Prisjakt

Vilken butik har gett dig årets bästa köpupplevelse?

Rösta fram din favorit till Årets butik

Prisjakt är en tjänst som skapats av människor för människor, av oss för dig. Därför är det alltid ni konsumenter som tillsammans utser vinnaren i Årets butik, ingen annan kan ju göra ett lika pricksäkert val. Av denna anledning vågar vi påstå att Prisjakts Årets butik är branschens viktigaste utmärkelse – en titel som föräras den butik som på riktigt satt köpupplevelsen och konsumenten i centrum.

Årets butik 2023

Så här röstar du på din favoritbutik:

  • Skriv ett butiksomdöme om den butik du gillar, direkt vid ett köp eller i efterhand.
  • Du kan lämna omdömen om flera olika butiker, men bara en gång per butik.
  • Har du tidigare lämnat ett omdöme om en butik kan du uppdatera det för att det ska räknas med i tävlingen, men omdömet måste referera till ett planerat eller genomfört köp du gjort under tävlingsperioden 1 december 2022 – 30 november 2023.

    Här kan du söka efter din favoritbutik för att skriva ett omdöme >>

Din åsikt räknas, bokstavligen

Alla butiksomdömen som lämnas under tävlingsperioden räknas och vinnaren utses utifrån en kombination av både antal omdömen och snittbetyg.

Vinnaren i Årets butik och vinnarna i en mängd butikskategorier presenteras den 14 december. Den 13 december avslöjar vi vilket företag ni utsett till Årets fraktbolag och vilken butik som vunnit jurypriset Årets medvetna butik.

Uppdaterad:
6 februari 2023

Läs mer

Foto: Jenny Blad

"Vi lyssnar på kunden och håller vad vi lovar"

Prisjakts användare har röstat fram Årets butik 2022 och för sjätte gången är det Inet som tar hem den åtråvärda utmärkelsen.

Läs mer om Inet som vann Årets butik 2022

Ett ambitiöst hållbarhetsarbete säkrar priset för Årets medvetna butik

Årets medvetna butik 2022 är Apotea! Butiken prisas av en enhällig jury för sitt genuina engagemang kring hållbarhetsarbete med bland annat effektiva lagerlösningar, elektrifierade transporter och optimerade e-handelsförpackningar.

Läs mer om Apotea som blev Årets medvetna butik 2022