joevin26

Medlem sen 2015-11-01
5
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Kamado SUMO Maxi 25"
4.1
(3)
12 995 kr
2 år sedan*
Har bara haft den i 4 dagar, men lämnar ändå ett omdöme. 12495:- med tillbehörspaket, överkomligt jämfört med andra sorter. Var från början inställd på en KJ, men valde denna pga priset. Och jag är definitivt inte missnöjd. Pizzorna blev kanon och Burnt ends på sidfläsk fungerar utmärkt. Detta är min första Kamado och har inget att jämföra med, men har svårt att tro att KJ eller Green Egg kan vara så mycket bättre. Uppdatering: Testade Beer Can Chicken och Hasselbackspotatis också. Grymt praktiskt att köra allt i samma värme källa. Så jag höjer betyget till en 9:a. Ska testa Beef Jerky i helgen så vi får se vad betyget blir efter det. Sista uppdateringen: Har grillat i stort sett var 3:e dag sen jag skaffade den. I dag blev det revben för första gången. Jag är helt förälskad i denna grillen.
*Redigerades 2 år sedan
GardenStore
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
2 år sedan
Mycket bra service. Hade lite strul med leveransen (trasig del till kamado grill), men supporten (Ida) skötte det jättebra.
Renkforce PL500D WiFi
3.3
(1)
4 år sedan*
Fungerar bra ihop med Devolo (blir inte klok på om det är det samma tillverkare). Har en 100 mbit lina och var jag än sätter wifi-pluggen, även ute i garaget som är två proppskåp bort, så får jag full fart. Perfekt att ha en "mobil" wifi enhet. Man kan också aktivera ett gästnät.
*Redigerades 4 år sedan
Devolo dLAN 1200+ Starter Kit (9382)
4.2
(7)
4 år sedan*
Positivt överraskad. Har läst negativa kommentarer om powerline, men det verkar vara dåtid. Får ut mellan 250 till 500 mbit beroende på var i huset jag placerar dem, köpte någon vecka efter även en Renkforce wifi som Devolo fungerar bra ihop med.
*Redigerades 4 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
5 år sedan*
Reklamation verkar inte vara deras starkaste sida. Anmälde att en hårddisk jag köpt hos dem hade kraschat, och en mail konversation startade, där de inte var så snabba. Till slut sa kundtjänsten att de skulle lägga en beställning på en ny hårddisk. Efter 15 dagar från reklamationen, frågade jag om jag kunde få ett leveransbesked. Svaret blev "Som det ser ut så har din order blivit makulerad då den tydligen är slut i lager." Skitdåligt att inte informera mig om detta.
*Redigerades 5 år sedan