Prisjakt

bsn

Medlem sen 2006-12-13
13
Bidrag
1
Hjälpsamröster
ToyMe
OK
(20)
b
bsn
13 omdömen
Utmärkt4 månader sedan

Snabb leverans, vara till rätt pris.

Stokke Tripp Trapp
Full Star 1
4.2
(13)
2 189 kr
b
bsn
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Bra och mångsidig stol. Dock är de kvaliteten på färgen väldigt dålig. Fick nya sittplattor på garanti men vad hjälper de när även färgen på den nya spricker efter 6 månader. Färgen är helt enkelt väldigt dåligt. Kvaliten matchar inte det väl tilltagna priset.

Philips Wake-up Light HF3500
Full Star 1
2.4
(9)
633 kr
b
bsn
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Jättebra idé men klockan lyser ilsket rött och lyser upp hela rummet...blev dessvärre att lämna tillbaka.

Nordicfeel
Utmärkt
(500+)
b
bsn
13 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Bra pris pch snabb leverans Kartongen var helt ihoptryckt när jag hämtade den. Kan ha varit posten som varit våldsamma men innehållet kunde gärna varit bättre emballerat. Turligt nog var det för eget bruk. Men lite tråkigt med ihoptryckt förpackning. Update: Ny beställning perfekt paketerat och snabbleverans. Höjer betyget!

Bygghemma
Bra
(500+)
b
bsn
13 omdömen
DåligRedigerades 11 år sedan

Seeeeg leverans. Beställde ett mindre elverktyg. Beställde på lördag...i fredags skickades det ifrån en järnhandlare i Skene. Har de inget eget lager (status: lagervara)? Varför dröja en hela vecka innan man skickar paketet? Inga uppdateringar utan får själv söka via paket-id. Update: Paket dök upp i måndags. Inslagen i omslagspapper utan följesedel. Lyckligtvis var originalförpackningen en hård plastlåda för det trasiga omslaget skyddade inte. Idéen är god men finns en hel del kvar för Bygghemma att jobba på.

Sony DAV-F200
Full Star 1
4.4
(16)
b
bsn
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 15 år sedan

Riktig bra köp. Bra ljud med fin bas. Modern design. Perfekt att hänga på väggen (väggfästet kostar extra). Extra plus att den innehåller radio och USB. Finns till verkligt fyndpris under mellandagsrean. Rekommenderas!

Sony RM-VL610T
Full Star 1
4.7
(7)
b
bsn
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Ett givet val om du har nya Sony-produkter. Ersatte 4 plastiga originalkontroller. Med följande koderna klarar de flesta funktionerna. Lätt att lära kontrollen det som inte fungerar direkt. Mycket bättre kvalitéskänsla än i Sonys originalkontroller. Snygg är den också med utbytbara skal.

Hallbäcks
Dålig
(251)
b
bsn
13 omdömen
OKRedigerades 17 år sedan

Hyfsade priser. Saknar lagersaldo och leveransen är onödigt strulig. Problemet med leveransen är att även smågrejor skickas som företagspaket trots att man ska hämta det på posten vilket innebär att paketet åker fram och tillbaka på posten under minst 3 dagar.