Prisjakt

jkr8

Medlem sen 2017-02-18
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Miiego AL3+ Freedom Wireless On-ear
Full Star 1
3.5
(8)
838 kr
j
jkr8
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Finns inte många trådlösa on-ear lurar med nackbygel att välja på. Ljudet är bra men har problem med att vänstra bygeln alltid åker av örat. Blir ett frustrerande moment när man måste pilla med detta allt som oftast. Inte haft detta problem med andra nackbygel-lurar jag haft.

HE Fitness
Utmärkt
(139)
j
jkr8
3 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Snabb leverans och proffsigt bemötande. Inte alls som skitföretagen Gymspecialisten eller Sport & Fritid som i ena fallet levererade helt fel varor efter tre veckor och i andra fallet inte svarade på en månad.

Gymspecialisten
j
jkr8
3 omdömen
Dålig4 år sedan

Beställde 40 kg vikter, 25mm av märket Master skolvikt för att matcha de jag hade hemma, samt tre Master Fitness hantelstänger då jag inte vill ha ordinarie hantelstänger med skruvlås. Fick inte kontakt med företaget förrän efter 7 dagar då de hörde av sig. Beställningen tog 20 dagar att levereras! När den väl kom fram så visade det sig att de hade skickat fel varor. Istället hade jag fått något helt annat märke för vikterna, Alex, med helt annan form och färg, samt hantelstänger med skruvlås. När jag beställer något så förväntar jag mig att få det som syns på bilderna. Att oförvarnat få något helt annat är en dödssynd! Nu blev det istället en massa besvär med att packa ihop paketen igen, skriva ut retursedlar som mailades till mig (fanns inga i paketen) och sätta på, samt hjälpa Schenker att bära. Enda anledningen till att jag ger en tvåa i betyg är för att ägaren verkade mån om att kontakta mig och hade en bra attityd. Men ska man skicka något annat än vad kunden beställt då måste man fråga kunden innan om det är ok!