Allectra Computer AB

Tillbaka till butiken

Omdömen(150)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Gästanvändare
OK
Redigerades 5 dagar sedan

Det har gått smidigt att beställa, trevliga mail har meddelat status på ordern i början. Bra varor i sortimentet men leveranstiden kan diskuteras. 😂 Har väntat nu mer än 10 dagar och jag börjar tröttna på detta väntande…får se när paketet kommer? Såg även att telefonen skickades från Spanien, därav den långa väntetiden?? Hittade samma vara på internet med 1-3 dagars leveranstid och gratis frakt, när jag inte kan avbeställa min order.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
21 dagar sedan

Kan rekommendera detta företag! Vänligt bemötande och även om jag fick vänta lite på leveransen så gör det INGENTING för mig! Jättetrevligt informativt samtal och det stämde exakt det han sa, var varan befann sig just då , plus att varan då kom tidigare än väntat! Jag är jättenöjd!❤️

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
3 månader sedan

Etter 6 dager har jeg fortsatt ingen sporingsnummer.... Sånt blir håpløst å forholde seg til...

Allectra Computer AB svarar:2022-07-03
Hejsan Det kan vi säkert hjälpa dig med direkt.bara vi får veta ditt order id. Spårningsnummer skickas oftast inte ut fören det finns tillgängligt. // Allectra
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Extremt lång leveranstid, flera veckor. Returnerade produkten (när den väl kommit flera veckor senare), utan att få tillbaka pengarna..! De hävdar att brevet inte har kommit fram till dem. Rekommenderar inte att handla från dem.

Allectra Computer AB svarar:2022-06-09
Hejsan Tråkigt att du inte var nöjd med leveranstiden. Vad jag förstår så har du inte valt Standard Leveransen 3- 7 dagar utan valt Ekonomi vilket också är billigare men tar längre tid. Tråkigt att Postnord slarvat bort dit brev. // Allectra
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Bluff företag, felaktig produktbeskrivning otrevligt bemötande rekommenderas inte

Allectra Computer AB svarar:2022-05-31
Hejsan Beklagar att du tycker det. Uppladdningsbar plattång med powerbank (externt batteri) Hesser InnovaGoods Vi ser inget fel i produkt beskrivningen ??? Det står att det är en plattång med Powerbank Även kallad "externt batteri" // Allectra
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
5 månader sedan

Snabbt enkelt och bra grejer!

Allectra Computer AB svarar:2022-05-05
Halloj. Stort tack för stjärnorna! Hoppas vi ser dig hos oss snart igen. // Allectra.se
j
jakeinzehlake

12 omdömen

Usel
5 månader sedan

Bluffföretag som skickar använda produkter och sedan inte står för returen när jag inte vill ha någon annans vara. Leveranstid på 1-3 dagar blev 16 totalt. Otrevligt bemötande och svarar inte ens på Svenska.

Allectra Computer AB svarar:2022-05-05
Hejsan Det var tråkigt du inte var nöjd med din produkt. Dock verkar du missuppfattat väldigt mycket. Vi säljer inte begagnade använda varor. Dock kan du ha köpt en Refurbished produkt. A, B,C,D Detta är produkter som andra butiker även kallar för fyndhörnan. Vad gäller frakten så har vi inte 1-3 dagar i butiken. Det snabbaste är 3-5 Med Express Men kan tänka mig att du valt Ekonomi leveransen och då stämmer din leveranstid. Vad gäller returkostnad vid ånger är det inget konstigt. // Allectra
Utmärkt
6 månader sedan

Köupplevelsen hos Allectra var utan någon brist. Jag gissar att allt annat där håller samma höga nivån. Tack.

Allectra Computer AB svarar:2022-05-05
Halloj. Stort tack för stjärnorna! Hoppas vi ser dig hos oss snart igen. // Allectra.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
6 månader sedan

De ger intryck av att sälja från Sverige, men man hamnar i en eländig transportcykel där varan länge ligger kvar på samma plats, troligen i utlandet. Jag har redan fått nog av leverantörs-strul på elektronikprodukter. Missade leveransalternativen vid denna första beställning och antog att 59 kr för ett par små saker gällde normal frakt med Postnord inom Sverige. Men det är "ekonomifrakt" som tydligen kan ta flera veckor eller mer. Bara att försöka avbeställa eländet och åka till affären några mil bort.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Tog lite tid men allt var som det skulle

Allectra Computer AB svarar:2022-03-12
Halloj. Stort tack för stjärnorna! Hoppas vi ser dig hos oss snart igen. // Allectra.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
8 månader sedan

Leveranstiden är ett skämt. Behövde produkten till helgen och tyckte jag beställde i mycket god tid. Nu har jag hittat en motsvarande produkt i butik till ett bättre pris så denna kommer i retur när/om den dyker upp.

Allectra Computer AB svarar:2022-02-04
Hejsan Det var ju tråkigt att du inte tycker om de olika leverans tiderna vi erbjuder. Om du behöver produkten till helgen så antar jag att du beställde i Måndags / Tisdag och valde Express. Har du valt något annat fraktsätt så ska du inte räkna med att du kan få den till helgen tyvärr. Ps Leveranser mm tar även längre tid nu p.g.a. Covid detta har fraktbolagen gått ut med. // Allectra
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
8 månader sedan

Varan blev försenad pga PostNord slarvade bort mitt paket, men Allectra har varit extremt hjälpsamma under hela processen

Allectra Computer AB svarar:2022-03-12
Halloj. Stort tack för stjärnorna! Hoppas vi ser dig hos oss snart igen. // Allectra.se
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
8 månader sedan

Dyrt, otydligt och långsamt vid retur. Väldigt otrevligt bemötande

Dålig
8 månader sedan

Returpolicy hos många leverantörer innebär att om man låter paketet ligga kvar går det i retur och man får pengarna i retur. På allectra lät jag därför paketet ligga kvar så det gick i retur men fick inga pengar tillbaka. Orsaken: kostnader på deras sida för hantering. Detta i kombination med en lätt nedlåtande ton från kundtjänst gör att jag starkt avråder från att handla här.

Allectra Computer AB svarar:2022-01-18
Hejsan Returpolicy hos de flesta webbutiker är att man returnera varan genom sin ångerrätt på egen bekostnad efter att man mottagit vara, Att inte hämta ut ett paket och låta det gå tillbaka som outhämtat medför onödiga kostnader i form av frakter som vi måste betala till fraktbolagen. Beklagar om du tyckte kundtjänst var nedlåtande. // Allectra
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
9 månader sedan

Uselt. Det saknades varor och paketet kom en månaden efter beställningen.

Allectra Computer AB svarar:2021-12-15
Hejsan Beklagar att det saknades varor. Men det är inte så det skickas i flera olika paket ? Tyvärr kan jag vi inte kolla då vi inte vet vem du är. // Allectra

Betyg köpupplevelse

2.5OK
27 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(3)
(1)
(6)
(11)