Kategorier
Prisjakt

swipe

Medlem sen 2006-08-01
38
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Sage Appliances Barista Express
4.5
(4)
6 499 kr
3 månader sedan
Nog det bästa inköpet i kaffeväg jag har gjort! Köpte den här maskinen för 4 år sen och den gör lika gott kaffe idag som då. Köper mina bönor nyrostade (Viktigt att de är max 1 månad gamla då smaken ändras drastiskt ju äldre bönorna är). Tog ett tag att finjustera inställningarna och förstå hur jag skulle använda den. Är därför återigen viktigt att köpa färska bönor så du lär dig hantera maskinen med de bönor du verkligen vill ha. Rekommenderas starkt och rekommenderas före en helautomatisk maskin eftersom du får lära dig dig grunderna i att göra expresso, americano (kaffe men med espressobönor) och t.ex. caffelatte på riktigt. Du lär dig snabbt och kommer uppskatta kunskapen om att kunna göra kaffe själv. Du får även bra support från Sage så du kommer igång ordentligt om du upplever utmaningar med att få till finjusteringen. Rekommenderar även att kolla Youtube-videos om hur du på bästa sätt går tillväga. Lycka till!
HP Thunderbolt Dock 120W G2
2.8
(2)
2 275 kr
6 månader sedan
Fungerar klockrent till min HP-dator och jag håller inte med inlägget från Marcel. Håller med om att den låter men det är knappt hörbart och min bärbara dator låter mer. Dessutom är det rätt mycket den ska hantera i form av olika input. Det har släppts flera firmware-uppdateringar för att göra upplevelsen bättre och jag har sett att dessa även gäller för Mac. Får ni det att fungera så är den här dockan unik och är riktigt nöjd med min iallafall!
Dell UltraSharp U3417W
4.1
(5)
13 795 kr
3 år sedan*
Uppdatering 2020-07-03: Har nu haft skärmen i mer än 2 år och det som jag kan tycka Dell gör bra är antalet portar. Kan ha den kopplad till 4+ enheter samtidigt och det är faktiskt värt det när man har PC, mac, företagets laptop m.m. som alla har olika standarder. Skulle definitivt sakna det om jag köpte t.ex. en Asus. Fortfarande irriterad på BLB men har börjat acceptera det nu. Väntar med spänning på deras 2020-modell. Tyvärr inte alls bra betyg för något så dyrt. Backlight-bleeding (BLB) är ett lotto - begär att få öppna produkten i butik och utvärdera följande: backlight-bleeding på svart skärm samt döda pixlar. Annars får du köpa på egen risk! Vi behöver göra något åt den bristande produktkontrollen som görs på dagens skärmar och Dell är inte ett undantag från detta! Skärpning Dell! -------- Har köpt en Asus PG279Q och en Dell U3417W, båda har mer eller mindre samma problem och det är inte ok i denna prisklass. Vill också tillägga att varken Asus eller Dell är villiga att kompensera eller åtgärda problemet eftersom de anser att det är "normalt" - nej det är det inte, vi alla har ju sett skärmar utan BLB.
*Redigerades 9 månader sedan
Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W
4.3
(12)
1 237 kr
9 månader sedan
Grym switch som fungerar perfekt i ett Unifi-system. Saknar L3 men det är kanske för mycket begärt. Går varm men kan stå i ett skåp utan ventilation i modern svensk högsommar (28-30 grader varmt i lägenheten...) utan problem. Köp!
Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh
3.3
(5)
907 kr
9 månader sedan
Fungerar klockrent och har fyllt upp hemmet med ett par stycken , varav båda kopplade till Unifi-switchar med POE. Bygger du ditt nätverk med Unifi kommer du känna att du kan ta kontrollen till en helt ny nivå. Som ensam mesh-enhet fungerar den nog lika bra som andra men som en del i ett Unifi-system kommer du aldrig fundera på något annat.
SteelSeries Arctis Pro Wireless
3.3
(65)
3 099 kr
10 månader sedan
Underbara lurar och jag håller inte med nedanstående kommentarer om att det är dåligt ljud. Är du ute efter FLAC-ljud köp ett par hörlurar för musik - dessa är för gaming och fungerar precis lika bra till att strömma högsta kvalitet från t.ex. spotify. Rekommenderar dessa och de har förutom några mindre kompabilitetsproblem fungerat perfekt!
Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Alltid fantastisk service! Mycket nöjd och rekommenderas starkt!
Battlefield V (PC)
2.3
(45)
164 kr
ett år sedan
Förstår att folk har är sura på spelet men DICE har faktiskt lyckats få balans i spelet. Speciellt Rush/capture the flag-banorna är helt grymma. Intensiva och väldigt jämna. Kräver också mer av spelarna men jag är nöjd över förväntan. Synd att det har tagit ett par år efter release för att få till den rätta känslan. En sak som skulle göra spelet ännu bättre: EA mergade med Valve och sket i Origin. Har betydligt mer aktivitet på Steam än Origin när det gäller polare att spela med. Förstår inte att dom inte har fattat grejen med en bra klient för att baka in hela spelupplevelsen. En känga åt EA egentligen. Se till att ha en bra dator!
Ubiquiti Networks UniFI AP NanoHD
4.5
(14)
1 681 kr
ett år sedan*
Stabil accesspunkt för Wi-Fi som jag kör tillsammans med ett par UAP-AC-M för utökad räckvidd. Rekommenderar starkt Ubiquiti om du vill ha ett bra system. Skaffa en Unifi Dream Machine (Pro eller vanlig) och utöka sen räckvidden med NanoHD, då kommer du få ett nätverk som räcker länge. Fördelen är också att du kan byta ut APn när nya WI-FI standarder kommer in på marknaden, t.ex. WI-FI 6.
*Redigerades ett år sedan
Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro
4.1
(8)
3 995 kr
ett år sedan
Vilket lyft! Har kört Asus rätt länge (AC86U) som också är rätt bra men saknade lite översikt och känsla av kontroll. Det har jag nu fått och mycket mer. Ska du få ut det mesta av ubiquiti bör du gå all in med deras prylar. Jag har nu köpt switchar och APs från deras produktserie Unifi och kunde inte vara mer nöjd. Det fungerar klockrent och såklart krävs det lite meck i början, själv har jag inte haft problem med VLAN som kommentatorn nedan. Rekommenderas starkt om du vill investera i ett bra nätverk som håller länge och kan uppgraderas separat, t.ex. när Wifi 6 har blivit mer standard.
Sida 1