Omdömen(14)

Sorterat efter datum
Utmärkt
8 månader sedan

Bra personal och ett fantastiskt kundbemötande

prisjägermeister
prisjägermeister

124 omdömen

Utmärkt
Redigerades 2 år sedan

Kvaliteten på deras service i butiken i Göteborg är fenomenal. Jag har personligen bara köpt kringutrustning och fått hjälp med gjutning av sula samt montering av hälgrepp för pjäxa, men följt med vänner då de köpt både skidor och pjäxor och de vet verkligen vad de sysslar med. Så länge jag bor i närheten av en Udéns sport kommer jag aldrig gå någon annanstans vid köp av utrustning som kräver hjälp/kunskap. Även smidigt med gratis retur i butik av saker köpt online.

x
xCiLE

1 omdöme

Bra
Redigerades 3 år sedan

Fyllde i en separat leveransadress i beställningen. Dom ignorerade den och skickade till fakturaadressen istället. Snabb leverans dit dock. Dessutom fungerade det inte att betala med DIBS/kort som fanns som val, blev tvungen att välja Swish istället. Måste ändå ge ett högt betyg tack vare bra service. Jag råkade beställa en produkt för mycket och behövde returnera denna. P.g.a. PostNords komplicerade tjänster råkade jag skicka returen för upphämtning hos ett serviceställe (istället för direkt till mottagaren). Udéns Sport löste dock detta genom att hämta ut paketet och betala tillbaka kostnaden för produkten.

j
jola

3 omdömen

Utmärkt
4 år sedan

Mycket bra butik med bra utbud, bra personal och ett fantastiskt kundbemötande. En av få butiker i Göteborg som verkligen kan längdåkning.

yetpak
yetpak

34 omdömen

Utmärkt
Redigerades 5 år sedan

Toppenbra och personligt! Snabb och gratis frakt med DHL

Usel
Redigerades 5 år sedan

Trevlig och kunnig personal men med urusel kundsupport. För det första är det nästan omöjligt att få kontakt med dem via telefon, sedan är de också mycket dåliga på att svara på mail. Skulle försöka beställa ett par pjäxor som skulle finnas i lager enligt hemsidan, men efter ett flertal telefonsamtal och mail så fick jag till slut tag på en säljare som meddelade att pjäxorna INTE fanns i butikens lager. De skulle skicka pjäxorna direkt till mig från tillverkarens lager och de informerade att leveransen troligtvis skulle hinna fram innan min skidsemester. Men några pjäxor dök inte upp. Efter en och en halv vecka ringer de mig och säger att de har pjäxorna i butik och undrar om jag vill ha dessa. Jag tackar jag till detta och förväntar mig en orderbekräftelse på något sätt men icke, helt tyst i flera dagar. Sedan dimper pjäxorna ner hos mig, men det visar sig att de levererat fel pjäxor. Jag försöker ringa och skicka mail om detta men får inget svar, så nu sitter jag här med ett par felaktiga pjäxor samt en faktura som ska betalas...

h
hans9955

5 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Suverän och kunnig service i butik. Ibland några kronor dyrare men du får bra och framförallt passande prylar.

a
agestam

16 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Suverän service både före och efter köp. Min fru och jag köpte var sitt par nya all mountain med randonee-bindning. Bra hjälp i butiken och skidorna passade perfekt. Problem: Efter en dags åkning gick ena skistoppern sönder. Lösning: Mailade butiken på söndagkväll och mailet besvarades efter en kvart! Vi bor inte i Göteborg så Udens skickade en ny skistopper och efter ett par dagar så är skistoppern bytt. Nästa skidresa räddad! Lägg också till deras garanti att grejor som inte funkar kan bytas även om de är använda. Vi har provat och är mycket nöjda kunder.

_tp_

10 omdömen

Utmärkt
Redigerades 6 år sedan

Beställning sen kväll, leverans dagen efter och framme dagen därpå. Snabb leverans!

A
Adam79

1 omdöme

Usel
Redigerades 7 år sedan

Köpte ett par pjäxor för ca 4000kr Ringde till affären innan för att kolla leveranstid. Säljaren sa att han höll i exemplaret och att det skulle vara hos mig två dagar senare. Jag beställde 10min senare på nätet. De var absolut inte billigast med produkten men fick förtroende för säljaren över telefon. Detta skulle jag tyvärr inte gjort. 3 dagar senare ringde jag dem och frågade var pjäxorna blev av. De ska vara skickade fick jag som svar. Frågade efter kollinummer, säljaren skulle återkomma samma dag. Detta gjorde dem inte. Ringde dagen efter, då var tydligen pjäxorna skickade från generalagenten istället. Frågade efter kollinummer, du har dem imorgon fick jag som svar. 5 dagar senare hörde jag av mig igen, svaret var att konstigt att du inte fått dem de ska vara skickade. De lovade att höra av sig samma dag med kollinummer, det gjorde de inte Jag bad butiken att skicka retursedel för att jag insåg att jag inte skulle få dem i tid till semestern. Det kom aldrig någon retursedel. 9 dagar senare hörde jag av mig igen, då hade de inte skickat pjäxorna och ej heller retursedel. Men det skulle skickas samma dag och jag fick till slut ett kollinummer. 10 dagar senare åkte jag på 14 dagars skidsemester och fick HYRA min pjäxor. Så nu står jag med pjäxor för 4000kr som jag inte fick använda under säsongen. Ingen retursedel fast två påminnelser och ej heller villiga att kompensera för min HYRA utav pjäxor. Säkert en bra butik, men internethandel är de KASS på:(

Bosse11
Bosse11

34 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Kanon! Lyckades göra en felbeställning, mailade då support och fick svar direkt att dom rättat till detta. Snabb leverans trots mitt eget strul! 100% kundbemötande.

B
Bearnose

3 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Underbar internetbutik! Priser: - Beställde ett par skidor (och stavar) som var kring 25% billigare än övriga internetaffärer, och då har man dessutom fri frakt i Sverige. - Det finns även studentrabatt att ta del av! Kommunikation -Email fick jag ett mycket kompetent svar på angående skidorna inom 24h, där de uppmanade mig att ringa om jag ville veta mer. -Telefon. Ringde dem och fick svar direkt. De hjälpte mig bestämma skidor utan att försöka tvinga på mig någonting. Kändes allmänt väldigt proffsigt. Fick dessutom erbjudandet att jag kunde ringa dem när jag fått skidorna om jag behövde hjälp med att ställa in bindningen något mer(!). Utbud Tittade mest på skidprylar och där har de allt vad i alla fall jag behöver för att åka skidor. Slutsats Jag kommer förmodligen inte vända mig till någon annan internetbutik när jag handlar skidprylar i fortsättningen. Rekommenderas varmt!

R
Ruergård

5 omdömen

Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Detta omdömet gäller den fysiska butiken i Göteborg. Stort utbud av alpina produkter och väldigt kunniga. Fick exemplarisk hjälp vid köpet av nya pjäxor. Hjälpsamma och trevliga, känns som att inställningen verkligen är att kunden skall bli nöjd. Rekommenderas!

o
osker

22 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Trevliga och kunniga. Har dock bara handlat i den riktiga butiken och inte via nätet. Längre ned på samma gata ligger även skistore.se så väl värt ett besök på de båda om ni är i Göteborg.

    Betyg köpupplevelse

    3.8Bra
    1 omdöme