Kategorier
Prisjakt

Lomas

Medlem sen 2007-08-25
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Swipe It
Bra
(23)
Bra
4 månader sedan
Lite konstig fraktkostnad - beställer du två likadana saker betalar du samma frakt två gånger - som andra har nämnt, men förutom det inget att anmärka på. Mina produkter (2 paket tandborsthuvuden) var, trots fraktkostnaden, billigare än konkurrenterna och kom till brevlådan utan problem.
LG FH2U2HDM1N (Vit)
3.7
(17)
4 år sedan*
Har haft denna maskin i cirka 6 månader nu och är väldigt nöjda. Har inget speciellt att anmärka på utan den gör helt enkelt det den ska (i vårt fall både tvätta och torka utan att ta upp allt för mycket plats i badrummet). Vi har inte märkt av att maskinen rör på sig som tidigare recensioner nämner.
*Redigerades 4 år sedan
Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
8 år sedan*
Beställde ett minneskort torsdag strax innan lunch och det landade i brevlådan fredag. Eftersom kortet fungerade felfritt och jag därmed inte har haft att göra med Teknikproffsets kundservice lämnar jag en stjärna tom. Leveransmässigt är jag väldigt nöjd.
*Redigerades 8 år sedan
Mårtenssons Ur & Guld
Usel
(3)
Utmärkt
8 år sedan*
Jättenöjd! Beställde ett halsband som present till årsdagen med min flickvän. Dessvärre var längden (45 cm) på halsbandet jag beställde slut, men jag blev snabbt kontaktad angående detta och fick ett erbjudande om den andra modellen (50 cm) av samma halsband. För att inte stå utan present godtog jag detta erbjudande och halsbandet levererades rekommenderat två dagar (bor i Norrland) senare. Däremot visade det sig dessvärre att det längre halsbandet var för långt. Kontaktade Mårtenssons gällande byte och detta löste dom galant! Verkligen tummen upp för främst Annica som är den jag haft kontakt med kring både beställning och retur. Tack!
*Redigerades 8 år sedan
Linksys WRT54GL
4.5
(126)
607 kr
10 år sedan*
Kör Tomato. Klockren router som jag använder tillsammans med Bredbandsbolagets fiberuppkoppling. Har under de 3 månader jag haft routern aldrig behövt starta om den eller göra någon annan förändring. Eftersom jag använder lite äldre utrustning hemma har jag aldrig heller saknat N-hastigheter. Till priset finns nog ingen likvärdig produkt
*Redigerades 10 år sedan
Alséns
Bra
(29)
Bra
10 år sedan*
Beställde på söndag och kunde hämta min vara på onsdag. Hemsidan har en del att önska men jag är nöjd hittlls. Som tidigare kommentar vore det bra att höra upplevelser från någon som haft strul med exempelvis garanti eller liknande.
*Redigerades 10 år sedan