Prisjakt

corb

Medlem sen 2007-06-15
152
Bidrag
214
Hjälpsamröster
Asus ROG Maximus XIII Hero
Full Star 1
3.8
(1)
4 890 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan*
Världens bästa moderkort för Intel i9 11th gen? Supernöjd med moderkortet. Har haft det några veckor och allt funkar perfekt. Massor med funktioner och features för oss som vill modda och kanske överklocka lite. Stöd för kommande Wifi-standard 6e, dubbla 2,5G nätverkskontakter med mera. M.2 slotarna har välgjorda kyllösningar. Om det finns något att anmärka på så är det runt m.2 lösningen. Står att det är 4 platser, men om man läser det finstilta, så blir man av med 16x på PCI-E för GPU och/eller SATA-port 5 och 6 om man bemannar alla m.2 slotar eller vissa av dem. I princip så kan man inte köra två m.2 pci-e 4.0 diskar på Pci-e 4.0 m.2 slotarna och samtidigt få 16x lanes till GPU om jag tolkade manualen rätt. I övrigt väl rekommenderat moderkort som kommer säkert stå sig i 5-10 år om Asus gjort en ordentlig kvalitéundersökning.
*Redigerades 6 månader sedan
Be Quiet! Silent Base 802 (Vit/Transparent)
Full Star 1
3.8
(1)
1 979 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan
Fantastiskt chassi! Bytte upp mig från NZXT H630 från 2014 (som också var sjukt bra och välbyggt). Det här var mitt första BeQuiet Chassi och mitt 6e chassi på 20 år. Otroligt lätt att hantera, behövde knappt använda manualen. Riktigt enkelt att montera både moderkort, grafikkort, hårddiskar, SSD:er och nätagg. Gillar verkligen topphållaren för radiatorer och fläktar. Den kunde man ta loss helt likt ett hyllplan. Sidoplåten och fönstret kan man ta loss med en enkel knapptryckning, inga tumskruvar alltså. Tacksam för att BeQuiet skickade med mesh-plåt för topp och front. Så man kan alltså byta ut från ljuddämpande plåt till mesh beroende på om man vill ha mer luft eller mindre ljud. Om det finns något att anmärka på är att den finns inte stöd för 200mm fläktar, samt att utrymmet mellan moderkortsplåten och sidoplåten, alltså där kablar ska dras, är något smalare än NZXT. Detta medför att man fick vara extra noga med att lägga kablaget tätt inpå moderkortsplåten. Rekommenderar starkt detta snygga chassi!
Proshop
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
6 månader sedan
Allt funkade perfekt. Köpte ett chassi som Proshop inte hade i lager lokalt. Stod att den skulle komma in 18e maj, vilket den gjorde. Proshop skickade chassit vidare till mig direkt och 19e maj kunde jag hämta ut det från posten.
HP Reverb G2 Virtual Reality Headset + Controllers
Full Star 1
3.2
(12)
6 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
10 månader sedan
Fick till slut tag på headsetet! Mitt första riktiga headset och jag är supernöjd. Kör förvisso enbart DCS och lite FS2020. Handkontrollerna har funkat finfint i mitt fall, men å andra sidan behöver jag dem inte särskilt mycket. Skärpan är helt sjukt bra i sweetspoten. Nu går det även att se på långfilmer med SkyBox utan att störa sig på stora synliga pixlar som man hade i Gear VR. Enda nackdelen är att det inte går att få tag på RTX 3080, som behövs för att verkligen driva detta headset i sitt fulla potential i FS2020.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G SM-N986B/DS 256GB
Full Star 1
2.9
(24)
9 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Supernöjd hittills! Inga direkta negativa anmärkningar förutom det skyhöga priset i handeln och det uppenbara som att kamera sticker ut en del. Men å andra sidan blir det svårt att få så här bra zoom och kvalité om den inte sticker ut. Man löser kamerabumpen med ett bra mobilskal helt enkelt. Haft den ett par dagar. Kommer från en S10+ som också är en kanontelefon förvisso men ville ha lite bättre kamera och annat lull-lull. 18 månader mellan lurarna känns som ett lagom intervall mellan byten idag. Vi europeer får exynosprocessorn men till vardags tror jag inte vi skulle klara ett blindtest mellan Exynos och SnapDragon. SD är marginellt bättre på allt men inget du märker när du chattar i Telegram eller tar ett kort på barnen. Fick min ny och oöppnad via Tradera för 9000.
*Redigerades ett år sedan
Logitech X56 Rhino HOTAS (PC)
Full Star 1
3.1
(7)
2 490 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Riktigt nöjd. Har flugit över 20 timmar med den nu. Allt funkar som det ska. Inga problem med ghosting eller annat som äldre versioner haft problem med. Köpte min direkt från Logitech aug 2020. Fick kalibrera enheterna från början för att fixa till centerpunkten. (Öka på deadcenter ytan). Använder min med DCS och FS2020.
*Redigerades ett år sedan
Roborock S6
Full Star 1
4.3
(51)
3 590 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Vilken fantastisk produkt! Sååå nöjd! Den dammsuger riktigt bra men även våttorkningen är bra också. Tillräckligt smart för att undvika vissa hinder. Navigerar perfekt mellan alla våra 6 köksstolars ben, bordsbenen, barnstolar osv. Gillar även appen där man kan programmera rum, lägga in virtuella väggar, spärra områden som inte ska våtmoppas osv. Man kan även markera en specifik yta i bostaden som ska städas efter ett spill. Programmera scheman för städning, starta manuellt med Google assistent osv. Den har även stöd för flera våningar (flera kartor i appen alltså) men kräver att man manuellt ställer in rätt våning i appen innan start. Batteriet räcker ungefär 140 kvadrat i näst högsta styrkan utan mopp. Tar ca 1 timme att städa 70 kvadrat, beroende på hur många krångliga hinder den ska navigera runt. Fick denna för ca 4100 under Dustins kampanj häromdagen. Väl värt, säkert möjligt att göra rutavdrag för städhjälp :D
*Redigerades ett år sedan
nVidia Shield TV Pro 16GB (2019)
Full Star 1
4.7
(33)
2 138 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Bästa produkten någonsin! Den blev dessutom ännu bättre efter gårdagens uppgradering. Nu funkar AI uppskalningen perfekt med alla källor och appar. Rekommenderas varmt!
Samsung HW-Q96R
Full Star 1
3.6
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
Supernöjd! Inga uppkopplingsproblem med bakhögtalarna eller subben. Kristallklart ljud och funkar klockrent med vår Qled TV serie 8. Hade Q86R innan men uppgraderade till denna för att få bättre Dolby Atmos ljud från bakre högtalarna.
*Redigerades ett år sedan
Asus GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 11GB
Full Star 1
4.4
(11)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Världens bästa kort! Finns inget att klaga på. Gillar verkligen fläktarna som står still vid vanligt surfande.
Sida 2