Prisjakt

tomwag

Medlem sen 2016-11-15
5
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Mini
Full Star 1
4.2
(9)
390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan
Smidig för mindre städprojekt. På max-läge, enligt tillverkare 9 min körtid, går det inte klaga på upptagningsförmågan. Men i övrigt är normal-läge fullgott för att klara av smulor och damm.
Vifa Oslo
Full Star 1
4.2
(7)
4 690 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Högkvalitativt ljuvligt ljud. Den mäktar med att spela väldigt högt utan distorsion. Mellanregistret är magiskt krispigt och närvarande och basen imponerar. Kan inte annat än rekommendera dennna skapelse till alla som vill lyssna till musik med klass och stil. Edit: Hade jag kunnat ge Vifa Oslo fler stjärnor hade jag gjort det. Har lyssnat på otaliga mobila högtalare och ingen, menar INGEN, kommer i närheten av Vifa Oslos enastående ljudegenskaper. Säga vad man vill om dessa daterade trådlösa format, bluetooth kopplingen fungerar som den ska, och batteritiden är inte jämförbar med typ JBL eller UEs produkter men räcker gott och väl, min mening.
*Redigerades ett år sedan
Ultimate Ears HyperBoom
Full Star 1
3.7
(2)
3 990 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
ett år sedan
Den spelar enormt kontrollerat med en sammanhållen ljudbild. I jämförelse med Vifa Oslo, enligt mig den överlägset bästa portabla högtalaren, spelar Hyperboom högre, vilket också är väntat och ska vara dess hemmaplan. Skillnaden är en rymd och punch i dom lägre registren med fördel till Vifa. Men Hypperboomen är ju en partyhögtalare och det är där den kommer till sin rätt och där basen är grym!
Google Pixel 3 64GB
Full Star 1
4.6
(7)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan*
Oslagbar mobiltelefon. +kameran. Point-and-shoot ger superba bilder. +flytet. Laggar aldrig. Sömlöst mellan appar och menyer. +formatet och designen. 5.5 " och utan notch, tackar. +uppdateringar. Det senaste först. 3 års uppdateringsgaranti. -ska vara skärmen/brightness i direkt solljus. -något dyr. Allt som allt ett givet köp!
*Redigerades 3 år sedan
Ultimate Ears UE Megaboom
Full Star 1
3.9
(14)
1 750 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Mycket ljudlig pjäs med användbara funktioner. Som med de flesta mobilhögtalare är ljudet mycket beroende på vilka miljöer man befinner sig i och placering av enheten. Anser att den gör sig bäst utomhus och på 60-90% ljudvolym. Det är ju trots allt en partyhögtalare vi pratar om så lite svängrum måste vi ge plats för. Och det råder således inte brist på decibelantal. Mellangregistret är krispigt och klart framträdande samtidigt är basen precis så avvägd att den varken tar över eller försvinner i mängden. +ljudet (på lite högre volym) +funktioner (equalizer, party-up, block party) +vattentät +pausa och byta låt på enheten -ljudet (på lägre volym) -horisontellt läge ger dåligt stöd.
*Redigerades 5 år sedan