Kategorier
Prisjakt

Omdömen(1 354)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Beställde en produkt en lördag morgon vid 8: som samma dag före 14.30 fanns att hämta i instabox lokalt. Magisk service!
*Redigerades 14 dagar sedan
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
22 dagar sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Mycket nöjd och ett otroligt väl bemötande av kundtjänsten när jag hade problem med en del av den leksak/bilbana vi köpt som inte fungerade
*Redigerades 19 dagar sedan
Dålig
19 dagar sedan
Oacceptabel returpolicy, krångligt och dyrt att returnera varor.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
21 dagar sedan
Sämst! Hade köpt ett dyrt babygym, det var sönder. Tog 50 mails att få en retur. Väldigt långdragen och ingen service alls. Till slut ville de att jag skulle skicka retur babygymmet(som jag hade skickat bilder på var sönder) innan jag fick igenom min reklamation. Jag sa att jag kunna ta en ersättning istället. Men de insisterade på att jag skulle gå till posten, i Covid tider med nyfödd och returnerar. Har ännu inte fått pengarna. KÖP INTE HÄRIFRÅN!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
21 dagar sedan
tycker tyvärr babylands kundservice när man handlar online är under all kritik! Har vart i kontakt med dom under flera ärenden, bland annat en madrass som inte stämde överens med bilderna online och de hänvisar till att leverantören ändrar produkten och det är helt okay om man inte använda bilder för den gamlaprodukten på sin hemsida ordentligt missvisande! senaste nu va att jag la en ganska dyr order och sen någon dag senare kunde man få 15% rabatt med en rabattkod jag mailar då och frågar om eventuell prisgaranti eller hur vi går tillväga och då dröjer det med svar så kampanjen hinner gå ut, (hade jag vetat de hade jag betällt och retunerat de jag fått hem). ur ett miljösynpunkt borde de va måna om en prisgaranti för att inte folk ska retunera saker och beställa om dem! jag är oerhört besviken och tänker retunera mina varor och inte handla där igen!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
22 dagar sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Alltid snabb leverans, bra priser och fantastisk service
*Redigerades 21 dagar sedan
Babyland SE svarar:2021-03-30
Tusen tack för ditt fina omdöme!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Snabb leverans och bra kundservice.
*Redigerades 25 dagar sedan
Babyland SE svarar:2021-03-30
Tusen tack för ditt fina omdöme!
I
IsisDKNY

8 omdömen

Bra
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Samma lite svårta kassafunktion som Apotea har (så mycket reklam i mitten som är störande och gör att det känns svårt att veta vart man ska titta). GIllar inte när företag har en returpolicy som innebär att man själv får trycka ut lappen för det - har ingen skrivare och inte heller att kunden står för returfrakten, men nu har jag inte köpt något som ska returneras utan något som jag köpt förut även om det är mitt första köp i den här butiken.
*Redigerades en månad sedan
Babyland SE svarar:2021-03-30
Tusen tack för ditt fina omdöme, vi tar vidare din feedback!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Älskar Babyland! Alltid supersnabba leveranser, bra priser och gratis frakt! Dessutom alltid fått trevlig och bra service när jag behövt kontakta kundtjänst.
*Redigerades en månad sedan
Babyland SE svarar:2021-03-30
Tusen tack för ditt fina omdöme!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Dockan vi hade beställt fungerade ej. Den kunde inte krypa som den skulle göra. När jag hörde av mig till babyland med problemet fick jag så bra hjälp! Fantastisk service 👍 Jag trodde att detta skulle bli jättejobbigt, men allt löste sig så lätt med den fantastiska hjälpen jag fick! Jättenöjd!
*Redigerades en månad sedan
Babyland SE svarar:2021-03-22
Tusen tack för ditt fina omdöme!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Väldigt trevlig hjälp av kundservice.
*Redigerades en månad sedan
Babyland SE svarar:2021-03-22
Tusen tack för ditt omdöme!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Så sjukt snabb leverans!
*Redigerades en månad sedan
Babyland SE svarar:2021-03-22
Tack för ditt omdöme!
Anonym användare
Anonym användare
Bra
2 månader sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Fick en deffekt vara som kundservice snabbt,trevligt och enkelt hjälpte mig reklamera. Älskar att man får sakerna hemlevererade och att dom har typ allt på sin hemsida.
*Redigerades 2 månader sedan
Babyland SE svarar:2021-03-11
Tusen tack för ditt fina omdöme! :)
G
George

1 omdöme

Usel
2 månader sedan
Köpte en vara för 180 kr som visade sig vara defekt. Babyland vill att man ska filma defekta produkten för att skicka till dem. Istället för att själva undersöka varans fel och ge pengarna tillbaka så ska kunden själv behöva ta sig tiden att filma och skicka in till dem vad felet är. När de godkänt defekta varan så hanteras det som reklamation varpå man inte får pengarna tillbaka utan ett tillgodokvitto att handla i deras butik. Reklamationsavdelning under all kritik. Tråkigt med tanke på att de för övrigt har snabba leveranser. Kommer dock aldrig handla mer från Babyland på grund av bristande reklamationsavdelning. Tur att jag inte köpte någon dyrare produkt som var felaktig från början, man får inte pengar tillbaka från dem.
Babyland SE svarar:2021-03-22
Hej! Hemskt ledsen över att du behövde gå vidare med en reklamation av en vara du beställt samt att du känner dig besviken över hanteringen. Vid vår reklamationshantering så ber vår kundservice oftast om video/bilder för att snabbt kunna göra en bedömning om tillverkningsfel och hjälpa dig som kund vidare direkt via mail. Vill du att vi ser över detta tillsammans med vår kundservice är du välkommen att skicka in ett nytt mail till dem och märka det med Prisjakt och ditt ordernummer - så tar vi en titt på ditt ärende och hanteringen :)
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan*
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Enkelt att beställa, fri frakt och snabb leverans.
*Redigerades 2 månader sedan
Babyland SE svarar:2021-03-22
Tack för ditt omdöme!
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.6Utmärkt
256 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(216)
(17)
(1)
(9)
(13)