Prisjakt

filmarbetarn

Medlem sen 2019-03-05
5
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Audio Pro A26
Full Star 1
3
(10)
4 895 kr
f
filmarbetarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Vansinne att de har 4,2 i betyg. Köp Argon Forte 4 eller 5 istället. Eller Audio Engine. Eller öppna plånboken och köp (dom bästa små högtalarna enligt mig) KEF LSX. Jag hade dem 1 vecka men returnerade. Sjukt besviken på Audio PRO A26. Blir förbannad på snubbar som visar upp dem och säger att de spelar bra till allt och är enkla snygga och kompatibla. Kanske är den svenska kvaliten’ som ligger dammridå. Ärligt är det min fördom är att det är teknik- eller designintresserade personer som inte bryr sig särskilt mycket om ljudet. För det är inte bra. Det är som att man lägger en handduk över dem och klipper ett hål för tweeten. Läste en intervju som gav kompabiliteten högt men ljudet lågt betyg. Den fick 3/5. Instämmer helt. Har testat mot film oxå. Där som ”satellit” vilket kapar basen från 75hz men det blir inte några underverk trots subbasen. Den har HDMI in vilket gör att det går att ställa virtuell surround, men det testade jag aldrig. Men ingångar har den och det går att köra Wi-Fi och multiroom. A26 har en snygg gedigen dosa som bara känns irriterande när högtalaren spelar så dåligt som den gör. Vi provspelade Nina Simone Sinnerman, gigi d agostino In my mind, paul Simon Adios Hermanos, Metallicas Sandmannen. Viktigt att säga är att jag spelade endast acc 256kbs. Men i mitt lilla ljustest bland 4 högtalare lät A26 sämst.

Apple AirPods Pro Wireless In-ear (2019)
Full Star 1
3.8
(174)
2 495 kr
f
filmarbetarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Njaa. sett till priset. De tar in mycket omgivningsljud när man snackar i dom. Soft att det går att säga "Hej Siri - ring Janne" och det funkar oftast. Spelar inte så bra men det är ju inga musiklurar. Sitter okej skönt. 2av5 äpplen. Ändrat till 3 äpplen nu. Med allt sagt är det mycket kompatibla och användarvänliga. Hej

KEF LSX
Full Star 1
4.1
(12)
8 995 kr
f
filmarbetarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Instämmer i hyllningskören. Har testat flera andra (Argon Forte, Alto, Audio Pro) och de är sämre enligt mig. Audio Engine gör bra små högtalare så testa även dem om ni är ute efter små högtalare som levererar stort. Det finns helt klart begränsningar i hur stort ljud man kan få med dessa, eftersom de är små, såklart. Men med en subwoofer till blir det riktigt bra till film och ffa musik. Så bra att jag var tvungen att skriva en recension. Ganska rapplig app men när den väl funkar är jag väldigt nöjd att kunna sitta i soffan och styra allt med mobilen. PLUS - krisp - detaljer - soundstage - att rumskalibrering är möjligt från appen 5/5 och jag brukar förbanna mig över saker jag köpt för dyra pengar.

Poly Voyager Legend Wireless Headset
Full Star 1
4.1
(48)
659 kr
f
filmarbetarn
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

jag har typ kört över dom med bilen och de funkar fortfarande. Sett till priset helt sjukt bra. Jävlas ibland när man ska snacka till telefonen, typ "ring janne" men funakr oftast. Även när man ska säga "svara" och den svarar. När det inte funkar och man står på Max och säger svara 3 gången irriterat gillar man inte plantronix. Men för ca 500 är den jättebra. Skulle säga 4,5 men ger en 5a.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
f
filmarbetarn
5 omdömen
Usel5 år sedan

Nej nej! Sämsta servicen någonsin. Beställde ett par hörlurar som inte funkade. Mailade och förklarade. Inget svar. Ville lämna tillbaka dom men fick bara ett till par skickat till mig. wtf?