Prisjakt

TheSLASH

Medlem sen 2007-06-01
9
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Bosch KGN36XI35 (Rostfri)
Full Star 1
2.8
(1)
7 790 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan
Den gör det den ska, men finns en del nackdelar, som att det är ett skrapande ljud från (troligen) fläkten som ska hålla fukten borta från frysen då det är No-Frost och kylen som ska ta bort lukter. Det är rätt påfrestande ljud att lyssna på och i kyldelen så MÅSTE man plasta in ALLT, annars torkar varorna ut, det behövde jag inte i min gamla.
Sony DualShock 4 V2 - Jet Black (PS4) (Original)
Full Star 1
3.4
(21)
579 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan
Det är en Ok kontroller, men det finns en del brister, köpte en för drygt ett år sedan och nu glappar vänster joystick när man styr rakt fram, borde hålla längre, men det tyckte inte Sony med deras garanti och serviceverkstad. Har Xboxkontrollers som är runt 10 år gamla som håller än. Har aldrig gillat share-/optionknapparna, för mycket design istället för knappar man kan känna sig fram till utan att titta, lite samma sak med hela designen, gillar Xboxkontrollens ergonomi bättre (från 360).
Hansgrohe Metris Köksblandare 14821800 (Steel)
Full Star 1
2.8
(1)
5 446 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan
Snygg blandare men som har några nackdelar som att det inte blandas in luft i strålen vilket medför att det stänker väldigt mycket och har man tryckt på kappan för duschstrålar så måste man stänga av vattenflödet för att få tillbaka den vanliga stråken - det går inte bara trycka på knappen igen. Jag har även bytt mustycket men det hjälpte inte, den är tydligen designad så.
Torebrings
Usel
(37)
Usel
2 år sedan*
Jag gjorde en beställning och när jag hämtade ut paketet så var det färre antal än vad jag beställt! Så de ska betala tillbaka pengar för det jag inte fått, men så gör man väl inte, har jag beställt ett vist antal av en vara så förväntar jag mig dessa vid leverans. Fick dessutom en massa kryptiska email med asterisker, som dom inte väntade på svaret innan dom levererade. Mycket märkligt sätt att rensa lagret på.
*Redigerades 2 år sedan
Ryobi RBC26SBB
Full Star 1
1.8
(4)
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Det Ryobi själva skriver om att det är enkelt att byta ut tråden kan jag inte riktigt hålla med om, visst går det lätt då man förstår deras sprängskiss som man behöver förstoringsglas för att se, men efter 1h lyckades jag, man skulle dra ut tråden helt från rullen och montera rullen först och sedan dra igenom tråden efter, mycket underlig lösning som inte skissen visa tydligt. Sedan skulle jag starta maskinen, efter att fyllt tanken med färdigblandad bensin, så försöker man tyda dels sprängskissen instruktioner och även den som är tryckt på klistermärket på maskin. Men inget händer, inget hostande. Så efter en halvtimme ger jag upp, åker med maskinen till Bauhaus, och får reda på att det inte är den första som detta händer med, så då fick jag det bekräftat, att Ryobi är ett lågprismärke som deras saker även ser ut som. Så de testar även maskin och får inte igång den, så bytte till en billigare maskin från ett annat märke och den fungerade direkt.
*Redigerades 7 år sedan
Nokia N900
Full Star 1
4.6
(71)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Mycket imponerade telefon om man läser specifikationerna och är nöjd Open Source program. Efter ha läst en massa tester med TOP betyg så tror man det man läser, visst kunde det var en hit, men efter att Nokia la ner (inofficiellt) denna, vilket var ganska kort efter den lanserades, så släpptes inte ett enda kommersiellt program/app till den, och köper man en telefon för 6000 kr, så har man tänkt göra mer än bara ringa med den. Som sagt finns det mängder med gratis appar till den, som är en stor fördel, men sitter man inte och går igenom denna enorma mängd så är det mycket svårt att hitta nya eller appar folk gillar, det finns ingen "shop" med dessa hemmahackade appar, som man dessutom måste pilla in själv var dom ska hämtas/sökas ifrån. Jag sökte länge efter ett program som sköter detta med listandet av nya/topp betyg, men utan att finna något som fungerade. Hårdvaran är mycket bra, i princip samma innehåll som IPhone 3GS men till halva priset, men det som gjorde att jag gav upp denna telefon var fört och främs den den dåliga supporten med nya appar och skärmen som drabbades av något som såg ut som magnetfält, det vart vita fläckar som vart vitare än om hela skärmen var vit (t.ex ett foto av en vit yta). Bytte skärmen 2 gånger och lämnade tillbaka den efter den 3:e gången. Gillade telefonen mycket, men undrar fortfarande hur alla tester kan ge den så högt betyg då inte ens Nokia trodde på den.
