Kategorier
Prisjakt

Inkyape

Medlem sen 2006-09-07
45
Bidrag
162
Hjälpsamröster
Gigabyte GA-P35-DS4
4.7
(23)
1 378 kr
2 år sedan*
Vart igång sedan 2008. Aldrig varit nåt problem. Full poäng.
*Redigerades 2 år sedan
Logitech G603
4.1
(47)
429 kr
4 år sedan*
Var tvungen att uppdatera min älskade mx518 pga utsliten. Varför inte köra trådlöst tänkte jag. Denna är klockren. Minst lika bra i handen som 518. Fantastisk precision, inget lagg alls. Smart program att ladda ner om man vill programmera om knappar och känslighet. Snyggare skrivbord utan sladd. Perfekt. Uppdatering 181211. Köpte två av dessa möss. Perfekta, som sagt - förutom att scrollhjulet började gå baklänges på båda två efter ett år. Ska endast ha påverkat den tidiga batchen som jag köpte, så jag låter betyget stå kvar. Visar det sig att även de nya ersättningsmössen också har felet ryker stjärnorna.
*Redigerades 3 år sedan
JBL Tune 205BT
2.4
(10)
309 kr
3 år sedan
Nja. Köpte för att ha ett par extra trådlösa för att komplettera mina happy Plugs plus wireless, men lämnade tillbaka dom direkt. Riktigt bra ljud, men dom tappade kontakten med telefonen och började hacka när jag flyttade telefonen till andra fickan. Gillade inte heller hur dom satt i. Dom är lite väl små och lätta i örat, och sladden mellan är rätt lång så dom lyftes ur örat ibland när jag rörde mig. Plus för att jbl försökt balansera dom med två batteripaket på sladden men det blev inget bra. Köpte ett till par Happy Plugs istället.
Happy Plugs Earbud Plus Wireless
2.8
(2)
599 kr
3 år sedan*
Positivt överraskad. Riktigt ok ljud, klart användbar batteritid. Det stora pluset är att de är av "earbud"-stil, så för sådana som mig som hatar in-ear så är de ett fynd. De är också lagom stora och silikonhöljet som följer med gör att dom sitter fast bra för att vara av earbudtyp. batteri/kontrollern som hänger i högra örat är lite tyngre än en del andra och kan ev. riskera att dra ur höger öronhögtalare, så det här är inga lurar att utöva sport i, men för att ligga i sängen, sitta och jobba eller medelålders-gubbe-promenera är detta klart godkända vardagslurar.
*Redigerades 3 år sedan
Logitech G613 Wireless Mechanical Gaming Keyboard (Nordisk)
3.1
(13)
999 kr
4 år sedan*
Bästa tangentbord jag köpt. Grymt bra taktila mekaniska tangenter, ren design, smarta funktioner. Ny teknik för supersnabb trådlös koppling till datorn - inget lagg alls. Första trådlösa tangentbordet som är lika bra som ett trådat gamingtangentbord. Full pott.
*Redigerades 4 år sedan
Philips EnergyUp HF3419
4
(3)
2 410 kr
4 år sedan*
Perfekt för en ljusdusch bredvid datorn på jobbet varje morgon. Som att ha ett fönster med dagsljus med full kraft. Visst, dataskärmen bredvid ser plötsligt mörk ut och den "stör" med sin ljusstyrka, men jag har bara på den en timme. Fin diodmarkering talar om hur lång tid den varit på upp till en timme. När den markerar en timme brukar jag stänga av den eller dra ner styrkan. Mycket stort plus för de väldigt behagliga touch-knapparna. Rekommenderas.
