10 populäraste produkterna att prisbevaka

Kan du gissa vilka produkter som är populärast att prisbevaka?

Vi på Prisjakt arbetar för att göra din shopping på internet smidigare. Vårt mål är att inte bara hitta de lägsta priserna på just den pryl du vill köpa, utan även göra det enklare att planera framtida köp när priserna är rätt för just dig.

Ett sätt att planera sina köp är att använda sig av prisbevakning. Du väljer en produkt, prisbevakar med oss och sen får du ett meddelande när priset har gått ner. Det är enkelt, praktiskt och tusentals nya prisbevakningar skapas varje dag.

Vi tycker det är väldigt spännande att se vad som är mest populärt att prisbevaka och därför har vi grävt lite i vår statistik för årets första kvartal. Här under hittar du vår topplista med de tio mest populära produkterna att prisbevaka med Prisjakt.

Kan du gissa vilka produkter som är mest populära att prisbevaka på Prisjakt?

Om du inte har sneglat på topplistan här intill än så kan vi berätta att robotdammsugaren Xiaomi Mi RoboRock S5 tar förstaplatsen. På andra plats hittar vi den lite dyrare och mer funktionsrika syskonmodellen Mi RoboRock S6 och på tredjeplats finns de brusreducerande hörlurarna Sony WH-1000XM3.

När vi breddar granskningen till de 100 mest prisbevakade produkterna ser vi att det finns totalt tre robotdammsugare på den topplistan. Först på 200:e plats hittar vi nästa robotdammsugare, Xiaomi Mi Robot Vacuum, och ytterligare 29 platser efter det kommer första robotdammsugaren från en annan tillverkare – Neato Robotics Botvac D7 Connected.

Andra prylar på vår topplista är spelkonsolen Nintendo Switch (2019), hörlurarna Apple AirPods Pro och AirPods (2nd Generation) samt de två TV-apparaterna OLED65C9 och OLED55C9 från LG.

Nämnvärt är att Nintendo Switch (2019) just nu är en bristvara med mycket hög efterfrågan. Det har bidragit till en märkbart stigande pristrend. Genomsnittspriset för Switch (2019) var den 11 mars 3 486 kronor, en siffra som ökade med hela 19 procent till 4 134 kronor den 28 april. Nu är ett perfekt tillfälle att prisbevaka spelkonsolen för att hålla koll på framtida prissänkningar när modellen är mer tillgänglig igen.

10 mest prisbevakade produkterna på Prisjakt

 1. Xiaomi Mi RoboRock S5
 2. Xiaomi Mi RoboRock S6
 3. Sony WH-1000XM3
 4. Xiaomi Mi RoboRock S5 Max
 5. Nintendo Switch (2019)
 6. Apple AirPods Pro
 7. LG OLED65C9
 8. LG OLED55C9
 9. Apple AirPods (2nd Generation) med laddningsetui
 10. Yale Doorman V2N

Topplistan baseras på statistik från Prisjakt för den 1 januari till 31 mars 2020 och kan ha förändrats efter artikelns publicering.

Prisbevaka produkter i webbläsaren – så gör du

 1. Gå till en produktsida på Prisjakt
 2. Klicka på knappen "BEVAKA"
 3. Välj om du vill aviseras vid varje prissänkning eller bara när priset går under en viss nivå
 4. Välj om du bara vill få en avisering när produkten finns i lager
 5. Klicka på knappen "BEVAKA PRIS"

Observera att du måste vara inloggad på Prisjakt för att kunna välja alternativet för prissänkning under en gräns.