade varan snabbt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 månader sedan

Ni verkar otroligt seriösa och sådana man kan lita på i tider som nu Tack för att ni finns! mvh CJ

h
happytv

1 omdöme

Usel
5 månader sedan

Annonserar falska priser, håller inte priserna de lovar på prisjakt.

Alina svarar:2022-03-10
Hej, Vi gör vårt allra yttersta för att visa korrekta priser. Givetvis kan den tekniska biten strula för oss, precis som för alla andra men vi skulle aldrig drömma om att medvetet annonsera ett pris vi inte kan hålla då det inte finns någon vinning i det över huvud taget. Tveka inte att maila mig ifall du har ett specifikt ärende så kollar jag ifall jag kan hjälpa dig på något sätt. Mvh Peter - Alina [email protected]
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

Har anlitat Alina 2 gånger för mycket nu känner jag. Lämnade in en mobil som var IP-klassad vattentät för ett batteribyte och två veckor efter att dom bytt batteri så slutade den vattentäta mobilen ta laddning. Det visade sig att mobilen var fuktskadad och flera komponenter ink batteriet blivit utsatta för fukt trots normalt handhavande. Alina tyckte att jag hade haft maximal otur, jag skulle tro att mobilen inte tätats ordentligt (uppenbart då fukt kommit in på endast 2 veckor). Andra gången så lät jag Alina bygga en PC från delar som slutade med flera återbesök (som givetvis jag fick bekosta) då dom installerat komponenter helt fel. Jag rekommenderar INTE Alina i något avseende när det gäller reparation/installation. Har man två uppdrag och misslyckas med båda så har man inte drabbats av otur som kund.

Alina svarar:2022-02-28
Hej Mattias, Det är förstås beklaglig att du inte känner dig nöjd. Gällande din mobil så lämnade du in en mobil för batteribyte, vid inlämning så dokumenterades att din skärm redan hade en glipa vilket alltså indikerar på att din mobil inte var vattentät vid inlämning. Enligt din mailkonversation med oss slutade din mobil sedan att funka nästan tre månader efter batteribytet (alltså inte 2 veckor som du skriver i denna recension). Efter vår tekniker undersökt din mobil konstateras att den blivit vattenskadad. Trots att denna vattenskada inte kan härledas till vår reparation kompenserade vi dig med en återbetalning på halva servicekostnaden av det ursprungliga batteribytet på good will. Med det i åtanke är det extra tråkigt att du lämnar ett betyg där du dessutom far med osanning för att svartmåla oss (vilket du förvisso hotade om i dina mail med vår kundtjänst). Jag hoppas du hittar en annan verkstad/återförsäljare där du blir nöjd. Mvh Peter Tallroth Alina Service AB
b
buzzorhowl

1 omdöme

Utmärkt
6 månader sedan

Behövde ny AC-adapter till TV:n. Fick hjälp med att hitta rätt och sedan snabb leverans. Supernöjd!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Det var lätt och smidigt att handla. Mycket bra sida.

H
HasseE

17 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Första gången jag handlade, gick snabbt och enkelt att göra konto och handla. Bästa priset på prisjakt.nu för det jag handlade.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
7 månader sedan

Grymt bra service och de tar sig tiden för att hjälpa dig.

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
8 månader sedan

till slut gick det bra

d
dataka

31 omdömen

Bra
8 månader sedan

Grejjen jag behövde gick att beställa till ett förhållandevis bra pris.

A
Amirswe

9 omdömen

Utmärkt
8 månader sedan

Enkelt att beställa.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
9 månader sedan

Väldigt snabb hjälp. Mvh Anders

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 månader sedan

Bra pris och väldigt enkel och smidig check-out. Bra med flera betalningsalternativ. Enda minuset är fraktkostnaden.

Betyg köpupplevelse

4.0Utmärkt
20 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(12)
(4)
(1)
(1)
(2)