Prisjakt

OKAEND

Medlem sen 2018-02-07
3
Bidrag
4
Hjälpsamröster
JBL Reflect Contour Wireless
Full Star 1
3.3
(10)
O
OKAEND
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Köpt på Kjell & Co för 899kr. Det stod mellan dessa och några andra dyrare modeller, men jag valde dessa eftersom att jag föredrar lite mer bas framför ett klarare ljud vilket skillnaden var jämfört med de dyrare. Har även goda erfarenheter av JBL tidigare vad gäller trådlöst ljud. Dessa levererar i sin klass bra ljud och bas för sitt pris. + Sitter som gjutet. Används flitigt på gymmet och vid löpning. + Läcker lite ljud + Enkel manövrering + Batteritid. Hinner använda dem 7-10h på relativt hög volym innan laddning krävs. + Basen är klart godkänd trots lurarnas storlek. - Headset-funktionen. Den fungerar men ljudet kan uppfattas burkigt och lågt emellanåt. Jag köpte det dock för att lyssna på musik med, headset-funktionen var ett plus. - Täckningen kan ibland spöka Jag köpte mina i syfte att använda dem vid träning och dessa lever absolut upp till förväntningarna. Känner mig nöjd och tillfredsställd med funktionaliteten. Allt som allt så rekommenderar jag dem varmt.

OnStyle
O
OKAEND
3 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Köpte två hårprodukter från olika märken. OnStyle hade bäst pris på bägge inklusive frakt. Paketet kom i brevlådan dagen efter. Inga konstigheter. Rekommenderas!

Microsoft Classic IntelliMouse
Full Star 1
2.2
(10)
449 kr
O
OKAEND
3 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Jag trotsade samtliga av de få befintliga omdömen som fanns och köpte denna efter att min gamla Intellimouse 3.0 gick i graven. Detta just eftersom jag alltid gillat komforten och känslan i musen. Och komforten lever vidare även i denna. MEN, likt alla andra kommentarer så är detta ingenting att rekommendera om du ska använda den till gaming. Den är rent ut sagt värdelös för gaming. Jag har nu provat den i olika DPI-värden (allt från 400-3200) och musen lever sitt egna liv in-game. Ibland gör du en 360 som följs av att din vy vrids mot stjärnorna. I nästa sekund så kanske den rycker till och du tittar på dina fötter in-game. Passar dig som kanske är proffsspelare och som söker det där lilla extra vad gäller utmaning. Nu vill jag bara varna andra från att göra samma misstag - att trotsa omdömena och köpa denna ändå i tron att det kommer funka för dig. Snälla, gör inte det. Lägg pengarna på en annan mus. Men om du ska ha den till annat än gaming, så rekommenderar jag den varmt.