Prisjakt

ForsenKD

Medlem sen 2007-05-10
13
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Jabra Elite 75t Active Wireless In Ear
Full Star 1
4.3
(40)
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Haft dessa i ca 2 år. Använt dem väldigt mycket, främst vid löpning. Är helnöjd med ljudet, även telefonsamtal funkar jättebra. Sitter jättebra i mina öron men det är ju individuellt. Batteritiden är fortfarande bra efter några år. Enda jag inte trivs med är hur man höjer/sänker volymen. På mina förra Jabra höjde man genom att "dutta" tills önskad volym uppnås. Nu håller man istället inne en knapp tills volymen blir rätt. Jag upplever att volymen gärna "accelererar" förbi den volym jag vill ha och blir för hög/låg. Håller man inte inne knappen nog länge så pausas musiken istället. Annars toppenbra lurar! Kopplar alltid upp direkt mot min iPhone. Smidigt fodral som lätt får plats i fickan utan att märkas. Använder aldrig ANC eller Hearthrough. Upplever att ANC inte fungerar så bra. Hearthrough har jag egentligen ingen användning av.

Jabra Elite 65t Active Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(81)
966 kr
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte dessa i februari 2019 och har använt dem väldigt mycket. Ljudmässigt, passform o funktionalitet är jag jättenöjd med. Använt dem mest till löpträning både sommar o vinter, regn, sol och snö. Alltid fungerat strålande. Det som drar ner betyget är att batteritiden redan är nere på 30-35 minuter från fulladdat batteri. Tänkte först att det var förväntat med tanke på att jag haft dem så länge. Men när jag kollade upp att jag köpte dem februari 2019 så är det inte acceptabelt. Batteriet borde hålla längre kan man tycka.

Sony ICF-C1PJ
Full Star 1
3.6
(9)
989 kr
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Haft min i 2-3 år nu. Är mycket nöjd. Använder dock inte projektorn. + Smidigt med två larm + Bra att man kan ställa in olika ljusstyrka på displayen + Flera olika larmsignaler (radio, fågelkvitter etc) + Ställer om automatiskt mellan sommar-/vintertid - Liten detalj men när man ställer in en ny larmtid så är pipljudet som talar om att tiden är sparad väldigt hög. - Kan tycka den är rätt dyr. Känns som att man betalar väldigt mkt bara för att få projektorn.

Moccamaster KBG741 AO
Full Star 1
4.6
(24)
2 555 kr
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Är tyvärr besviken på denna. Dock är det till stor del beroende på att jag inte kollade upp skillnaden mot övriga modeller innan jag slog till. Problemet är att jag oftast gör 2-3 koppar kaffe och då rinner vattnet igenom alldeles för fort och kaffet smakar ingenting. Det finns tyvärr inget sätt att justera hur fort vattnet rinner igenom som på den med manuellt droppstopp. Man kan ju undra varför det ens finns mått från 2 koppar och uppåt då det inte går att göra så få koppar med denna modell. Och att det inte finns nåt sätt alls att minska vattenflödet på. Gör man fem koppar eller mer smakar kaffet ljuvligt!

Moser 1873-0050 ProCut
Full Star 1
4.3
(26)
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Beställde denna då användarbetygen var strålande. Klipparen har otrolig kvalitet och känns som ett solitt stycke. Men...kammen som ska klippa 3mm långt kommer tyvärr inte i närheten av 3mm. Jag skulle säga 6-8mm. Nästa steg ska vara 0,7mm och det är för kort. I övrigt verkar den komma åt rätt bra runt öron osv då disanskammarna inte är så långa. Ska se om jag får returnera den.

Bang & Olufsen BeoPlay S3
Full Star 1
4.6
(15)
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Väldigt bra ljud och tryck ur en så pass liten högtalare. Bluetoothkopplingen fungerar mycket bra, bara att slå på högtalaren så parkopplas den med telefonen. Storleken gör den lättplacerad. Haft högtalaren i snart ett år. Supernöjd.

Philips Series 7000 HC7460
Full Star 1
1.3
(7)
687 kr
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har haft denna i ett halvår ungefär. Klipper mitt hår själv en gång i veckan på ca 3mm längd. Problemet med denna klipparen är att distanserna gör att man inte kommer åt överallt, t.ex. runt öronen, vilket gör att man inte får en jämn rakning över hela huvudet. Polisongerna och tinningarna blir heller inte 3mm långa trots att jag "gnuggar" flera gånger på samma ställe. Har haft en Braun Cruzer i flera år och denna klipper jämnt och fint över hela huvudet utan problem. Fungerar kanske bättre om man klipper längre längder.

Braun cruZer6 Beard & Head
Full Star 1
2.4
(7)
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Haft denna i flera år nu och är väldigt nöjd. Använder den till att raka håret på 3mm-inställningen en gång i veckan. Den är rätt sliten så har hunnit testat några andra apparater från Braun o Philips och de kommer inte i närheten av att vara lika lätta att klippa sig med. Nu har för många "distanständer" lossnat så jag kommer beställa en likadan. Enda jag kan klaga på är att trimmerdelen inte är direkt supereffektiv. Man får "gnugga" en del för att den ska klippa ordentligt. Sen skramlar trimmerdelen lite för mycket när den är i infällt läge - jobbigt ljud. Men som sagt väldigt nöjd. Kommer åt överallt utan problem.

JBL On Beat Venue LT
Full Star 1
4.1
(8)
F
ForsenKD
13 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

+ Väldigt bra ljud, kanske lite svag i mellanregistret. Går att poppa på högt, basen är väldigt bra för att komma från en så pass liten högtalare. - Bluetoothkopplingen funkar väldigt random - Går inte att få till "exakt" den volym man vill ha om man vill ha lägre volym. Volymhoppen är lite för stora.. UPDATE: Efter nästan två månaders regelbunden användning måste jag tyvärr dra ner betyget. Det som funkar dåligt är Bluetoothkopplingen. Det är i stort sett 50/50 om parkopplingen med min iPad Air fungerar eller inte. Fungerar den inte får man hålla på o stänga av/sätta på BT och försöka parkoppla igen, har inte hittat nåt sätt som alltid funkar. Har blivit så att jag sätter i iPaden i dockningskontakten direkt för jag orkar inte hålla på o felsöka. Tyvärr försvinner en stor del av smidigheten iom detta =(