Kategorier
Prisjakt

thekevv

Medlem sen 2016-12-16
27
Bidrag
19
Hjälpsamröster
Skullcandy Crusher Wireless
3.3
(13)
729 kr
ett år sedan*
Skulle inte rekommendera dessa för priset. Ljudet är i allmänhet bra, men där slutar de stora fördelarna. För det första så är basen totalt hemsk. Känns inte alls naturlig och låter bara som ett brusigt muller som överröstar resten av ljudet. Dessa hörlurar har också en väldigt grov audio bleeding. Jag rekommenderar inte att använda dessa bland andra människor. Bekvämligheten är inte heller i topp. Mot öronen sitter dem suveränt, men uppe på huvudet gör det redan ont efter några minuter... Definitivt ett par fungerande hörlurar, men skulle aldrig rekommendera att någon köper dessa för priset dem säljs på. Mina ligger nu för tiden och tar åt sig damm
*Redigerades 2 månader sedan
NZXT Kraken X62 280mm V2 AM4 Ready (2x140mm)
3.7
(6)
1 699 kr
9 månader sedan*
Använder denna med en R7 3700X. Väldigt bra kylning. Med en klockhastighet på runt 4.0 till 4.2 så håller sig temperaturen på 40-50 idle, 60-70 under load. Designen är också ett stort plus. LED belysningen i glaset ger den en design som passar perfekt i speldatorer med glaspanel. Mitt enda stora problem har att göra med installationen. AIOn kom med en väldigt underlig AM4 bracket som krävde ett extra par moderkortbrackets. Eftersom jag inte ägde dessa behövde jag beställa dem ifrån England... Om man kollar bilder av coolern på internet verkar de flesta använda en vanlig bracket istället för den jag fick vilket gör mig rätt förvirrad. Helt enkelt en väldigt komplicerad och opraktisk installation om man kör AM4, annars en riktigt suverän AIO!
*Redigerades 2 månader sedan
TP-Link UB400
3
(3)
99 kr
5 månader sedan*
Köpte denna för att kunna använda min Dualshock 4 med min speldator, och för detta syfte fungerar den utmärkt. Gick att använda på direkten och signalen verkar vara bra. EDIT: Efter ca en månad har jag märkt en drastisk försämring i signalen. Går fortfarande att använda någolunda bra, men om jag är för långt bort (mer än 1-2 meter), vänder på kontrollen eller har något hinder mellan kontroll och adapter så slutar det helt att funka.
*Redigerades 2 månader sedan
Asus TUF Gaming VG259QM
4.2
(4)
3 690 kr
2 månader sedan*
Utmärkt skärm! Gick från en 144hz skärm till denna med 240 (280 OC) och man kan definitivt känna skillnaden. IPS panelen har väldigt starka och fina färger och ljusstyrkan är också mycket bra. Som alla andra IPS paneler har denna skärm en rätt låg kontrast som negativt påverkar mörka bilder, men jämfört med andra IPS skärmar är denna nog bland de bättre. IPS glow är väldigt låg, men om jag kollar tillräckligt noga vid mörka bilder kan jag märka en svag glowing på nedre västra hörnet.
*Redigerades 2 månader sedan
Asus TUF Gaming VG259Q
3.3
(6)
2 290 kr
2 månader sedan*
Köpte denna som en secondary skärm till min VG259QM, men den är utan tvekan bra nog att använda som en main skärm. Andra recensioner på denna skärm beskriver dåliga färger med medföljande kabel. Eftersom jag använder en HDMI kabel jag haft sedan innan har jag inte märkt av detta och färgerna ser ut som dem ska. Ett minus med denna skärm är att den har en betydligt svagare ljusstyrka än min VG259QM
*Redigerades 2 månader sedan
Samsung 970 EVO Plus Series MZ-V7S500BW 500GB
4.8
(12)
799 kr
2 månader sedan
Ett riktigt jävla monster. Otroligt hög hastighet och passar utmärkt som main drive till datorn. Det enda jag ångrar är att jag inte valde 1TB versionen
AMD Ryzen 7 3700X 3,6GHz Socket AM4 Box
4.8
(19)
2 990 kr
3 månader sedan*
En otroligt bra processor! Bytte till denna från en 1700 och kan känna en mycket märkbar skillnad i prestanda. Utan några inställningar ändrade boostar klockhastigheten upp till 4.0 till 4.2 GHz. Denna processor är därför ett mycket bra val för någon som vill slippa överclocka. Förutom en något hög idle temperatur finns det inget jag kan klaga på.
