Kaffecompagniet

Tillbaka till butiken

Omdömen(14)

Sorterat efter datum
Utmärkt
2 år sedan

Mycket bra service från kundtjänst!

L
Lonestar42

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Snabb, trevlig och kompetent support vid frågor och försäljning. Köpte en kaffekvarn som levererades snabbt!

l
lappsparven

3 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Köpte ny packning till min mokabryggare. Beställde på söndagen och hade packningen i brevlådan på tisdagen. Med billigare brevalternativ till standardfrakten (59:-) skulle det vara full pott.

U
U12

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Korta versionen: Otroligt hjälpsam personal och snabba leveranser! Rekommenderas varmt! Långa versionen: Jag var ute efter en reservdel till min kvarn och mailade runt till diverse olika återförsäljare och frågade om dom hade denna. Kaffecompagniet var den första som svarade och den enda som faktiskt hade prisförslag och ev. leveranstid. Dom erbjöd mig att antingen ta in delen sprillans ny eller att ta den från en av deras demomaskiner om jag inte ville vänta(till nedsatt pris dessutom). Efter att jag tackat ja till detta erbjudande så skickades mitt paket redan samma dag. Det ska tilläggas att reservdelen inte fanns i sortimentet i deras webbutik men dom ordnade detta smidigt och snabbt i alla fall. Jag vill också tillägga att jag under denna konversation insjuknade i influensan och inte svarade under ett par dagar. Dom kontaktade mig då på en fredag och frågade om jag fortfarande var intresserad vilket jag givetvis var och dom lyckades därmed få iväg paketet innan dom stängde för helgen. Rakt igenom en otroligt bra köpupplevelse och suveränt bemötande. Jag kan inte tänka mig att det skulle kunnat gå bättre på något sätt. Om jag ska önska något över huvud taget så skulle det vara att reservdelen inte fanns på deras hemsida. men samtidigt är det inte realistiskt att ha alla delar till flera hundra olika maskiner och apparater ute med uppdaterade priser.

k
kikko_

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Bättre butik i Sverige kan man definitivt inte hitta då det gäller kaffe! Bra på alla plan, trevlig & kompetent personal, bra utbud och väldigt bra priser. Köpte min espressomaskin härifrån och fick väldigt bra hjälp när jag först inte fick igång den. Man känner sig verkligen omhändertagen som kund hos Kaffecompagniet. Kommer definitivt vara en återkommande kund, då man kan få mycket hjälp och diskussionsmöjligheter i val av kaffebönor etc. Dessutom är det väldigt bra att veta att Martin kan hjälpa till med att få hem prylar de vanligtvis inte lagerför. Jag kommer definitivt höra av mig till dem när det är dags att uppgradera min kaffekvarn!

l
lida2k

14 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Beställde en kvarn söndag kväll. Fick den tisdag lunch. Perfekt.

O
Ozona

9 omdömen

Utmärkt
Redigerades 7 år sedan

Mycket trevlig butik med kompetent personal. Martin är alltid lätt att prata med och har många kloka tips. Ofta förvånansvärt billigt för en fysisk butik, kanske framförallt på tillbehör och reservdelar. Köpte en rengöringsborste igår för 195 kr, samma pris som den hade kostat exklusive frakt från England. Jag frågade också om råd för att jag börjat få blöta kaffepuckar och kanalisering. Mal grövre och ta lite extra kaffe, sade Martin. Och det löste problemet, nu får jag perfekt kaffe igen.

Utmärkt
Redigerades 8 år sedan

Snabb och smidigt! Bra service också i butiken! Topp betyg!

m
mickenyfiken_

9 omdömen

Utmärkt
Redigerades 9 år sedan

Snabb leverans och alltid hjälpsamma. Fått min maskin lagad två ggr på garantin utan några problem.

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Bra pris och mycket bra service! Köpte min Rancilio Silvia - lägst pris på prisjakt - och fick många goda råd och tips av Martin. Ställde några frågor på mejl och fick snabba och utförliga svar snabbare än jag hann brygga en kopp espresso ;) Rekommenderar verkligen Kaffecompagniet! 20 stjärnor av 10.

c
chris_rock

2 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Riktigt bra service och bättre priser än dom andra jag jämfört med (espressomaskin och kaffe). Beställde på deras sida och fick sakerna dan efter. Hade en del frågor innan som och mailade fram och tillbaka och fick svar inom en timme varje gång när jag mailade. Kommer garanterat att beställa igen.

cino
cino

27 omdömen

Utmärkt
Redigerades 10 år sedan

Beställde några reservdelar till min Gaggia. Enkelt och bekvämt på hemsidan och snabb leverans.

Pettson_
Pettson_

113 omdömen

Utmärkt
Redigerades 11 år sedan

Beställde en fredag och fick grejerna på tisdagen, bra jobbat ! Mycket nöjd med min första order från dem och kommer fortsätta. Omdömet blir max då jag är väldigt nöjd ! Fortsätt så

S
Splix

21 omdömen

Utmärkt
Redigerades 12 år sedan

Otroligt bra service och riktigt snabba leveranser! Faktiskt det bästa företag jag varit i kontakt med. Behövde råd om reparation av min kaffemaskin. Skickade ut lite frågor och begärde pris från ett flertal butiker och fick svar fortast från Kaffecompagniet. De visade sig även vara billigast. HAde ett gäng frågor till och fick svar både kl 23 en vardagskväll och kl 7 på morgonen! Snabba, korrekta och mycket trevliga att ha att göra med! La in en order på morgonen och fick den levererad dagen efter. Kan bara rekomendera stark, riktigt, riktigt bra!