Omdömen(29)

Sorterat efter datum
d
davva68

14 omdömen

Utmärkt
4 månader sedan

Bra hemsida. Lätt att beställa. Frakten ingick i priset. Jag hade oturen med att fraktbolaget (post nord) som tappade bort ett däck under transporten. Superbra support som snabbt hjälpte mig och skickade ett nytt däck.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Toppen på alla sätt. Stort kunnande, snabb leverans och bra priser.

I
Ivanhoe

22 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Mycket hjälpsamma! Rekommenderas starkt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Mycket bra och personlig köphjälp via telefon och snabb leverans.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Väldigt snabb frakt! bra priser och service som heter duga. Jag köpte 4st vinterdäck som jag körde med en säsong, och det visade sig nu innan dom skulle monteras ha ett produktionsfel. Däckvaruhuset valde att lösa problemet åt mig och sen själva ta det med däcktillverkaren hur det än skulle gå. Jag kommer fortsätta handla mina däck hos dom. Rekommenderas starkt 👍 //Tony Lundberg

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

På hemsida står det att fraktfritt MEN när jag skulle skicka tillbaka däck som var absolut inte bra fick jag står för fraktkostnader ca 725kr för att skicka 2 st däck. Rekommendera inte denna företag för er som ska göra återköp.

Däckvaruhuset svarar:2021-11-01
Hej, tråkigt att du inte var nöjd med däcken. Vilken kvalité du förväntade dig vet vi inte och vi har heller inte fått någon information från dig angående det men de däck du beställde var ju några av de absolut billigaste alternativen vi kan erbjuda. Angående returfrakten så har vi valt att inte ha fria returer eftersom däck är relativt dyrt att skicka. Du som kund kan vid nyttjande av ångerrätten alltid välja att returnera varorna på egen bekostnad med valfri transportör eller använda vårt fraktavtal där returkostnaden för 1-4 kolli då är 675 kr. Du ville i detta fall använda vårt avtal för returen och vi upplyste dig tydligt om kostnaden för det innan vi skickade retursedlarna. Med vänlig Hälsning Niklas Däckvaruhuset Molway AB
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Trevlig och proffsig personal, bra priser och snabbt byte av däcken våra! Återkommer gärna.

Utmärkt
ett år sedan

Suverän service och leverans! Rekommenderas.

Utmärkt
ett år sedan

Otroligt nöjd med både produkt och service! Bra priser och sortiment, snabba leveranser, samt professionellt och trevligt bemötande vid kontakt med kundtjänst.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Väldigt trevligt bemötande och ansträngning för att jag skulle få det jag ville ha. Fick också råd om alternativ som visade sig vara bättre än det jag tänkt mig från början. Stor kunskap och vilja att hjälpa till!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Jag köper alla mina däck ( 2 bilar +dotterns ) och har även andra uppsättningen på deras däckhotell. De har alltid bra priser och bästa tänkbara service. Jag kan med gott hjärta rekommendera detta företag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
ett år sedan

Aldrig mer i livet ska försöka handla hos dom. Skickar fakturan även om du får inte grejer. Vid kontakt med dom beter sig arroganta och vill inte försöka lösa problem.

Däckvaruhuset svarar:2021-06-14
Hej! Jättetråkigt att du är missnöjd men detta är inget vi känner igen. Kontakta gärna vår kundservice via mail eller telefon med ditt ordernummer så hjälper vi er självklart er vidare! Med vänliga hälsningar Kundtjänst Däckvaruhuset Molway AB
glemmy
glemmy

26 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Jag beställde däck. Priset var det lägsta jämfört med näst billigaste med god marginal, ca 240 kr per däck. Frakten tog 4 och 5 arbetsdagar, hemleverans (delades upp på två leveranser för minskad stöldrisk(?), dock var det mest störande då däcken togs emot personligen hemma). Förstod att däcken kan vara upp till tre år gamla, så blev positivt överraskad att de är tillverkade för 9 månader sedan. På det hela taget är jag mycket nöjd.

S
Sig

23 omdömen

Bra
4 år sedan

Jag beställde 4 st vinterdäck som skulle levereras till en däckfirma för ev. montering. Men nej, DHL vill leverera dem bara mellan 19-22. Då åkte jag själv till terminalen och hämtade dem själv. Första känslan var att de var gamla, smutsiga, utan någon plast och tillverkningsdatumet visar att de är mer än 1 års gamla. Jag fick ett svar från företaget att jag skulle kontakta dem först för leveranstiden, däcken levereras utan plast och 1 års gammal däck är OK. Förra gången beställde jag mina däck från Bythjul.com och fick allt inplastad och däcken tillverkades för ca 3 mån. sedan. Även chauffören ringde mig själv och vi kom överens om leveranstiden så att det blir nog Byhjul nästa gång. Några stjärnor får de för beställningsprocessen och kundsupport.

Däckvaruhuset svarar:2018-11-16
Hej Jättetråkigt att du är missnöjd och vi ber verkligen om ursäkt för att det blev problem med leveransen, hade du hört av dig till oss så hade vi löst leverans dagtid vilket egentligen är det enda vi erbjuder och vi kan inte se i våra system varför DHL aviserat kvällsleverans. Att däcken var ett år gamla är som vi skrev till dig tidigare inget problem rent funktionellt och inte heller speciellt ovanligt, särskilt när det gäller däckmodeller som i detta fall inte produceras längre utan ersatts av nya modeller. Om tillverkningsdatumet var viktigt för dig hade du kunnat kolla det med oss innan du beställde. Tycker ändå det var vänligt av dig att ge oss 4 stjärnor. Med vänliga hälsningar Niklas Grundström Däckvaruhuset Molway AB
a
ad670

1 omdöme

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Bra tydlig hemsida, snabb leverans. MYCKET bra kundsupport, tillmötesgående, snabba svar. -Jag är väldigt nöjd!

Betyg köpupplevelse

4.1Utmärkt
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(0)
(0)
(0)
(1)