Prisjakt

Omdömen(12)

Sorterat efter datum
p
perra1971

4 omdömen

Utmärkt
4 år sedan*
Beställde ett Monacor delningsfilter till mina centrar. Dom fick ett helt nytt liv efter detta, supernöjd ! Snabb service och humana priser. Kommer definitivt att handla här igen !
*Redigerades 4 år sedan
F
FLIFF

95 omdömen

Utmärkt
5 år sedan*
Fantastiska människor här, supporten är outstanding! Jag hade några frågor ang vad för element som var lämpliga till min blivande festivalboombox, jag hade några förslag, de rekommenderade två andra diskanter istället för de jag valt, med delningsfilter etc, utöver det var leveransen snabb som sjutton! Beställde 09:20 - skickades samma dag med spårbart paket från posten. Jag rekommenderar med ypperlig värme denna butik!
*Redigerades 5 år sedan
K
Karl81

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan*
Mycket bra butik med stort sortiment och kunnig personal. Har handlat flera gånger och har bara positiva erfarenheter. Blir full pott!
*Redigerades 7 år sedan
B
Bernhall

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan*
Bara positiva saker att säga om Eluxson. Trevlig, hjälpsam och kunnig personal, bra produkter och snabba leveranser enligt plan. Om något är restnoterat blir man meddelad om detta omgående. Rekommenderar Eluxson helt klart om man behöver Ljus eller PA utrustning (Det jag har erfarenhet av). /Christian Bernhall
*Redigerades 8 år sedan
L
LjudRobert

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan*
Snabb leverans och grymt nöjd, både med produkt och support! Köpte ett slutsteg till en hemmastudio, vilket blev ett större lyft för studion än vad jag hade förväntat mig med tanke på priset. Dessutom fick jag kanonbra support även EFTER köpet. Rekommenderar Eluxson till alla som vill få ut maximalt av köpet - särskilt om det finns behov av ordentlig kundsupport.
*Redigerades 8 år sedan
R
Robban121

9 omdömen

Utmärkt
9 år sedan*
Kan inte bli bättre! Mkt bra support, snabb leverans. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Eluxson.
*Redigerades 9 år sedan
Utmärkt
9 år sedan*
Toppen! Prisvärt, enkelt, snabbt OCH bäst av allt - fantastisk kundsupport! Snabba svar och underbar service. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Eluxson. //Anngelica
*Redigerades 9 år sedan
e
excel

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan*
Beställde i onsdagskväll och fick min order idag, fredag, vid 11! Tyvärr så var högtalargallren jag beställt i fel storlek på grund av ett skrivfel på deras hemsida. Ringde supporten som tog på sig allt och skulle skicka rätt galler tills nästa vecka! Bra priser, snabb leverans och bra service!
*Redigerades 10 år sedan
s
suhajdab

3 omdömen

Utmärkt
10 år sedan*
Orderbekräftelse: Wed, Oct 12, 2011 at 12:35 PM Paket på väg: Wed, Oct 12, 2011 at 5:58 PM What more can I say? :)
*Redigerades 10 år sedan
f
forsaorjan

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan*
Mycket trevligt kundbemötande och bra service. Generösa med goda råd vilket gör att jag varmt kan rekommendera företaget. Bra support och snabb leverans betyder nöjda kunder. Jag är en nöjd kund som kommer att handla där igen.
*Redigerades 10 år sedan
n
nilsson81

5 omdömen

Utmärkt
10 år sedan*
Seriös firma med kanonbra service! Tog sig tid och ordnade fram reservdelar till mina högtalare, trots att dessa inte fanns i det ordinarie sortimentet. Rekommenderas!
*Redigerades 10 år sedan
n
nofax

2 omdömen

Usel
10 år sedan*
Inge' bra alls - otroligt seg och långsam hantering av en liten beställning: idag är det 11 dagar sedan jag beställde och betalade över internet för 3 små grejer som skickas som brev. Fortfarande inget levererat! :-( :-( Säljaren sa 2-3 dgr...fnys! Duger inte! Dessutom fungerar inte kontaktformuläret på deras hemsida heller om man vill kontakta dom :-(
*Redigerades 10 år sedan
Eluxson svarar:2011-04-29
Det är vår yttersta målsättning att alltid leverera fortast möjligt, men ibland, oftast beroende på yttre omständigheter, tar det något längre tid. I detta fallet hade kunden lagt en beställning den 7/4. Den 15/4 kl 10:35 var vår speditör ute och skulle leverera paketet, men mottagaren var ej anträffbar. Samma dag kl 11:09 hamnade paketet därför på det lokala utlämningsstället och hämtades ut först den 19/4. Vår normala leveranstid är 2-7 dagar och ligger i snitt på 4 dagar.
Betyg köpupplevelse