Prisjakt

kakafoni

Medlem sen 2007-02-19
18
Bidrag
4
Hjälpsamröster
D-Link DCS-6500LH
Full Star 1
2.8
(2)
399 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan*

Undvik. Appen är ganska bra, men kameran själv har låg kvalitet. Den tycker att dess egen korrigering av ljusstyrkan är rörelse eftersom många pixlar ändrar sig = så fort solen går i moln eller dagsljuset ändras så tycker den det är rörelse, även med lägsta möjliga känslighet blir det konstanta larm och videos som spelas in. Den tycker också att dess egen rörelse när man snurrar kameran via appen är rörelse i rummet = dålig logik. Man behöver tydligen ge mer än 400 kr för att få en vettig nätverkskamera. Update: till slut gav D-links support upp och rekommenderade att byta till ny. Samma problem med ny kamera. Oanvändbart elektronikskrot.

*Redigerades 4 månader sedan
Jabra Evolve2 65 MS Stereo Wireless On-ear Headset
Full Star 1
2.8
(5)
1 536 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Bra ljud för samtal och musik, bra med mik på arm. Röstguidning (med för hög volym, som inte går ändra) enbart på fåtal saker, läser inte upp namn på den som ringer som andra headset kan. Gör tyvärr, som många headset, direkt ont att ha på sig om man har glasögon. Passiv NC + möjligt att spela inkluderade brusspår mm, ej testat dessa. Samtalskvaliteten är bra men borde vara bättre med tanke på armen. Med tanke på priset är det inte supermycket man får för pengarna, men om man inte har glasögon och är ute efter ett vettigt headset optimerat för samtal och som inte har ANC så kanske det är rätt produkt.

Poly BackBeat Pro 5100
Full Star 1
2.9
(6)
756 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Okej lurar men inte värda det höga pris dom normalt har. Som annan person skrivit så är passformen och bristen på genomhörning ingen bra kombination: man kan välja mellan bra ljud och öronproppskänsla, eller löst sittande och kasst ljud. Dom har dock bra mikrofoner så samtal går fint, men jag skulle aldrig ha dessa någon längre period, man blir halvdöv när dom är istoppade eftersom det inte går släppa igenom omgivningen. Nu finns det fler modeller med lägre pris och de funktioner som behövs så jag avråder från köp.

Neato Robotics Botvac D7 Connected
Full Star 1
3.4
(74)
3 997 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

1 månad in: Bra pryl, men trodde den skulle vara mer avancerad än den är. Tenderar att köra rätt in i väggar/hinder så varning om du har känsliga saker hemma. Den kan konsten att backa upp på väggar/omgivning (!) och samtidigt snurra runt så den kan hitta på alla möjliga konstiga situationer och snurra in sig i gardiner samtidigt som den knuffar runt lätta möber - ha aldrig tända ljus stående på små bord... Skulle personligen inte köra den om vi inte var hemma pga risken att den gör någon ny knasighet. Appen fungerar bra överlag, men ofta vill den inte spara ändringar i floor plan och säger bara att roboten inte svarar - trots att det samtidigt går skicka iväg den på städning. Lite pilligt att rita no go-linjer (hade varit bättre att kunna förstora kartan mer så man rita i större detalj) men funkar hyfsat. Totalt sett bra och definitivt användbar, men det känns inte riktigt som den avancerade produkt den marknadsförs som.

Poly Voyager 8200 UC
Full Star 1
3.2
(4)
2 603 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Instämmer med övriga, mycket bra för jobbsammanhang = telefonsamtal, skypemöten etc är det viktigaste. Mycket bättre NC än Voyager Focus UC B825. Tyvärr riktigt obekväma om man har glasögon. "Gammal" teknik med microusb och BT 4.1. Priset är högt men mikrofonerna är bra till skillnad från många andra headset. Musik låter bra.

Rubicson 48395
Full Star 1
0.9
(6)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Kontakten med sensorerna har funkat till skillnad från övriga recensioner. Temp inte helt korrekt men ändå okej. Däremot är basstationen nästan oanvändbar eftersom den suger ut batterierna så på 4-5 veckor är dom så slut att det inte går att läsa något på displayen, blir väldigt dyrt om man ska fortsätta mata den med batterier hela tiden så jag kommer försöka reklamera den.

Pioneer X-SMC02
Full Star 1
3.3
(1)
1 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan*

Äntligen hittat rätt köksstereo. Gott om anslutningar (blåtand, aux, usb, cd), men ej wifi eller dab. Positivt överraskad av ljudet, trodde det skulle vara sämre med tanke på storlek. Snygg i vitt. Fjärren kunde gärna varit en aning större så man fick numrerade knappar för radiostationer, nu är det p+/p- som gäller.

*Redigerades 4 år sedan
Asus ZenBook Flip UX360UAK-DQ303T
Full Star 1
2.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan*

+ Bra prestanda + Bra skärm (men väldigt blank) + Lätt att ta med! + Förvånansvärt bra ljud ur högtalarna + Smidigt med fingeravtrycksläsare - Fläkten går nästan hela tiden, lätt att störa sig på men så har man ju fått mycket av de senaste generationerna (i7, qhd etc). NBFC finns men jag vill inte behöva pilla i den hela tiden så kör på defaultstyrning. - Batteriet håller inte en hel arbetsdag med normala arbetsuppgifter (excel, chrome etc) som vissa andra laptops med bättre batteri kan. - Fullständigt nersmetad med program ("erbjudanden") från Asus som man får lägga tid på att rensa bort. Jobbdator. Sammantaget nöjd med tanke på prestanda/pris. Fläktlös går ju köpa men just nu fanns inga sådana tillgängliga som inte kostade skjortan samtidigt som billigare fläktlösa (runt 10-15k) inte har senaste generationens komponenter. Uppdatering: Drar ner betyget med en stjärna pga: * Svag wifimottagning - den segar märkbar jämfört med andra maskiner på samma avstånd * Ghostclicking - Touchskärmen får ibland plötsligt för sig att man trycker på en massa olika ställen samtidigt (20-40 ställen), man kan se det som ett regn av klick. Detta sker utan förvarning eller mönster hittills, men inte särskilt ofta och går över eller går komma runt genom omstart.

*Redigerades 5 år sedan
Roxcore Crossbeat
Full Star 1
3.9
(37)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Mycket positivt överraskad av hur bra ljud denna lilla billiga låda har, bra jobbat av Roxcore. Lätt att använda. Har en riktig avknapp för när den inte används.

*Redigerades 8 år sedan
Argon DAB3+ v4
Full Star 1
2.5
(1)
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 år sedan*

Snygg men inte särskilt bra ljud. Med tanke på prislappen (ca 1500) väntar man sig bättre ljud även från en liten låda, som andra tillverkare (t.ex. tokbilliga Roxcore) kan ordna. Verkar känslig för störningar (laptop nära i vissa vinklar stör radio). DAB funkar annars bra (Göteborg). Bra med line-in för mobil et.c. Snygg låda (vit modell).

*Redigerades 8 år sedan
Sida 1