Prisjakt

Philip08

Medlem sen 2017-12-30
3
Bidrag
20
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Buds 2 Pro SM-R510N Wireless In-ear
Full Star 1
3.4
(9)
1 601 kr
P
Philip08
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Köpte dessa för att ersätta min gamla Buds+, så min jämförelse är till stor del baserad på dessa två lurar. Så vad har förbättrats: Hörlurarna är mindre samt lättare (därmed bekvämare att bära). Ljudet har förbättrats på alla nivåer, speciellt basen som upplevs betydligt tyngre. ANC'n fungerar väldigt bra, i kombination PNC'n stängs mer eller mindre alla "mindre" oljud ute. (Tät trafikerade vägar, i kommunaltrafik, på flyget är dessa fantastiska.) Touch-sensorerna har enligt mig förbättrats avsevärt(!) Då träffytan nu är över hela luren. (Har inte lyckats missklicka en enda gång.) IPX-7 är ju inget man märker av, men känns ändå tryggt om man är ute i regn eller svettas på gymmet. Jag betalde 1999:- för dessa, och är väldigt nöjd!

Samsung Galaxy Buds Plus SM-R175 Wireless In-ear
Full Star 1
4.3
(54)
1 096 kr
P
Philip08
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Jag köpte mina första Buds samma dag som de lanserades för nästan exakt 3år sedan, och det var kärlek vid första "öronkastet". Hade aldrig burit ett par så bekväma In-ear hörlurar, de satt verkligen som ett smäck i örat. Nu efter nästan 3års dagligt användande så kände jag att det var dags för en uppgradering. Och när jag såg att de senaste Buds+ var nedsatta till 980:- så tvekade jag inte... Hur mäter sig nu dessa Buds+ i jämförelse till sin föregångare Buds, Jag noterade omgående ett bättre tryck i alla "register", ljudmässigt kändes allt precis som med mina gamla Buds fast 2-3ggr vassare! Absolut, det finns säkerligen hörlurar med bättre ljud därute, men då får du vara beredd att betala minst det dubbla. Utöver själva ljudkvalitén så är estetiken på Buds'en oslagbar! Ser jag mig själv i spegeln när jag bär dessa så syns det knappt att jag har dem på mig, vilket är precis vad jag önskar. Utöver detta så är den förlängda batteri-tiden samt snäppet vassare byggkvalité även ett stort plus. Summa summarum: Ljud: 4/5 Estetik: 5/5 Mitt slutbetyg: 5/5

Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T510 32GB
Full Star 1
3.8
(19)
P
Philip08
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte min "Tab A 10.1" på Black Friday för 1490:-, var på jakt efter en surfplatta att slö-surfa, kolla film på resor, youtube'a samt spela enklare spel så som Schack, Poker etc. Och efter snart 3 månaders intensiv användning måste jag säga att den gör allt detta med högsta bravur! Finns det bättre Surfplattor, förmodligen! Men om du vill ha: "Bang for the buck", så är denna platta förmodligen oslagbar! +/ + Imponerande bra skärm/bild. + Priset (1490:-) är oförskämt bra! + Grym byggkvalité (känns absolut inte som någon budgetplatta i handen). + Storleken. Är perfekt enligt mig, kan bekvämt hålla plattan i en hand. + Plats för MicroSD-kort (externt minne). Ger gott om plats för filmer, serier & musik. -/ Har endast kunnat hitta ett enda minus än sålänge: Plattan kan vid vissa tillfällen kännas aningen slö, gissar på att processorn inte riktigt klarar av allt för hög belastning. Detta är dock inget jag upplever som någon större "blesyr". Summa summarum, för vad du får för pengarna kan jag inte ge denna platta något annat än 5/5, jag är verkligen supernöjd med mitt köp! (PS. Ni som klagar på placeringen utav högtalarna, testa vända plattan upp & ner, då hamnar högtalarna på toppen (fungerar på alla program/appar jag testat på. ;))