*Redigerades 10 år sedan
Epson EH-TW3600
Full Star 1
4.3
(22)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
10 år sedan*
Efter ha kollat på olika FullHD projektorer med LCD, så var det denna, då kollade jag på Epson EH-TW3200 och Panasonic PT-AE4000. Vid jämförelse mellan dessa så hade AE4000 något "naturligare" färger (vet ej hur kalibrerade dessa var), då 3600'an var lite blaskigare, men kan ha vart så att ljuset var högre uppvridet. Jämför man denna med 3200 så var dom väldigt lika, men lite skillnad i lägre svärta, men i princip samma svärta som AE4000. Den stora skillnaden mellan den dyrare AE4000, var att bilden på AE4000'n såg suddig ut i jämförelse med 3600'an, speciellt i detaljer som hår och skarpa detaljer. Men jämför man skärpan mellan min gamla TW700 så vinner 700'an, men det är för att Epson jobbat med att får bort mycket av de svarta linjerna i dess "screendoor", som ger mjukare bild (mer bio-lik), men så ger 700'ans lägre upplösning den effekten att det ser skarpare ut, som alltid med ju lägre upplösning(ar) man väljer. Konstigt nog såg bakgrunderna i filmen jag tittade på suddigare/blaskigare ut på 3600'an, jämfört med AE4000, precis som om det var högre kontrast på 3600'an (som det kanske va inställt på). AE4000'an vann även på mjukare rörelser i filmerna, men som jag antar är något som den skapar med 3:2 pulldown. Jag föredrar allt är som det är tänkt från början (från filmskaparna), och filmerna är i ca 24 bilder per sekund. Jag saknar möjligheten att använda SCART, som på gamla 700'an, men i värsta fall finns komposit eller s-video om man har den möjligheten från ut-källan. Det var inte lätt att få tag på en projektor med "skarp" bild, jag hade 4 st innan jag fick en som var bra, då först 2 st 3200 (som är i princip samma projektor). Troligen är det för tekniken 3-LCD, som Epson gör, och dom flesta använder sig av deras paneler/teknik, och då det är 3 separata paneler som ska riktas in för att bilda en punkt/pixel på duken/väggen så förstår jag att det kan gå fel. Fjärrkontrollen har liknande signal som min gamla 700'a, så det går inte att ha dom inkopplade till strömmen samtidigt, då startar/styr man båda samtidigt. Det är i princip samma mjukvara på 3200/3600 som på min gamla 700'a, så de stora skillnaderna är upplösningen, ljusstyrkan, svärtan, 2:2 pulldown, 2 st HDMI, och ny fjärrkontrolldesign + att projektorn mycket större. Jag är mycket nöjd i det stora, men tycker Epson som gör i princip alla LCD-paneler till sig själv och andra projektortillverkare kunde hålla högre kvalité, det ska inte krävas 4 st i test innan man hittar en som är Ok, vilket drar ner betyget.
*Redigerades 10 år sedan
Logitech diNovo Mini (SV)
Full Star 1
3.9
(114)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
12 år sedan*
Rätt så gedigen känsla i tangenterna, men lite svårt med musplattan och har haft ett tidigare tangentbord med joystick för musen som fungerade mycket bättre. Saknar en vanlig knapp för höger musknapp och även egna knappar för Å och Ä (det finns en knapp för Ö). Samma sak med ESC, som många program använder, specialare för den med (FN-knappen). Även F1-F12 hade vart trevligt, men kanske lite mycket begärt på ett sådant litet tangentbord, men skulle kunna vart med switchen upptill, som jag inte riktigt förstår vitsen med - då samma sak fungerar med FN-knapparna, man skulle även kunna kört F-knapparna i kombination med höger FN-knapp, jag inte riktigt ser vitsen med två stycken FN-knappar. Jag har ett brummande ljud från tangentbordet, om man lysnar nära, det verkar ha något med ljuset att göra. Fungerar även med XBOX 360, men jag har inte lyckats få svenska tecken där.
*Redigerades 12 år sedan
Shure E2c
Full Star 1
4.3
(33)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
14 år sedan*
Helt Ok in-ear, men hadde ett par Pioneer innan i samma prisklass som gav bättre ljud och mycket bättre bas. Köpte först ett par Sony MDR-EX71 dessa på Webhallen men gillade dom inte alls - gav ifrån sig ljud till omgivningen och pallade inte med att få upp volymen för min Creative Zen Vision:M, ville sedan byta dom till ett par Pioneer, men dom säljer inte dessa, så bytte då till dessa Shure E2c. Dom låter som ljudet är långt borta ibland, kanske lite för bra diskant jämfört med basen. Som många skrivit här så verkar det ta ett tag att förstå sig på hur dom ska sitta, lite konstig lösning att snurra sladden runt örat och spänna fast den under hakan som en cowboy-hatt (känns lite fånigt, men ser så dumt ut som det känns), man kanske vänjer sig med tiden.
*Redigerades 14 år sedan