*Redigerades 2 månader sedan
Glorious PC Gaming Race Model D
3.8
(3)
399 kr
7 månader sedan*
Suverän mus! Har själv endast ägt spelmöss på 100g+ och att byta till denna på 68g var en otrolig skillnad. Den låga vikten är nog vad jag älskar med mest musen. Formen är mycket bra men dock lite för stor för mina händer. Passar nog bäst för folk med långa händer. Passar mycket bra för palm eller claw grip, men skulle aldrig rekommendera den för fingertip grip. Själva byggkvalitén på musen känns ovanligt bra för att vara byggd som den är. Har ägt möss av mycket större företag som var av klart lägre kvalité. Kan inte heller höra något rattle när jag skakar på den. Mitt enda problemet med kvalitén är att man kan känna ett lätt knakande om man trycker mot sidorna. Dock kan kvalitén nog vara väldigt varierande från mus till mus. Något jag inte var lika imponerad över är knapparna på musen. Högerknappen känns tung, scrollhjulet kan röras åt vänster och den bakre sidoknappen har en väldigt grov pre-travel. Men utöver det är knapparna fullt godkända. LED belysningen är väldigt stark och fin, men vid vissa vinklar kan ljus lysa ut genom hålen. I helhet är jag väldigt möjd med musen. Om knapparna var bättre och musen var lite mindre hade den varit perfekt för mig. Om man har större händer, gillar ergomöss och låg vikt så kan detta mycket möjligen vara den bästa musen du kan välja.
*Redigerades 3 månader sedan
Razer Basilisk
3.4
(12)
447 kr
8 månader sedan*
Helt okej spelmus. Musen känns rätt liten och därför passar den bra för claw och fingertip grip. Om man har medelstora händer eller större och använder palm grip hade jag istället rekommenderat Mamba eller Deathadder. Byggkvalité känns dock inte suverän då det finns märkbar rattle. Mitt största problem med musen är den väldigt tunga vikten. Detta är dock en smaksak så om man gillar tyngre möss kan detta vara ett mycket bra val.
*Redigerades 3 månader sedan
HyperX Cloud II
3.9
(96)
599 kr
ett år sedan*
Har ägt dessa i snart 4 år och har aldrig varit mer nöjd över en teknologiprodukt. Helt otroliga för priset. Komforten är suverän och sitter galant på huvudet. Kan använda under en hel dag och inte känna det minsta. Läderpuffarna kan dock bli lite varma då till då. Ljudet är av ovanligt hög kvalité för ett gamingheadset av denna prisklass. Väldigt hög i detalj där man kan höra små detaljer enkelt. Ljudet är V-shaped och passar mycket bra för casual musiklyssning, spel och filmer/serier. Mellanregistret är inte like up-front vilket är förväntat men kan också vara negativt för vissa. Micken är inte fantastisk, men i denna prisklass är de bland de allra bästa. Något jag speciellt måste ge cred till är kabeln. Efter fyra år av användning har jag fortfarande inte något problem alls med kabeln vilket jag ser som väldigt positivt då kabeln på alla mina tidigare gamingheadsets (Steelseries & Roccat) gått fullständigt sönder inom något år. Några nackdelar med headsetet: 7.1 valet känns ganska onödigt. Låter oftast värre än det normala. Finns inte någon mjukvara att ändra ljudet i vilket kan vara ett stort minus för vissa. I helhet tycker jag att detta är ett par fantastiska hörlurar där man får så mycket som nästan går för vad man betalar. Rekommenderar starkt.
*Redigerades 5 månader sedan
Sida 1