Prisjakt

Liljan91

Medlem sen 2007-12-23
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Philips HD2628
Full Star 1
3.4
(5)
649 kr
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Rekommenderas till den som älskar ljudet av sin brandvarnare

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
L
Liljan91
11 omdömen
Usel5 år sedan

Total katastrof. Beställer en produkt online för uthämtning i butik och betalar med klarnafaktura. Leveransen tar sådan tid att jag istället köper en annan produkt. När produkten väl levereras åker jag till butiken och vill göra en retur direkt. Detta känns inte som att det borde vara speciellt svårt men det tar ändå dryga timmen att genomföra. Mitt antagande att XXL och Klarna skulle ha någon form av kommunikation var ju också helt felaktigt och jag håller fortfarande, två månader senare, på att försöka makulera fakturan då XXL påstår att jag inte lämnat tillbaka någon vara, trots att jag fick en bekräftelse på returen.

Honor 8 Dual SIM 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.5
(87)
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Tidigare telefoner: iPhone 4,5 och Sony Z3 Compact. Har haft den nu i två veckor och överlag är det en fantastisk telefon som andas premiumkänsla. Betalade endast 2200 hos Tele2 men även för det ordinarie priset är det 10/10. + Fingeravtrycksläsaren. Sanslöst snabb och perfekt placerad + Glasbaksida. Gör att man får bättre fäste i handen jämfört med aluminium + USB C. Samma premiumkänsla som iPhones laddningskontakt. + Batteritid. Trots relativt mycket skärmtid har jag alltid runt 50 % kvar när jag ska sova. + Byggkvalitet. Trots det stora batteriet och det enorma arbetsminnet är konstruktionen otroligt slimmad och tunn. + Mjukvaran. Huaweis egna android innehåller en hel del smarta funktioner som man faktiskt använder. Enorm skillnad mot Sonys som är total katastrof. - Drar till sig mycket fingeravtryck - Skulle kunna gått ner ett litet snäpp i skärmstorlek.

NetGiganten
L
Liljan91
11 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

Tyvärr måste jag göra detta eftersom det verkar vara det ända sättet att komma i kontakt med företaget. Har nu väntat i 3 jävla veckor på att deras kundsupport ska svara på mina två mail. Drabbades av en krashad hårddisk och eftersom datorn inhandlades för ett halvår sedan var det ett enkelt garantiärende det handlade om. Men nu börjar jag bli riktigt förbannad på att INGENTING händer. Ingen svarar på varken telefon eller mail men eftersom ni bemödat er med att svara på de två negativa omdömena nedanför mig hoppas jag att ni gör detsamma för mig och förklarar vad jag ska göra. Jag har alltså en trasig hårddisk som följde med i er Gamer dator för 6000 spänn. Den inhandlades i maj och jag undrar om man vågar skicka in den till er eller finns risken att ni kommer ignorera den på samma sätt som ni ignorerar era kunder? Har väntat länge med att ge er ett negativt betyg eftersom jag inte haft några problem med er innan. Har köpt två datorer av er och båda har levererats utan problem och dessutom har ni grymt låga priser vilket är riktigt bra. Men tyvärr verkar er kundservice ha tagit semester på obestämd tid vilket gör mig lite orolig. Ser fram emot ett snabbt svar på detta.

Creative Zen Aurvana
Full Star 1
4
(14)
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Måste säga att jag var nästan lite besviken när jag lyssnade på dessa hörlurar för första gången. Men efter några veckors användande hör jag hur ljudet blivit betydligt bättre. Dock saknar jag djupet i basen. Annars levererar denna hörlur klart och fylligt ljud, dock utan det extra djupet och tyngden i basen.

Sennheiser CX 300 In-ear
Full Star 1
4.1
(59)
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Bra och nöjd med dessa hörlurar som jag köpte från USA för 1/2 priset. Ljudkvalitén är bra, men ibland kan det vara svårt att avgöra om det är luren eller musikfilen det är fel på. Antagligen filen eftersom det låter väldigt bra på vissa låtar. Bra isolering men friktionsljudet och det konstiga materialet i sladden drar ner betyget.

Apple iPod Touch 16GB
Full Star 1
4.8
(56)
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Trevlig pryl som blir extremt mycket roligare när man har jailbreakat den. Utan jailbreak är den absolut inte värd pengarna. Kanske lite lite utrymme, men det räcker dock ganska bra för mig. Med jailbreak kan du installera olika 3:e partsprogram som till exempel mail, google maps, msn och div andra klienter och mycket mer. Dessutom kan du installera flera olika spelemulatorer som t ex NES, Game boy advance och PS 1. You tube funktionen är klockren och fungerar överraskande bra. Gränssnittet är fullständigt lysande och man vill bara ta på den hela tiden :P. Minus för baksidan som gillar att samla på sig fingeravtryck och repor. Hörlurarna som man får med kan man slänga direkt. Har använt dåliga lurar förut men dessa är det absolut sämsta någonsin. Bör tillägas att detta är min första Apple produkt. Konverteringen av filmer är väldigt seg och tar ofta över en timme på sig för en vanlig 700 mb fil. Det största minuset är nog iTunes som måste vara det värsta musikprogrammet någonsin. Hela datorna hakar upp sig när man startar det. Programmet är alldeles för plottrigt och det finns för många onödiga funktioner. Och samtidigt kan man inte ens kopiera filerna från ipoden till datorn utan att köpa andra program. Pinsamt dåligt Apple! Överlag en trevlig pryl med många roliga funktioner, men som är lite för dyr.

Sony Ericsson K800i
Full Star 1
4.7
(151)
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Väldigt bra mobil som uppfyller de flesta förväntningarna. Bra och skarp skärm som fungerar bra till att kolla på serier eller korta filmsnuttar. Kameran är väldigt bra för att vara en mobilkamera. Bra med autofokus och blixt istället för lampa. I rätt förhållanden blir bilderna faktiskt väldigt bra, även när man för över de till en dator. Wap-funktionen fungerar vädigt bra för till exempel SL eller Svt-text. Väldigt snyggt utformad och den bronze-färgade är ännu snyggare. Ganska bra batteritid med tanke på alla funktioner som finns. Det tar några laddningar innan batteriet fungerar som bäst och det gäller att ha tålamod. Det negativa är framförallt linsskyddet som är oerhört dåligt. Det börjar glappa nästa omgående och det kommer skit på linsen som försämrar bilderna. Knappsatsen känns väldigt ihoptryckt och lite större mellanrum mellan knapparna skulle inte skada. Lätt att man trycker fel. Överföringshastigheten till och från en dator är extremt långsam. Sammanfattningsvis en väldigt bra mobil som jag är väldigt nöjd över att ha köpt.

Guitar Hero III: Legends of Rock (inkl. Gitarr) (Wii)
Full Star 1
4.9
(7)
L
Liljan91
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Extremt roligt och bra övning för simultanförmågan som är lite knackig ;P. Ganska svårt jämfört med de tidigare spelen.