jlindbergh

Medlem sen 2007-06-13
8
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Inov-8 X-Talon 190 AW12 (Unisex)
Full Star 1
3.6
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mycket skön och bra sko för lite grövre trail-löpning. Den håller dock inte måttet vid orientering eftersom tyget är både för vekt och för genomsläppligt (kommer in mycke skit i skon) Hade också problem med att vissa av nabbarna längst fram lossnade i bakkant efter ganska lite användning. Det problemet hade jag konstigt nog inte på mina X-talon 212 som har likadan sula.

Inov-8 Oroc 280 (Unisex)
Full Star 1
3.3
(2)
1 568 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Klockren sko för fjäll-löpning, blöt trail-löpning och orientering. Har sprungit flera längre fjäll-lopp med samma par Oroc 280 och det enda som behövt fixas är att kladda på lite liquisole på flärpen längst fram. Den började lossna då jag snubblat fram i blockterrängen lite för länge.. Ska man skor för ren vinterlöpning är det bättre med någon Icebug-variant. På packad snö funkar dessa bra, men på hårdare och isigare underlag är Icebugs oslagbara.

Braun Series 5 550cc
Full Star 1
4.2
(9)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra för att vara en rakapparat. Jag får nästan till rakningen att bli lika len som med hyvel. En väsentlig skillnad mellan att morgonraka sig riktigt len med den här vs en Mach 3:a är att jag på kvällen känner mig stubbig igen. Kör jag morgonrakningen med hyvel så blir jag godkänd för lite kvälls-kel också...

SWEDX XV1-40TV V3
Full Star 1
3.4
(14)
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

På papperet ser det ut att vara en bra och prisvärd TV. Min erfarenhet är att den är varken eller. Under ytan döljer det sig halvdana komponenter och buggig firmware. Garantivillkoren talar också sitt tydliga språk: "Den här TV:n håller kanske ett år, efter det är det ditt problem om den pajar" Vill du köpa en robust kvalitéts-TV som går som en klocka så ska du leta någon annanstans!

Sanyo Xacti VPC-CA8
Full Star 1
3.4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Bra och ganska robust kamera. Framför allt behöver man inte vara orolig att den ska pajja när det råkar regna/snöa på den vilket är bra när man filmar i skidbacken/på stranden etc. Den vinner väl inga priser på sin fotofunktion men själv tycker jag att bilderna blir helt ok! Videokvalitén är bra, iaf om man valt [email protected] eller [email protected] Var dock beredda på att även i HQ-läge så komprimeras videon ganska mycket, vilket kan synas när man kopplat bilden till TV eller dataskärm och tittar i full screen. Den inbyggda mikrofonen är även den rätt bra. I brist på erfarenhet av andra kameror kan jag bara säja att jag tycker att ljudkvalitén är mer än acceptabel och man hör tydligt vad man själv och de man filmar säger. Det enda som gjort mig negativt överraskad av kameran är dess batteritid. Men med tanke på att jag hittils filmat mycket ute i skidbacken så är det inte så konstigt att batteriet gått åt fortare än vid rumstemp. Personligen valde jag denna kamera pga dess smidiga format och vattentålighet. Så prioriterar man det framför HD-upplösning etc så kan jag starkt rekommendera denna lätthanterliga kamera!

SWEDX
Bra
(317)
OK
Redigerades 14 år sedan

Vissa dagar vill jag sätta en fyra, andra en klockren nia. Håller med ang. postförskott. Själv lade jag ut närmare 10k, bara för att få vänta på leverans i närmare 8 v. De har mycket bra kundkontakt, är bra på att lyssna och försöka lösa kunders problem. Men på något sätt känns det dock som att produkterna testas på de första kunderna istället för innan de sätts ut till försäljning.. Uppdatering: Drar ned betyget till 6 pga deras garantihantering/frakt. Likt signaturen Groggy har jag haft problem ett par gånger och när jag försökt få garantiärendet hanterat så vill de att jag som konsument ska stå för frakten. Jag mailade en konsumentvägledare om detta. Här är svaret jag fick: "Nej, det är inte rimligt att du ska stå för frakten. Garantin får inte vara sämre än Konsumentköplagen, som säger att alla godkända reklamationer ska vara utan kostnad för konsumenten. Så inga fraktavgifter får förekomma vid en garantireparation som sker inom tre år från inköpsdatum Linda Häggström Konsumentvägledningen"

Cykelstället
Utmärkt
Redigerades 14 år sedan

Mycket bra erfarenheter från detta ställe! Trevlig, hjälpsam och kunnig personal. Bra utbud och utmärkt service på grejer man köper. Enda som drar ner betyget lite är att butiken är väldigt väldigt trång, samt att det ibland kan ta lite väl lång tid att få hjälp.

Nokia 5310 XpressMusic
Full Star 1
3.4
(57)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

+ Supersmidig, snygg, ok batteritid, bra ljud när man pratar i den, 3,5mm-pluggen är super! - Hänger sig/startar om när man spelar mp3, pop/klick-artefakter i mp3-låtar, det tar typ 20s för den att spara en bild när man knäppt ett kort, Överför data med USB "full-speed" - dvs 12 Mbit/s - INTE USB2 "high-speed". Går därför ganska segt att föra över hela album. Väldigt trist med dessa brister på en annars ultimat telefon!