Kategorier
Prisjakt

mrystrand

Medlem sen 2016-03-05
13
Bidrag
4
Hjälpsamröster
JBL Authentics L8
3.8
(2)
3 799 kr
5 år sedan*
Ljudmässigt är denna i en klass för sig. Jämförbar med B&W Zeppelin och många andra som är dyrare. Fördelen med denna är optisk och analog ingång, som finns på få. Har den därmed kopplad till vår TV som "soundbar" också. Airplay, Bluetooth osv. Enda saken som drar ner en stjärna är att man var tvungen att konfigurera högtalaren via Windows för att få Airplay och DLNA att funka. Ska gå via deras app men som så många andra fick jag det inte att funka.
*Redigerades 7 månader sedan
Google Chromecast Audio
4.1
(76)
7 månader sedan
Mångsidiga och bra stöd för tjänster men minus att man inte fritt kan gruppera CC/GH i t.ex Spotify utan måste skapa grupp i Google Home först. Reultatet att varje CC och högtalargrupp syns i en milslång lista när man ska spela ut..
Aqara Temperature and Humidity Sensor
4.4
(3)
174 kr
7 månader sedan
Små och snygga. Gör jobbet otroligt bra och märker inte alls av att de kan diffa i värden som andra säger.
Aqara Window/Door Sensor
4.3
(4)
169 kr
7 månader sedan
Bäst! Små, snygga, bra batteritid.
Aqara Motion Sensor
3.5
(2)
199 kr
7 månader sedan
Hade fått full pott om man kunnat ställa in hur ofta/snabbt de ska reagera på nästa rörelse. Andra batteridrivna PIR (t.ex Hue) reagerar mycket snabbare. Men dessa är så små och underbara ändå!
Raspberry Pi 4 Model B 4GB
3.3
(5)
667 kr
7 månader sedan
Rejält med prestanda för det mesta men inte full pott pga värmeutvecklingen. Har min i kylt utrymme och fläkt men chassit blir ändå varmt. Synd att det inte finns enkelt sätt att köra operativsystemet på SSD, hade vägt upp betyget och givit full pott. Nu går tankarna istället mot NUC.
Philips Hue Motion Sensor
4.6
(15)
325 kr
7 månader sedan
Har man Hue-belysning och vill styra dessa med rörelse är denna utan tvekan bäst! Bra omfång, mycket inställningsmöjligheter (särskilt med Hue Labs) samt visar även temperatur. Klockren produkt som passar i alla hem och batteritiden är oslagbar (monterad i snart tre år med frekvent rörelse och fortfarande över 70% kvar) 👍👍
Logitech Circle 2 Wired
4
(10)
2 099 kr
7 månader sedan
Snygga, mångsidiga, enkla att konfigurera och otroligt bra pris för allt man får! Enligt mig bästa kameran med Homekit Secure Video.
Libratone Zipp 2
3.8
(2)
2 499 kr
2 år sedan
Otroligt bra ljud och nu med Airplay 2 är det ännu trevligare att köra multiroom med den! Kombinationen Bluetooth, Airplay, batteridrift och bra ljud. Sällsynt och svårslaget!
Philips Hue White Ambiance 250lm 6500K GU10 5,5W (Dimbar)
4.2
(2)
279 kr
4 år sedan*
Fantastiskt bra ljus! Satt dessa i all ytterbelysning med schema att tänds vid skymning samt tillsammans med Elgatos rörelsesensor för vissa lampor. Ruggigt bra!
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1