10 mest populära prylarna på Black Friday

Kan du gissa vilka prylar som var hetast på årets största readag?

Visste du att svenska konsumenter helst letar kampanjerbjudanden på teknik under Black Friday? Vår statistik visar att hörlurar, TV, mobiltelefoner och laptops är mest populärt under den stora readagen.

Faktum är att hela 77 av 100 av våra mest populära produkter på Prisjakt under Black Friday förra året var en teknikpryl av något slag.

Här under är de tio populäraste prylarna på Prisjakt under Black Friday förra året.

10 populäraste prylarna på Black Friday 2021

Den som köpte någon av de populäraste produkterna till det lägsta priset under Black Friday sparade i genomsnitt 251 kronor jämfört med 14 dagar tidigare.

Produkten med bäst prissänkning var Macbook Pro (2020) Apples M1-processor. Datorn var hela 1 301 kronor billigare under Black Friday. den som istället samma årsmodell av Macbook Pro, men med en Intel-processor sparade något mindre, endast 971 kronor.

Vi såg även många produkter som hade mycket liten prissänkning eller i vissa fall var flera hundra kronor dyrare under Black Friday. Bland annat var ständigt populära AirPods Pro hela 145 kronor dyrare under readagen.

Det gäller alltså att kolla noga hur priset har ändrats även på Black Friday. Använd prishistoriken på vår sajt och i våra appar så ser du hur priset har ändrats med tiden. Det hjälper dig att se om priset är rätt.

Text: Daniel Haaf

Publicerad: 6 oktober 2019

Uppdaterad: 7 september 2022

Den här artikeln är skriven av Prisjakts redaktion. Ingen annan har påverkat innehållet i den. Det förekommer inga betallänkar eller andra typer av annonssamarbeten. Daniel Haaf nås på [email protected]