Omdömen(7 728)

Sorterat efter datum
Gästanvändare
Utmärkt3 timmar sedan

Bra priser och alltid snabb packning. Super nöjd!

E
Bra13 timmar sedan

Smidigt och bra, gillar att det fanns flera sätt att betala på. Litet minus på leveranstiden, hade förväntat mig en dag eller två snabbare leverans.

Gästanvändare
Utmärkt13 timmar sedan

Allt till belåtenhet,finns inget att klaga på

Gästanvändare
Utmärkt16 timmar sedan

Bra information, smidig köpprocess , snabb leverans

hobbis
hobbis
176 omdömen
UtmärktRedigerades 17 timmar sedan

Jag har köpt flera gånger hos Proshop och upplevelsen har alltid varit bra. Jag känner en trygghet när jag handlar hos dem. De har ett stort utbud och många leverantörer. Priserna är (ofta) konkurrenskraftiga och det finns flera bra fraktmöjligheter. Tummen upp!

Gästanvändare
Braen dag sedan

Bra pris, bra skick och ganska snabbt levererad. Det har väl gällt för ett antal olika beställningar från ComputerSalg de senaste åren.

Gästanvändare
OK2 dagar sedan

Fick musen som utlovat, men tyvärr så fungerade den ej. Besviken son och lite fattigare blev summeringen.

Gästanvändare
Utmärkt2 dagar sedan

Inga problem, snabbt och bra

A
UselRedigerades 2 dagar sedan

I ordered a pair of headphones, the picture, product id, receipt and article number, all show this (Before they deleted the headphones from their site and changed the article number to something else). What they sent me was hairspray... Yet to see if they'll try scam me or not.

f
UtmärktRedigerades 2 dagar sedan
Via butik

Bra utbud, bra priser, snabb hantering av ordern och snabb leverans.

C
Utmärkt2 dagar sedan

Jag tycker allt ifrån beställning, leverans och hur jag hittade varan på deras sida sköttes riktigt bra. Jag fick det jag beställde och inom den tiden som uppskattades. Jag kan bara rekommendera butiken.

Gästanvändare
BraRedigerades 2 dagar sedan

Hej! Jag är ganska nöjd med inköpet. Det fungerade bra med att beställa TP-Link UE330 - Nätverkskort - USB 3.0 - Gigabit Ethernet - 3 extra USB 3.0-portar på hemsida www.computersalg.se, betala bekvämt genom Klarna och hämta paketet via Budbee. Det gick smidigt. Tack. Och adaptern är redan igång, jag kopplade den till min bärbar datorn och nu mera behöver jag inte koppla bort mitt tangentbord för att koppla skrivare och skriva ut något jag vill. Jag skulle tänka mig handla en till som present. Må gott i alla väder och andra tillfälliga vädertillstånd! Lialia

C
Cornflex
14 omdömen
Usel3 dagar sedan

Så länge du inte får problem med produkten du inhandlat så funkar nog allt smidigt. Men så fort du får problem med en produkt så förvänta dig att inte få någon hjälp alls utan dom säger typ "skyll dig själv för att du köpte produkten" i stort sätt. Sen så svarar supporten på danska så man måste köra en google translate på de dom skriver. Så om du handlar från Sverige köp från bolag som Webhallen eller Inet där dom bemöter dig bättre ifall någon går fel. Samt att dom har minst lika bra priser.

Gästanvändare
Utmärkt3 dagar sedan

Bra utbud men ett minus är att det icke informeras om att manual inte finns på svenska - bara på tyska i förpackning och med hjälp från kundtjänst engelsk

p
pr1nc3
1 omdöme
Bra3 dagar sedan

Det funkar alltid bra med ComputerSalg. Dock beställs oftast saker som finns "i lager" från ett fjärrlager så det är inte lika snabb leveranstid som hos Svenska konkurrenter.

4.5Utmärkt
500+ omdömen