Kategorier
Prisjakt

Schonning

Medlem sen 2003-01-13
472
Bidrag
89
Hjälpsamröster
Google Store
OK
(32)
Utmärkt
4 år sedan*
Vill man köpa Google-saker så är det hit man går. Snabba leveranser. Har inte behövt kontakta kundtjänst eller byta ut något än.
*Redigerades 2 år sedan
Rega RS5
4.5
(5)
7 år sedan*
Har kört dessa trevliga högtalare i fem år nu och det kan inte annat än bli full pott. Otroligt fylligt och behagligt ljud. Spelar ännu bättre än mina tidigare Mordaunt-Short Avant 908 (som även den är en otroligt bra högtalare.) Mina är i Svart pianolack vilket ser mycket bra ut. Jag driver dem framgångsrik med XTZ A100 D2. Det är ett imponerande ljud från dessa relativt små högtalare. De spelar en djup fyllig bas som levererar båda bra transient och bra definition. Mellanregistret och diskanten är långt ifrån vassa, Det är väldigt behagligt att lyssna på dem i flera timmar och man blir aldrig lyssningstrött. Om man är van vid ett hårdare ljud som t.ex Canton, eller andra tyska och franska högtalare så kommer man uppleva att RS5 är mer tillbaka lutad och avslappnad i ljudet. Utan att för den skull bli tråkigt eller platt, tvärt om. + Öppet, distinkt och fylligt ljud med bra tryck i hela registret, bra detalj i både topp och botten. + Nätta lådor som väger mindre än man förväntar sig. hög "WAF" (Wife Approvancy Factor). + Bra med basporten framåt, då blir de mindre placeringskänsliga. + Stöder Biwire/biamp. De vinner helt klart på stark förstärkare eller Bi-amping. Det är en klar skillnad mot när jag bara körde en kanal per högtalare eftersom det är en Transmission-line konstruktion. Om man skall driva dem med en Surroundförstärkare så kör Bi-amp. Men med separat slutsteg, eller en kraftfull förstärkare så går det mycket bra utan Bi-amp. Jag har inte hittat något negativt med dessa högtalare.
*Redigerades 2 år sedan
Canton GLE 409
4.5
(67)
2 år sedan
Rejäl och kraftfull högtalare med bra känslighet. Det klarar imponerande volymer och samtidigt som den pumpar luft så klarar den även av finlir och detaljrikedom i hela registret. Precis som efterföljaren GLE490 så ger den ett riktigt bra alternativ i prisklassen. Svårslaget som begagnad eftersom du får väldigt mycket för pengarna!
Marantz SR5008
4.5
(5)
2 år sedan
En mycket trevlig förstärkare. Jag har och har haft ett flertal olika modeller av Marantz SR serie och alla är bra. SR5008 är inget undantag. många in/ut-gångar och möjlighet till Bi-amping, Spotify Connect m.m. gör den till ett fullfjädrat mediacenter och ett utmärkt begagnat-köp. Inget att klaga på.
Nintendo Classic Mini NES
3.8
(37)
869 kr
2 år sedan
Äntligen fick man tag på en. Då jag var en av de många besvikna första vändan som inte fick sin förbeställda enhet trots 6 månaders förbeställning. Vilken tur att Nintendo körde en vända till med denna underbara lilla enhet. Den igår bara en handkontroller så man gör väl i att beställa en extra direkt + förlängningssladd för kabeln är löjligt kort. Nostalgin är hög, men det är klart att man saknar några av sina favoriter från när det begav sig. framför allt saknas "Snake Rattle n' Roll" som var ett av de bästa till NES när det gäller grafik och spelkontroll.
Nintendo Classic Mini SNES
4.2
(32)
2 000 kr
2 år sedan
Bra och trevlig konsol. Den används flitigt här hemma. Tyvärr så dog den efter tre veckor och fick lämnas in och den var på Bergsala i 4 veckor "i väntan på reservdelar". När jag sedan fick tillbaka den så stod det i pappren att det inte var något fel på den. Mycket underligt. Men den fungerar bra nu igen. Kontrollerna är bra och urvalet av spel är bra. Jag saknar bara en titel: Super Mario All-Stars. Skulle vilja prova "The Lost Levels"
Google Chromecast Audio
4
(75)
4 år sedan*
Låter bra, lätt att koppla in. De senaste uppdateringarna som gjorts har gett stabilare uppkoppling och ännu bättre ljud. Så det ger högre betyg. Den har varit lite knepig att koppla upp mot ibland. (jag kör Spotify till den mest) Men båda mina enheter fungerar väldigt bra för det mesta - kan vara lite lägre volym på ljudet än andra enheter (t.ex CD-spelare) så man kan få justera lite innan man trycker på play för att inte skrämma familjen när man byter till andra ljudkällor.
*Redigerades 2 år sedan
Logitech Harmony One
4.3
(321)
2 år sedan
Riktigt bra universalfjärr. Den är lätt att använda fortfarande och står sig bra mot nyare modeller. Jag har två stycken. Nytt batteri är att rekommendera om du köper en beggad. eftersom de tar slut efter ett tag och kan svälla upp så man inte får ut det utan att skruva upp hela enheten. Ett nytt batteri ligger på ca 99kr på nätet.
M-Audio Oxygen 61 MKIV
2.3
(2)
1 590 kr
2 år sedan
Undvik. Jag råkade ut för ett dåligt ex som var trasig som ny. vissa tangenter aktiverar en hel oktav vilket gör hela klaviaturet oanvändbart. trots support från M-audios egna support så fick det bli en DOA och jag lämnade tillbaka den. Detta är tydligen ett rätt vanligt fel när jag sökte runt på nätet. Så min rekommendation är att välja ett annat keyboard. Själv köpte jag istället ett digitalt piano, SP-320, från Thomann.
Epiphone Slash AFD Les Paul Special II Outfit
3.5
(1)
2 299 kr
2 år sedan
För priset jag betalade är den ett riktigt kap. 1.500kr på 4Sound Outlet. Bra konstruktion och fin finish. Ljudet är enligt förväntan och ger en trevlig spelupplevelse. Jag använder den mest som studio-gitarr för att lägga spår i elektronisk musik (se ZtereoiD på Spotify)
Sida 2