Prisjakt

Truckmuck

Medlem sen 2006-08-15
14
Bidrag
3
Hjälpsamröster
123ink.se
Utmärkt
(500+)
T
Truckmuck
14 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

Bra, prisvärt och enkelt köp. Snabb leverenas,

Intersport
Utmärkt
(500+)
T
Truckmuck
14 omdömen
Utmärkt7 månader sedan

Snabb enkel beställning och bra med fri frakt till butik

Sony Bravia KE-75XH9096 (KD-75XH9096) 75" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
5
(6)
T
Truckmuck
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Supernöjd. Bild i världsklass, svärtan är löjligt bra. Snabbt interface, android fungerar hur bra som helst.

Babyland
Utmärkt
(500+)
T
Truckmuck
14 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Bra priser. Snabba leveranser. Supertrevlig personal i butik. Bra leveransalternativ.

Verktygsvaruhuset.se
Utmärkt
(43)
T
Truckmuck
14 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Supersnabb leverans. Beställde sent på kvällen, skeppades direkt på morgonen. 1,5 dygn från beställning så fanns verktygen att hämta ut.

Siemens WM16E462DN (Vit)
Full Star 1
3
(2)
T
Truckmuck
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fungerat hur bra som helst under åren. Använt den sporadiskt men har aldrig haft problem med något som fastnar som tidigare recensent skrivit

BaByliss E846E
Full Star 1
1
(2)
395 kr
T
Truckmuck
14 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Rätt värdelös. Har haft kanske 4-5 skäggtrimmers tidigare, alla förutom en har varit Philips. Tänkte jag skulle testa något nytt då jag tröttnat på att alla philips gått sönder på liknande sätt efter nått år. Blev riktigt besviken på denna. Utan munstycke trimmar den bra och fint, men kör man med munstycket vilket är själva poängen med en skäggtrimmer så måste man hyvla fram och tillbaka 8-10 ggr om inte mer för att den ska ta. Utöver det stämmer inte längderna öht. Vid 3 mm tar den jättedåligt, måste gå ner till 2 mm för att den ska ta, och då fortfarande liknar det mer 3 mm än 2 när man väl är klar.

LensWay
OK
(79)
T
Truckmuck
14 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Alltså det är löjligt va snabba de är. 6 beställningar sedan förra året, alla skickas samma dag om beställningen görs tidigt nog, annars dagen efter. Klarar brevlådan paket har man det dagen efter. T om när man beställt på helger fungerar det snabbt. Än så länge 10+

Urbanears Bagis In-ear
Full Star 1
2.8
(21)
295 kr
T
Truckmuck
14 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Sitter förskräckligt dåligt i örat jämfört med ca 5 andra i liknande modeller t ex Creative EP-630. Nu i efterhand borde jag sett det på bilden, de är helt fel dimensionerade, själva kroppen är alldeles för stor i kombination med en alldeles för styv sladd för att sitta kvar i örat. Sitter bra så länge man inte rör sig, men så fort man vrider huvudet lossnar de. Sladden blir nästan för tung. Testat de olika stl på kuddar som medföljer, de mellerast sitter som vanligt bäst på mig. Och som sagt, de sitter ok så länge man inte rör på sig. Ljudet när man pratar i telefon är i det lägsta laget även vid maxvolym på mobilen, kör en Samsung Galaxy S2. 1 stjärna för nice design och färgval 1 stjärna för ok ljud för det priset Finns mycket bättre alternativ som sitter kvar i örat, Philips och Creative har båda bättre produkter i denna prisklass. Kommer själv testa ett par från Philips, hoppas de sitter bättre.

TH DigitalShop
T
Truckmuck
14 omdömen
UselRedigerades 15 år sedan

Beställde kamera igår ons 10/6. Idag får jag ett mail: "Hej! Vi har beslutat att lägga ner internetverksamheten och kommer tyvärr inte behandla fler ordrar vilket betyder att din makuleras. Pengar betalas tillbaka. Trevlig kväll! Mvh, Tobais Hallman" Men deras hemsida är uppe som vanligt verkar det som. VARNING VARNING! Vill bara påpeka att tidigare har de varit riktigt bra, beställt 2ggr tidigare å fungerat klockrent båda gångerna, snabb mailkontakt osv.