Omdömen(523)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en timme sedan

Enkelt och smidigt, nöjd med installation och värmepumpen jag blev rekommenderad.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
20 timmar sedan

Jag köpte en pump av Polarpumpen! Jag är väldigt nöjd både säljaren jag pratade med och även installatören! Så om ni ska köpa den av Polarpumpen helt klart!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en dag sedan

Vet man inget om värmepumpar så är det polarpumpen man ska ringa och be om hjälp! Bra och enkel vägledning till val av pump. Nöjd från start till installation

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en dag sedan

Jättenöjd med min nya värmepump! Har tidigare köpt en till sommarstugan av Polarpumpen så fick bli en till huset denna gången. Bra säljare och installatörer återigen!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 dagar sedan

Bra service från säljaren, jättenöjd med installationen!

P
Pepsi

39 omdömen

Usel
15 dagar sedan

Min värmepump har gått sönder men det är helt omöjligt att få tag på dem. Har både mejlat och använt deras kontaktformulär i två månader nu utan att ha fått ett enda svar. Under all kritik!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Köpte en värmepump för ett år sedan. Montören rekommenderade en högre placering på innerdelen vilket har resulterat i att värmepumpen inte orkar trycka ner värmen till undervåningen (20kvm i två plan). Detta innebär att jag måste beställa en ny montör för att flytta innerdelen vilket innebär en ny installationskostnad. Jag har uttryckt mitt missnöje till polar pumpen samt att jag är beredd att betala dem för att flytta ner innerdelen till den ursprungliga placeringen men de har inte hörsammat mina mejl. Otroligt dålig återkoppling!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

RED ALERT RED ALERT. Anlita inte POLARPUMPEN! De bara säljer produkter och köper sedan in installationen av annan utomstående aktör. Grannen köpte en anläggning med fel angivna mått på innerdelen. Pressas att godkänna en felaktig uppsättning utan AC-funktion. Installatören vill ha kompensation för att ta ner anläggningen som inte passar.. Polarpumpen gömmer sig bakom installatören och vill inte ta ansvar för felaktig info om produkten. Föreslaget en intilliggande placering utan kostnad för kunden, vilket de inte accepterar. Shame, shame on you

n
nikwid

50 omdömen

Dålig
3 månader sedan

De verkar inte ha någon som går att prata med, jag satt över eb timme i telefonkö som nr 1 i kö. Hon som svarade förklarade att de hade flera köer och hon svarade i alla. Andra gången jag ringde, efter att inget hänt från första samtalet och de dessutom makuleras min order utan att ha informera om det, så kom jag direkt till växeln. Hon där sade att de hade mycket att svara på så jag hamnade till slut i växeln, men jag kom dit på första signalen... Det känns som ett företag som mest är en webbportal med automatisk hantering av beställningar men ingen personal som kan hantera de olika anpassningar som krävs vid just värmepumpar och liknande. Installatörer de tilldelade var dessutom rätt otrevlig och ville inte ens resonera kring installationen, utan jag skulle välja enklast möjliga lösning så kanske han kunde titta på det... Ska du sätta in en värmepump i stugan, rakt genom en yttervägg, så kan det funka. Men något mer avancerat än så är nog inget de kan eller ens vill hantera.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
4 månader sedan

Bra service onsnabb installation

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 månader sedan

Världens värsta företag ! Vi har väntat nästan 7 månader att fixa vår värmepump. Har mejlat och ringt hundra gånger - inget svar. Jättedålig kundtjänst. Polarpumpen är bra att ta pengar från kunden men efter det vill inte hjälpa. Mitt råd är att köp aldrig från Polarpumen!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Mycket bra och trevlig installatör. Allt flöt mycket smidigt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

Så missnöjd med Polarpumpen, vår värmepump gick sönder i augusti 2021, inom garantitiden, Polarpumpen väntade i två månader med att beställa reservdelarna som fortfarande inte har kommit, nu, snart 8 mån senare får vi fortfarande ingen hjälp från Polarpumpen som gärna väntar i månader med att svara på meddelanden och inte är angelägna om att lösa problemet. Vi har haft extra kostnader hela vintern för den värmefläkt som vi måste använda för att vattnet inte ska frysa.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Kom inte när dom skulle, meddelande inte heller att dom inte skulle komma, satt timmar i telefonkö för att få tag på någon, dök sedan upp flera veckor senare och fick ta ledigt från jobbet ytterliggare en dag för installationen. Anledningen var att dom tydligen "glömt" att vi hade beställt elpaket och den första installtöreren (som dom skyllde på på kundtjänst) inte hade elbehörighet. Dom som sedan kom drog inte heller el, så fortfarande har vi inte fått elen dragen.. Blev lovad kompensation för att dom inte kom, inte fått något ännu (ca 4 månader sedan) Har inte heller fått allt installerat vi redan betalt för bla elpaketet och tråget... Har reklamerat men får ingen återkoppning, eller ens tag på någon som kan ge besked, har väntat över 4 månader

Utmärkt
7 månader sedan

Supernöjd med precis allt, från utbud, beställning, leverans och bokning av installation. En högpresterande Toshibaluftvärmepump, och en suverän installation på plats- Grymt jobbat av Emil, som överträffade mina förväntningar med råge. Rekommenderar varmt Polarpumpen !

Betyg köpupplevelse

3.6Bra
49 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(31)
(2)
(0)
(1)
(15)