Kategorier
Prisjakt

Yme

Medlem sen 2019-01-07
9
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Tretorn Viken Low Neo (Dam)
1.8
(1)
565 kr
en månad sedan
Köpta i september för 800 spänn, 1 månad senare har både materialet och "sömmarna" spruckit och stövlarna läcker nu in vatten på alla möjliga håll.
Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 1000ml
3.8
(1)
529 kr
6 månader sedan
Det enda schampoo av de som jag hitintills testat som fungerar för känslig hårbotten. Dessutom svenskt företag, vegansk- och icke djurtestad produkt.
Fairphone 3
2.7
(5)
4 354 kr
7 månader sedan
Köpte denna telefon av etiska skäl. Och med tanke på att den är tillverkad av fairtrade-märkt och återvunnet material och är modulär med utbytbara komponenter, med hänsyn till miljö och hållbarhet, kan jag inte ge den sämsta betyg. Men herregud vilken usel telefon... * Speaker och högtalare funkar ibland inte. När det händer kan jag inte höra den jag pratar med, och/eller den jag pratar med kan inte höra mig * Kameran är undermålig och ofta obrukbar * Att pausa en låt eller ljudbok då man lyssnar med hörlurar gör att uppspelningen därefter slutar fungera. Då krävs en omstart av mobilen * Displayen hänger sig ibland * Batteriet laddas inte alltid som den ska * Telefonen är känslig för vatten/fukt eftersom den inte är vattentät * Med mera..
Crescent Elora 2020 (Elcykel)
2.3
(1)
24 995 kr
7 månader sedan
Stora problem med motorerna på cyklarna av denna modell, bekräftat även av cykelhandlarna som jag köpte cykeln av. Redan dag 1 fick jag problem med att motorn plötsligt slutade fungera. Vid fortsatt användning har det hänt vid varje cykeltur. Motorn lägger av och jag måste starta om modulen, flera gånger under en cykeltur. Oftast fungerar den inte ens vid omstart. Också upplevt att motorn lägger av, sen börjar fungera igen, sen lägger av igen osv. Misstänkte batterifel till en början, men efter att ha lämnat in cykeln 4 ggr på verkstad konstaterades motorfel och cykeln fick skickas till reklamation. Enligt cykelhandlaren har detta fel uppstått på ca. 15-20% av alla deras sålda cyklar av denna modell. På grund av detta fel blir cykeln praktiskt taget obrukbar. I övrigt: Bra AVS-system för cykelkorg och annan packning. Cykeln är dock väldigt tung, så vid några kilos packning i cykelkorg fram blir cykeln så tung att det är svårt att hålla den upprätt om man stillastående tappar balansen med den (jag ramlade en gång och fick den över mig..). Inte helt lätt att göra U-sväng med cykeln. Pga. cykelns tyngd är det också här risk för att välta. I övrigt inget att anmärka på. På grund av de fundamentala och grava fel som cykeln haft med motorn, att cykeln är något tyngre än andra elcykel-modeller och cykelns höga pris rekommenderar jag inte att köpa den.
The Last of Us: Part II (PS4)
3.7
(102)
274 kr
8 månader sedan
Ett av de bästa spelen jag spelat. Grymt bra story, musik, gameplay och grafik. Märks att mycket tid och jobb lagts i utvecklingen av spelet. Fullt med detaljer och extremt bra skådespel och dialoger!
Canon EF 70-200/2,8 L IS II USM
4.8
(13)
22 260 kr
2 år sedan
Extremt bra skärpa, byggkvalitet och bildkvalitet. Jäkligt snabb fokus, och stabilisatorn är galet bra. Objektivet väger väl en del vilket gör det rätt tungt att bära med sig, men det bortser man snabbt ifrån när man öppnar upp bilderna och får se bildkvaliteten. Högsta rekommendation!
Sony STR-DH190
3.8
(2)
2 277 kr
2 år sedan
Bra och stadig ljudkvalitet, phono-ingång för skivspelare, bluetooth, fm-radio, fjärrkontroll, sleep-funktion vid inaktivitet, tystgående (även vid hög ljudvolym då ingen musik spelas) - och lågt pris. Riktigt bra, är supernöjd!
Rega Planar 1
3.8
(3)
3 490 kr
2 år sedan
Rent ljud, bra pris. Lite meckigt att byta hastighet mellan 33 och 45 varv då man måste lyfta bort plattan för att göra detta, men kan man leva med det så är det en skivspelare som är väl värda pengarna. Väldigt bra ljud- och byggkvalitet!
Wharfedale Denton
3.8
(1)
2 år sedan
Köpte dessa dels för det snygga, klassiska utseendet i trä men framför allt för ljudet. Extremt bra ljudkvalitet. Ger ett mjukt och rent ljud och klarar förvånansvärt hög volym för sin storlek, utan att ljudet blir orent/sprakar. Är väldigt nöjd med dessa! Mycket bra kvalitet och svårt att få bättre högtalare för det priset.