Kategorier
Prisjakt

easymindster

Medlem sen 2017-11-23
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Sony WH-1000XM3
3.8
(156)
2 299 kr
2 år sedan
Jag är rätt kräsen när det gäller ljud men dessa hörlurar är en riktig upplevelse. Man njuter av ljudet och brusreduceringen. Jag har inte provat några av dom andra high-end lurarna men dessa räcker gott. Som vissa andra har skrivit så är inte touchkontrollerna helt hundra men å andra sidan så är ljudet 100. Rekommenderas starkt!
Sony SRS-XB41
4.5
(6)
1 754 kr
2 år sedan
Köpte först en XB12 men den hade väldigt lite bas. Var nära att köpa en Bose Soundlink Color II, men den här hade betydligt bättre ljud! Testade även XB40 för samma pris, den är lite mindre men hade sämre ljud. Den här är helt i klass med Bose Soundlink Mini som jag också har (som kostade över 2300 då). Väldigt bra ljud och bra bas. Det går att koppla ihop upp till hundra högtalare. Funderar på att köpa en till bara för att testa. Rekommenderas!
Jays a-Six Wireless
3.1
(40)
333 kr
2 år sedan*
Har använt dessa lurar i kanske två månader. Positivt: + Lång batteritid + Bra ljud + Bra passform, många olika pluggar följer med. Negativt - Klumpen som sitter mitt på sladden hänger och slänger när man springer, vilket är väldigt störande. Nu har mina gått sönder. Laddningslampan började flimra och några dagar senare går hörlurarna inte att starta fast de är laddade. Jag tror inte att jag köper dessa igen pga klumpen på sladden.
*Redigerades 2 år sedan