Kategorier
Prisjakt

zordnil

Medlem sen 2007-02-15
836
Bidrag
16
Hjälpsamröster
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition
3.7
(52)
1 579 kr
7 månader sedan
Helt ok passform, vid längre användande trycker de lite över öronen. Hann använda dem ca 2 veckor med xbox one innan de slutade fungera. Gick bra att använda med PC nästan exakt ett år men nu är det konstant brus och pipande. Jag har inte misskött dem, jag har alltid varit försiktig med mina prylar. Kommer inte köpa någon produkt från SteelSeries igen.
Philips Daily Collection HD4646 1,5L
4
(27)
239 kr
3 år sedan*
Köpte denna för max ett år sen, inte direkt använt den förens nu när jag fick en otroligt jobbig slemhosta som jag försöker avhjälpa med att dricka mycket te. Hann brygga 5 omgångar innan vattenkokaren helt enkelt inte längre går att starta. Totalt sett kanske jag hann använda den 10 gånger, tror jag avrundar upp då. Gav minst 300kr för den, då hamnar priset till slut på 30+kr per kopp te... Så mitt tips, istället för att köpa den här, gå på ett trevligt café. Den känns väligt billig i utförandet också men det var jag beredd på till det låga priset.
*Redigerades 3 år sedan
Sony Bravia KDL-75W855C
4.4
(3)
5 år sedan*
Köpte denna för en vecka sen från webhallen, då var den nersatt 5000kr till 23900kr. Innan hade jag en LG 47" LW650W (Cinema 3D Smart TV) som jag var ganska nöjd med fast att det var en del clouding och svärtan var inte den bästa. Jag är verkligen ingen expert, men vilken skillnad med Sonyn! Ingen clouding och svärtan är i mitt tycke fantastisk. Smart TV funktionen är miltals bättre än på min gamla LG och fjärren har en netflix-knapp vilket passar mig som använder netflix ofta mycket bra. Jag spelar en hel del spel och var smått orolig över vad Sonyn kunde ha för input lag. Googlande gav mig inga säkra svar, endast spekulationer, men jag chansade då jag läst att Sony oftast ligger bland de bästa när det gäller input lag. Jag blev inte besviken, utan att ha mätt så kan jag svära på att den har lägre input lag än LGn. Ett exempel är FIFA15, med LGn upplevde jag en liten fördröjning när jag skulle dribbla men med Sonyn händer allt direkt. När det gäller 3D är jag kluven. Sonyn har aktiv, LGn har passiv. Aktiv är snäppet bättre upplevelse men glasögonen kostar mycket mer. Det följde inte med några glasögon med TVn, fick köpa ett par TDG-BT500A löst för 650kr. Kan verifiera att 3D-glasögonen Samsung SSG-51002 som EricB tipsar om i sitt omdöme fungerar utmärkt med denna TV. De kostar cirka 1/4 av priset jämfört med Sonys. För att sammanfatta: +75" +Ingen clouding +Svärta +Låg input lag +Smart TV +Inbyggd wifi -Priset (i skrivande stund runt 29 000kr) -Dyra 3D-glasögon (Finns billigare alternativ från Samsung, SSG-51002)
*Redigerades 5 år sedan
Sony TDG-BT500A
4.2
(4)
5 år sedan*
De är lätta och jag har inga problem med att ha dom på en hel film. För att dom ska vara så lätta som möjligt har man gjort dom väldigt tunna och speciellt byglarna känns lite sköra. Med tanke på det höga priset (i skrivande stund runt 650kr med frakt) så är jag väldigt varsam med dom. Funktionsmässigt och på det stora hela är jag nöjd men jag köper nog på sin höjd ett exemplar till på grund av priset.
*Redigerades 5 år sedan
Tomb Raider (Xbox 360)
4.5
(8)
195 kr
6 år sedan*
Nu var det några månader sen jag klarade Tomb Raider, för övrigt det första Tomb Raider spelet jag kört, så jag går inte in på något djup. Älskar singleplayern, som nämnt tidigare så påminner det mig väldigt mycket om Uncharted (som var mitt favoritspel till PS3). Ser fram emot uppföljaren. Det skulle ha blivit 10/10 men multiplayern drar ner betyget lite. Det är inte fasligt dåligt gjort men det känns överflödigt/onödigt. För de som jagar achievements kan jag lugna er med att multiplayern går att boosta sig igenom ganska snabbt. Betyg: 9/10
*Redigerades 6 år sedan
Destiny (Xbox One)
3.3
(9)
219 kr
6 år sedan*
Bungie faller på mållinjen... Det kunde ha blivit ett riktigt bra spel men det plågas tyvärr av en del större fel som jag inte kan förbise. Singleplayer är helt ok även om det saknas en djupare story, grafiken är riktigt trevlig. AI:n är bra gjord. Tyvärr blir det väldigt repetitivt då varje planet bara är en karta som man tvingas återbesöka gång på gång med fiender som respawnar på samma platser om & om igen. Det som stör mig mest med detta spel, som är gjort med fokus på folk som vill spela med/mot andra, är att det inte finns någon balans i multiplayern. Som låglevlad nybörjare tvingas du möta höglevlade spelare som redan är djupt insatta i kartor/vapen m.m. Att de dessutom har bättre vapen/armor och sköldar gör inte saken bättre. När du själv behöver använda 1-2 magasin ammo för en kill räcker det för en del med riktigt bra vapen 1-2 skott för att du ska dö. +Grafiken (stort plus) +AI:n -Väldigt svag story -Ingen balans i multiplayer -Repetitivt. Om du har flera vänner att spela med så är det här ändå ett bra spel men jag rekommenderar det inte till nån som tänkt spela själv. Betyg: 6/10 Motivering: Grafiken och möjligheten att spela med flera vänner gjorde ändå Destiny underhållande. Fast jag kommer vara väldigt skeptisk till alla framtida spel Bungie gör.
*Redigerades 6 år sedan
Örnen Har Landat
3.7
(15)
78 kr
7 år sedan*
Filmen är ok, men boken är riktigt bra.
*Redigerades 7 år sedan
Tritton Primer
1.5
(1)
7 år sedan*
Akta er för denna! Jag har normalstora öron men detta headset kan jag inte att ha på mig särskilt länge innan jag får ont. Väldigt obekväma! Pengar bortkastade, känner mig lurad. Aldrig mer Tritton!
*Redigerades 7 år sedan
My Bloody Valentine (3D)
2.9
(17)
98 kr
9 år sedan*
Skulle ha kollat upp lite mer innan jag köpte denna film. Det är röd/blå (röd/grön) glasögon som behövs för att se denna i 3D (4st papp-exemplar medföljer). Jag hade hoppats på samma teknik som i tex Dumma Mej & Residen Evil: Afterlife, men det var det inte. Tur att man fick den så billigt iaf, 49kr är inget att gråta över.
*Redigerades 9 år sedan
Sida 1