Prisjakt

swipe

Medlem sen 2006-08-01
42
Bidrag
21
Hjälpsamröster
Elgato Gaming Key Light Air
Full Star 1
3.7
(3)
1 367 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
8 månader sedan

Fungerar tyvärr sådär. Har stora problem med den trådlösa kopplingen och de blir okontaktbara efter en kort tid så jag måste starta om dem varje dag. Kan såklart vara nätverket men alla mina andra enheter fungerar klockrent. Använder unifi som en helhetslösning.

Asus ROG Swift OLED PG27AQDM 27" 240Hz
Full Star 1
4.3
(4)
10 990 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Utan tvekan bästa skärmen på marknaden. OLED tar monitor-upplevelsen till en helt ny nivå. Nu känns IPS-skärmarna bredvid helt plötsligt gamla och grå (bokstavligen). Rekommenderas starkt, trots priset. Har väntat i över 2 år på den här typen av skärm så jag är nöjd.

Ubiquiti Networks UniFi Dream Machine Pro
Full Star 1
4
(17)
4 942 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering +1 år senare: Fortfarande mer än nöjd! Har lyckats konfigurera mitt nätverk med herrans massa prylar, i olika VLAN och andra säkerhetsförebyggande inställningar. Alla som gnäller har antingen fått ett dåligt exemplar eller förstår inte att du måste göra lite konfigureringar själv eftersom du får betydligt mycket mer funktionalitet än en vanlig skräp-router. ----------------- Vilket lyft! Har kört Asus rätt länge (AC86U) som också är rätt bra men saknade lite översikt och känsla av kontroll. Det har jag nu fått och mycket mer. Ska du få ut det mesta av ubiquiti bör du gå all in med deras prylar. Jag har nu köpt switchar och APs från deras produktserie Unifi och kunde inte vara mer nöjd. Det fungerar klockrent och såklart krävs det lite meck i början, själv har jag inte haft problem med VLAN som kommentatorn nedan. Rekommenderas starkt om du vill investera i ett bra nätverk som håller länge och kan uppgraderas separat, t.ex. när Wifi 6 har blivit mer standard.

Qlima PES 7125
Full Star 1
2.5
(2)
10 999 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fantastisk produkt som verkligen passar mitt användningsområde: kyla ner kontoret under eftermiddagarna när det är olidligt varmt ut, utan att slippa ha fönster öppna för att leda ut värmen. Tyvärr faller produkten i trovärdighet på ett tillverkningsfel då den går sönder efter ett par dagar/veckors användande. Jag fick en likadan i retur eftersom jag verkligen vill ha en fungerande Qlima AC men vi får helt enkelt vänta till nästa år och hoppas att de har kommit ut med en Qlima AC 7125 2.0 som inte går sönder i kopparrören som cirkulerar kylvätskan. ACn gick sönder på exakt samma ställe båda gångerna och jag blir lite osäker på att den klarar av dessa temperatursvängningar under flera år, dvs kommer nästa version att ha samma brist i sin konstruktion.

Sage Appliances Barista Express
Full Star 1
5
(4)
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Nog det bästa inköpet i kaffeväg jag har gjort! Köpte den här maskinen för 4 år sen och den gör lika gott kaffe idag som då. Köper mina bönor nyrostade (Viktigt att de är max 1 månad gamla då smaken ändras drastiskt ju äldre bönorna är). Tog ett tag att finjustera inställningarna och förstå hur jag skulle använda den. Är därför återigen viktigt att köpa färska bönor så du lär dig hantera maskinen med de bönor du verkligen vill ha. Rekommenderas starkt och rekommenderas före en helautomatisk maskin eftersom du får lära dig dig grunderna i att göra expresso, americano (kaffe men med espressobönor) och t.ex. caffelatte på riktigt. Du lär dig snabbt och kommer uppskatta kunskapen om att kunna göra kaffe själv. Du får även bra support från Sage så du kommer igång ordentligt om du upplever utmaningar med att få till finjusteringen. Rekommenderar även att kolla Youtube-videos om hur du på bästa sätt går tillväga. Lycka till!

HP Thunderbolt Dock 120W G2
Full Star 1
2.3
(3)
1 599 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Fungerar klockrent till min HP-dator och jag håller inte med inlägget från Marcel. Håller med om att den låter men det är knappt hörbart och min bärbara dator låter mer. Dessutom är det rätt mycket den ska hantera i form av olika input. Det har släppts flera firmware-uppdateringar för att göra upplevelsen bättre och jag har sett att dessa även gäller för Mac. Får ni det att fungera så är den här dockan unik och är riktigt nöjd med min iallafall!

Dell UltraSharp U3417W Ultrawide WQHD
Full Star 1
4.6
(5)
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Uppdatering 2020-07-03: Har nu haft skärmen i mer än 2 år och det som jag kan tycka Dell gör bra är antalet portar. Kan ha den kopplad till 4+ enheter samtidigt och det är faktiskt värt det när man har PC, mac, företagets laptop m.m. som alla har olika standarder. Skulle definitivt sakna det om jag köpte t.ex. en Asus. Fortfarande irriterad på BLB men har börjat acceptera det nu. Väntar med spänning på deras 2020-modell. Tyvärr inte alls bra betyg för något så dyrt. Backlight-bleeding (BLB) är ett lotto - begär att få öppna produkten i butik och utvärdera följande: backlight-bleeding på svart skärm samt döda pixlar. Annars får du köpa på egen risk! Vi behöver göra något åt den bristande produktkontrollen som görs på dagens skärmar och Dell är inte ett undantag från detta! Skärpning Dell! -------- Har köpt en Asus PG279Q och en Dell U3417W, båda har mer eller mindre samma problem och det är inte ok i denna prisklass. Vill också tillägga att varken Asus eller Dell är villiga att kompensera eller åtgärda problemet eftersom de anser att det är "normalt" - nej det är det inte, vi alla har ju sett skärmar utan BLB.

Ubiquiti Networks UniFi Switch 8-60W
Full Star 1
4.7
(14)
1 309 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Grym switch som fungerar perfekt i ett Unifi-system. Saknar L3 men det är kanske för mycket begärt. Går varm men kan stå i ett skåp utan ventilation i modern svensk högsommar (28-30 grader varmt i lägenheten...) utan problem. Köp!

Ubiquiti Networks UniFi AP AC Mesh
Full Star 1
3.6
(5)
1 115 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Fungerar klockrent och har fyllt upp hemmet med ett par stycken , varav båda kopplade till Unifi-switchar med POE. Bygger du ditt nätverk med Unifi kommer du känna att du kan ta kontrollen till en helt ny nivå. Som ensam mesh-enhet fungerar den nog lika bra som andra men som en del i ett Unifi-system kommer du aldrig fundera på något annat.

SteelSeries Arctis Pro Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.4
(77)
2 490 kr
s
swipe
42 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Underbara lurar och jag håller inte med nedanstående kommentarer om att det är dåligt ljud. Är du ute efter FLAC-ljud köp ett par hörlurar för musik - dessa är för gaming och fungerar precis lika bra till att strömma högsta kvalitet från t.ex. spotify. Rekommenderar dessa och de har förutom några mindre kompabilitetsproblem fungerat perfekt!