Prisjakt

Omdömen(9)

Sorterat efter datum
c
cyb

67 omdömen

Dålig
3 månader sedan*
"Fri frakt fr 399 & Fria byten" står det på prisjakt, vilket inte är sant för det kostar 49:- att skicka tillbaka något. + Snabb leverans och snabb kontakt när det blev fel. - Otydlig och knapphändig info om skorna på sidan. - (Felaktig info i mitt fall) - Personalen jag talade med hade väldigt bristande kunskaper om skor.
*Redigerades 3 månader sedan
t
teliahenka

2 omdömen

Usel
5 månader sedan
Har inte fått leveransen efter 8 dagar, så oavsett hur bra produkten är så kommer jag aldrig mera handla här. Man ser när ni bokar sändningen, och varför det tar flera dagar är ju konstigt på en lagervara. Beställ någon annanstans om ni kan!
u
ufrobbu

4 omdömen

Dålig
8 månader sedan
Tog många dagar innan paketet skickades iväg. Kommer inte beställa härifrån igen om det är något som är någorlunda bråttom.
s
sas

9 omdömen

Usel
ett år sedan
Tycker inte om att betala 40kr för ett brev. När varan inte motsvarade mina förväntningar ville jag returnera varan. Bra att det fanns en retursedel med leveransen, men tyvärr såg jag att jag måste betala 50kr till för returen av en brevleverans. Tycker att vi konsumenter nu för tiden kan förvänta oss bättre. Det är ju faktiskt 2020, inte 1980. Får behålla varan jag inte vill ha.
Wezzor94
Wezzor94

106 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Supersnabb leverans!
G
Grön49

146 omdömen

Utmärkt
3 år sedan
Beställde halkskydd som låg i min brevlåda nästa dag.
Utmärkt
5 år sedan*
Är nöjd med reflexerna jag köpte från minfot.se Båstad. Snabb leverans och bra priser.
*Redigerades 3 år sedan
C
CLindblom

14 omdömen

Utmärkt
7 år sedan*
Skickades 30 minuter efter jag beställt, levererades nästkommande vardag. Bra och tydlig hemsida med ett brett sortiment. Kan inget annat än att rekommendera dem varmt!
*Redigerades 7 år sedan
C
CarlWaterfall

34 omdömen

Utmärkt
8 år sedan*
Vi beställde ett par skoinlägg från Minfot.se och kan egentligen inte klaga på något. Vårt paket kom fram efter ett par dagar utan strul. - Ganska lättnavigerad hemsida - Bra och olika sätt att betala på. - Hyfsat snabba leveranser (~3 dagar). Eftersom jag inte har något negativt att säga så får den en 10:a i betyg!
*Redigerades 8 år sedan
Betyg köpupplevelse
1.8Dålig
3 omdömen