Prisjakt

mediakip

Medlem sen 2008-07-07
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Gunnar Olssons Foto
Utmärkt
(500+)
m
mediakip
6 omdömen
Utmärkt14 dagar sedan

Bra grejer till bra priser och fick varan redan nästa dag - dessutom bra packad. Det är viktigt när det gäller fotoutrustning!

Snussidan.se
Bra
(9)
m
mediakip
6 omdömen
Utmärktett år sedan

Superbra! Snabb leverans, bra priser och brett utbud. Jag har använt dem länge!

Apotea
Utmärkt
(500+)
m
mediakip
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Jättestort utbud, billiga priser, gratis och snabb frakt. What's not to like?

Svenskt Kosttillskott Diet Shake 0,42kg
Full Star 1
3
(2)
215 kr
m
mediakip
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag har provat Blåbär / Vanilj och tyckte den smakade blaskigt och artificiellt. De frystorkade frukt- och bärbitarna tillförde inte något smak, de löser inte upp sig i drycken. Se upp för den s.k. ”Smakgarantin”. Även om det står att en produkt har smakgaranti, så gäller den endast Guld- och Platinakunder. Jag tycker t.ex. Nutrilett har mycket godare smak, bättre konsistens (mer milkshake) och innehåller dessutom fler näringsämnen.

Honor Band 5
Full Star 1
3.3
(4)
95 kr
m
mediakip
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag har haft klockan en vecka och den är väldigt bra. Den mäter min träning (finns många val), steg och sömn. Den räknar ut kalorier för steg, vilket är väldigt användbart. Den mäter både puls och syre (SpO2). Den visar SMS och andra notiser. Den är lätt, snygg och batteriet varar en hel vecka med träning (varannan dag) och detaljerad mätning av sömn och puls (väljs i inställningarna). Det som drar ner omdömet är appen Huawei Health, som förvisso visar träning och sömn väldigt bra, men bara synkar TILL Apple Hälsa (Healthkit) och inte hämtar data som vikt (Apple förbjudit enligt utvecklarna). Trots dessa begränsningar med appen så är det helt klart ett mycket prisvärt alternativ till de mer kända konkurrenternas dyrare trackers.

Conrad.se
Bra
(500+)
m
mediakip
6 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Enkel och snabb webbsida, lätt att se alternativ och genomföra köp.