mosbricka86

Medlem sen 2007-08-21
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Roborock S5
4.7
(165)
4 499 kr
ett år sedan
Funkar över förväntan! Småbarn och katt, håller ändå golven rena och fina. Måste dock se till att plocka undan små saker från golvet, särskilt små strumpor och snören och liknande då det trasslar sig runt borsten.
B&W PX
4.1
(23)
3 år sedan
Är mycket nöjd. Hade audio technica ATH-M50x innan, upplever ljudet i dessa B&W som en klass bättre. Noice Canceling är riktigt bra, har än så länge bara provat dom i kontorsmiljö (med en del renoveringar pågående i byggnaden) och jag sitter som i en bubbla, hör inget utifrån om jag önskar. Komforten är hyfsad, jag har stort huvud, strl 62-63, är lite trånga möjligen men kåporna har bra djup så örat får bra med plats och upplever dom ändå behagligare än Audio Technica lurarna. Använder glasögon. Funktionen att den pausar musiken mm funkar bra. batteritiden är också bra, dock inte mycket erfarnhet av motsv bluetooth lurar. Är nöjd med köpet, det negativa är komforten vilket jag ska erkänna är svårt då hövvet är så stort :)
Moser 1871 ChromStyle Pro
4.5
(10)
1 439 kr
3 år sedan
Precis köpt, kommer uppdatera om någon månad. Intrycket är att byggkvaliten är väldigt bra, tung och solid, till synes kraftig motor. klipper hår och skägg, normalgrovt båda, utan problem, går jämt och rycker inga strån. upplever att den tar jämnare än dom philips apparater jag har använt tidigare (pris runt 700kr).
Goldring DR100
3.3
(1)
10 år sedan
Helt klart shyssta hörlurar, dåligt med egna referenser men som insteg i "hifi" hörlurs världen känns det bra!
NAD T754
4.2
(20)
11 år sedan
Har inte hunnit testa den fullt ut. Men den verkar mycket lovande. Byggkvaliten är helt underbart solid.