Kategorier
Prisjakt

ktn

Medlem sen 2006-08-16
96
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Red Dead Redemption 2 (PS4)
4.4
(62)
269 kr
2 år sedan
Väldigt bra story mode! Det är som en riktigt bra film, där man själv styr handlingen. Väldigt vackra miljöer. Online provade jag en gång, men efter att jag kastades ut två eller tre gånger tröttnade jag och har inte provat igen sedan dess.
Viking Footwear Hunter II GTX (Herr)
3.3
(1)
2 år sedan
Sköna kängor som är väldigt stabila. Ganska klumpiga dock. Jag har fått blåsor när jag gått långt i dem, men det berodde på att jag inte bytte strumpor ofta nog. Har haft dem i 1-2 år, det känns som att de kommer hålla i många år. Jag smörjer in dem efter varje användning.
LG OLED55C7V
4.4
(30)
2 år sedan
Älskar bilden på denna TV! Hade tidigare en plasma från Panasonic som jag också var väldigt nöjd med, men denna är vassare. Funktionsmässigt så fungerar det bra med Netflix, SVT Play och Spotify. För Plex har jag köpt en tredjepartsapp (XPlay) som jag tycker fungerar bättre. Saknar en app för HBO Nordic.
Bergans Ulriken Jumper (Herr)
3.3
(1)
725 kr
2 år sedan
Varm och skön. Hål för tummarna så att man kan täcka mycket av armarna. I kragen har de designat så att man inte får dragkedjan mot huden, väldigt bra lösning.
Sonic Alert Bomb SBJ525SS
3.8
(1)
608 kr
2 år sedan
Även jag som har väldigt svårt för att vakna vaknar av denna! Den kan dels låta väldigt högt, men har även en stark vibrerande puck som läggs under madrassen.
Philips Hue Motion Sensor
4.6
(17)
325 kr
2 år sedan
Väldigt enkel att komma igång med, det var inget problem alls. Lampan i hallen tänds när jag kommer innanför ytterdörren, eller när jag närmar mig hallen. Tidigare hade jag ställt in HomeKit till att tända lampan när jag kom hem, men det fungerade bara ibland - med rörelsesensorn är det mycket enklare och fungerar varje gång. Som extra bonus mäter sensorn även temperatur!
Sennheiser Momentum Wireless M2
3.7
(54)
4 799 kr
5 år sedan*
Bra ljud och trevligt med trådlösa hörlurar! Brusreduceringen är inte i nivå med Bose QuietComfort, men det är fullt tillräckligt för mig som inte reser så ofta. Väldigt snygga. Kör dem med Macbook Pro, iPhone samt iPad, det fungerar fint med alla enheter.
*Redigerades 5 år sedan
Sennheiser CX 300-II Precision
3.6
(87)
288 kr
10 år sedan*
Mycket bra hörlurar för det priset! Jag gillar verkligen att kontakten är vinklad, det blir mindre risk för förslitning då.
*Redigerades 10 år sedan
Resident Evil: Afterlife (3D)
3.4
(9)
56 kr
10 år sedan*
Häftig 3D och grymt ljud. Filmen i sig är så där, det är en bra actionrulle.
*Redigerades 10 år sedan
Logitech Harmony One
4.3
(323)
10 år sedan*
Mycket bra. Nu kan jag sätta igång HTPC, TV och förstärkare med ett knapptryck. Ersatte två fjärrkontroller och ett trådlöst tangentbord med en Harmony One.
*Redigerades 10 år sedan
Sida 1