*Redigerades 4 år sedan
Fujifilm FinePix X100F
3.9
(3)
9 485 kr
4 år sedan*
Den perfekta kameran? Skrev en recension för två år sedan om denna kameras föregångare - x100t - och konstaterade att den var nästan perfekt. Nu är uppföljaren här, och de eventuella minus som x100t hade är är i stort sett borta. Mycket är detsamma som på x100t, men många saker har ändrats / förbättrats. Här är några skillnader: -Bättre reglage. Knapparna är bättre och skroll-hjulen är nu i kraftigare material -Fokuseringsringen har bättre grepp och följsamhet. -Bländar-ringen har mycket bättre taktilitet. -extra ISO-hjul inbyggt i tidsinställningshjulet. (Inga fler dyk i menyer för att ändra ISO) -on-off-knappen lite mindre för att undvika att kameran sätts på i ficka/väska -omarrangerade knapp-placeringar på baksidan. Bättre layout. -ny joystick för att välja fokuseringspunkter. Väldigt bra. -extra fn-knapp inbyggd i sökarswitchen på framsidan. -Större batteri (bättre batteritid) Samma batteri som övriga i fujis större x-serie -Bättre sensor (högre upplösning utan försämrad kvalitet) -Nya, bättre menyer -Bättre filmkvalitet. -Mindre brus vid hög ISO. -inget macro-läge. det sköts nu automatiskt. -tydligt snabbare autofokus -ACROS filmsimulering (fantastiska svartvita bilder) Bifogar nedan en uppdaterad version av det jag skrev om x100t: Strålande liten kamera som påminner om en klassisk analog Leica i handhavandet (men man kan köra den helt i auto också). +Hybridsökare. Du kan välja mellan optisk, elektronisk, och optisk med infälld inzoomad digital bild som underlättar manuell fokusering. +Skarpt objektiv med f2.0 +Otroligt bra auto-vitbalans. Sätt den på auto och glöm. +Flera användbara filmsimuleringsinställningar, som tex Classic Chrome, (som liknar Kodachrome-film), ASTIA, VELVIA osv. +Den elektroniska slutaren plus det inbyggda 3-stop ND-filtret gör att du kan ta bilder på f2.0 i solljus utan problem. ( 1/32000s!) +fenomenala synkningsmöjligheter för externa blixtar i och med "leaf shuttern" +Programmerbara knappar +WIFI. Du kan föra över bilder till datorn eller telefonen utan sladd. +Kan GPS-tagga bilderna via smartphone. +Kan laddas via micro-USB-kabel direkt in i kameran. +Extremt snygg design +Bättre batteritid än föregångaren. Nu klart godkänd. +Väldigt bra på hög ISO. +Inbyggd RAW-konverter i kameran. +Bildkvalitet i klass med en fullformats-DSLR. +De bästa JPG-bilder rakt ur kameran av alla kameror, någonsin. Jag fotar inte längre i RAW om jag inte behöver. Några smågrejer på minus-sidan: -Inte helt vädertätad. Hade varit bra. -Skulle önskat ett skärmläge där man kan välja att bara använda sökaren för bildtagning men ändå kunna gå in i menyer på LCDn. Som det är nu får man växla mellan. Mindre petitess, bara en knapptryckning, men ändå. -Man kan inte längre programmera filmtagning till fn-knapparna, så om man vill filma måste man trycka två gånger istället för tidigare en (på x100t) Slutsats: Den kanske bästa kompaktkameran som gjorts.
*Redigerades 4 år sedan
Casio W-86-1
3.8
(1)
352 kr
4 år sedan*
Stencool. Pålitlig. Billig.
*Redigerades 4 år sedan
Casio Classic F91W-1Y
3.6
(9)
190 kr
4 år sedan*
En klassiker. Världens billigaste och mest pålitliga lilla klocka som har burits av allt ifrån den mexikanske presidenten till Osama Bin Laden. Klockornas Nokia 3310. Har sett likadan ut sen 91, men varför ändra perfektion?
*Redigerades 4 år sedan
Fujifilm FinePix X100T
4.1
(6)
7 år sedan*
Väldigt nära den perfekta kameran Strålande liten kamera som påminner om en klassisk analog Leica i handhavandet (men man kan köra den helt i auto också). En uppdaterad version av x100s. +Hybridsökare. Du kan välja mellan optisk, elektronisk, och optisk med infälld inzoomad digital bild som underlättar manuell fokusering. +Skarpt objektiv med f2.0 +Väldigt bra auto-vitbalans +Excellenta JPG rakt ur kameran, och flera användbara filmsimuleringsinställningar, som Classisk Chrome, som liknar Kodachrome-film. Jag kommer köra denna kamera enbart i JPG, för den gör det så bra. +Den elektroniska slutaren plus det inbyggda ND-filtret gör att du kan ta bilder på f2.0 i solljus utan problem. ( 1/32000s!) +Bildkvaliteten är strålande och slår min gamla Canon 60d. +Programmerbara knappar +WIFI. Du kan föra över bilder till datorn eller telefonen utan sladd. +Extremt snygg design Några smågrejer gör att jag inte ger 10 poäng än: - WIFI är lite krångligt att få att funka mot min android-telefon. Kommer nog fixas i framtida firmware. -Inte vädertätad. Hade varit bra. -Skulle önskat ett skärmläge där man kan välja att bara använda sökaren för bildtagning men ändå kunna gå in i menyer på LCDn. Som det är nu får man växla mellan. Mindre petitess, bara en knapptryckning, men ändå. -Lite hårdhänt brusreducering på ISO 3200 och över. -Dålig batteritid
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1