Prisjakt

Omdömen(23)

Sorterat efter datum
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Trevlig och proffsig personal, bra priser och snabbt byte av däcken våra! Återkommer gärna.
Utmärkt
2 månader sedan
Suverän service och leverans! Rekommenderas.
Utmärkt
2 månader sedan
Otroligt nöjd med både produkt och service! Bra priser och sortiment, snabba leveranser, samt professionellt och trevligt bemötande vid kontakt med kundtjänst.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Väldigt trevligt bemötande och ansträngning för att jag skulle få det jag ville ha. Fick också råd om alternativ som visade sig vara bättre än det jag tänkt mig från början. Stor kunskap och vilja att hjälpa till!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
2 månader sedan
Jag köper alla mina däck ( 2 bilar +dotterns ) och har även andra uppsättningen på deras däckhotell. De har alltid bra priser och bästa tänkbara service. Jag kan med gott hjärta rekommendera detta företag.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Aldrig mer i livet ska försöka handla hos dom. Skickar fakturan även om du får inte grejer. Vid kontakt med dom beter sig arroganta och vill inte försöka lösa problem.
Däckvaruhuset svarar:2021-06-14
Hej! Jättetråkigt att du är missnöjd men detta är inget vi känner igen. Kontakta gärna vår kundservice via mail eller telefon med ditt ordernummer så hjälper vi er självklart er vidare! Med vänliga hälsningar Kundtjänst Däckvaruhuset Molway AB
glemmy
glemmy

27 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Jag beställde däck. Priset var det lägsta jämfört med näst billigaste med god marginal, ca 240 kr per däck. Frakten tog 4 och 5 arbetsdagar, hemleverans (delades upp på två leveranser för minskad stöldrisk(?), dock var det mest störande då däcken togs emot personligen hemma). Förstod att däcken kan vara upp till tre år gamla, så blev positivt överraskad att de är tillverkade för 9 månader sedan. På det hela taget är jag mycket nöjd.
S
Sig

23 omdömen

Dålig
3 år sedan
Jag beställde 4 st vinterdäck som skulle levereras till en däckfirma för ev. montering. Men nej, DHL vill leverera dem bara mellan 19-22. Då åkte jag själv till terminalen och hämtade dem själv. Första känslan var att de var gamla, smutsiga, utan någon plast och tillverkningsdatumet visar att de är mer än 1 års gamla. Jag fick ett svar från företaget att jag skulle kontakta dem först för leveranstiden, däcken levereras utan plast och 1 års gammal däck är OK. Förra gången beställde jag mina däck från Bythjul.com och fick allt inplastad och däcken tillverkades för ca 3 mån. sedan. Även chauffören ringde mig själv och vi kom överens om leveranstiden så att det blir nog Byhjul nästa gång. Några stjärnor får de för beställningsprocessen och kundsupport.
Däckvaruhuset svarar:2018-11-16
Hej Jättetråkigt att du är missnöjd och vi ber verkligen om ursäkt för att det blev problem med leveransen, hade du hört av dig till oss så hade vi löst leverans dagtid vilket egentligen är det enda vi erbjuder och vi kan inte se i våra system varför DHL aviserat kvällsleverans. Att däcken var ett år gamla är som vi skrev till dig tidigare inget problem rent funktionellt och inte heller speciellt ovanligt, särskilt när det gäller däckmodeller som i detta fall inte produceras längre utan ersatts av nya modeller. Om tillverkningsdatumet var viktigt för dig hade du kunnat kolla det med oss innan du beställde. Tycker ändå det var vänligt av dig att ge oss 4 stjärnor. Med vänliga hälsningar Niklas Grundström Däckvaruhuset Molway AB
a
ad670

1 omdöme

Utmärkt
4 år sedan*
Bra tydlig hemsida, snabb leverans. MYCKET bra kundsupport, tillmötesgående, snabba svar. -Jag är väldigt nöjd!
*Redigerades 4 år sedan
w
worldchanger

95 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Inga konstigheter och gratis hemleverans med DHL.
*Redigerades 4 år sedan
m
mitsman

3 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
mycket bra kommunikation, snabb leverans och trevlig personal. Rekommenderat!
*Redigerades 5 år sedan
B
Bono75

1 omdöme

Dålig
5 år sedan*
Fick däcken snabbt, de var dock drygt två år gamla. På hemsidan säger de att däcken kan vara upp till tre år gamla. Om ett däck ska bytas efter fem år är det ganska dåligt att skicka tre år gamla däck utan att informera innan köpet.
*Redigerades 5 år sedan
Däckvaruhuset svarar:2016-04-18
Hej Tråkigt att du är missnöjd med dina däck, forskning visar dock att däck som är 2 år gamla inte har försämrade egenskaper jämfört med ett färskare däck så det är inget du behöver oroa dig för. Eftersom vi inte vet vem du är kan vi inte titta på din order men vissa udda varor är ibland något år gamla, de flesta däck vi säljer är dock mindre än ett år gamla. Kontakta oss via mail eller telefon så kommer vi säkert fram till en lösning som gör att du blir helt nöjd med ditt köp. Med Vänliga Hälsningar Niklas Grundström Molway Däck & Fälg AB
J
JE3519

65 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*
Vintersäsong igen, och min andra beställning från Molway. Mina beställda däck gick iväg från deras lager samma dag som jag la ordern. De har personal som ger bra och ärliga svar på de frågor man kan ha inför en däckbeställning, även om just dom specifika däcken som ska skickas (DOT m.m) ! Kunniga människor som kan sin bransch. Så full pott från mig.
*Redigerades 6 år sedan
p
pzo

17 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
Var tveksam att beställa kompletta hjul via internet. Men efter lite kontakt med deras kundservice så bestämde jag mig. Bra priser, bra kundservice och snabb leverans. Vad mer kan man begära?
*Redigerades 6 år sedan
a
arne51

18 omdömen

Utmärkt
6 år sedan*
konstigt att dom inte har något omdöme så jag får skriv och tacka för utmärkt service. har inte handlat av dom förut, men gärna igen. köpte kompletta hjul som kom fint förpackat på en pall. (eller om det var DHL`s pall ? DHL tar annars god tid på sig om man inte bor centralt ) dom ringde t.o.m. upp morgonen efter beställning då det kunde vara frågetecken om bultcirkeln ! priserna ok och jag tycker det är bra att montering och frakt ingår i priserna man ser för en kommer till kassan.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1
Betyg köpupplevelse
4.1Utmärkt
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(5)
(0)
(0)
(0)
(1)