Prisjakt

shapic

Medlem sen 2006-07-29
53
Bidrag
28
Hjälpsamröster
Sonos Roam WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
2.4
(28)
1 919 kr
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

+ Ultraportabel + Helt okej batteritid för dess storlek + Vatten- och dammtät + Spotify Connect + Airplay 2 – Klen och murken ljudbild – Bökigt gränssnitt med de fysiska knapparna och allt annat än intuitivt – Tar ca 12 år att stänga av enheten med knappen som ska hållas in olika länge för olika saker. Värdelöst. – Inte Sonos-kvalitet på hur den är ihopbyggd Hittar du den för 1000-1200kr så är den värd, men inte annars.

dbramante1928 Svendborg Canvas 16"
Full Star 1
2
(1)
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Snygg tålig, men inte ett enda innerfack i facken. Värdelöst.

Anki Cozmo
Full Star 1
3
(1)
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Så otroligt bra idé och på många sätt också en bra produkt. Men tyvärr, som med mycket annat, kommer den långt före sin tid och faller därför på teknologiska begränsningar. Det största problemet är att ansluten iOS-enhet står för all processorkraft och roboten kräver således anslutning för att öht kunna göra något. Ser verkligen fram emot Cozmo 3 eller 4 om 5-10 år

Philips Hue White and Color Ambiance Lightstrip Outdoor (5m)
Full Star 1
4.3
(3)
2 082 kr
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

I grund och botten är det högkvalitativ produkt á la Philips Hue, vilket också är A och O. Men denna har några tillkortakommanden som sänker mitt betyg. – Går enbart att få i en färg. Inga färgtoningar, gradienter eller på annat sätt funktioner för att få den att lysa i flera färger samtidigt. Du får en färg i taget, på alla 500 centimeter. – De sista 2-3 centimetrarna lyser inte. Oklart om det är en defekt eller om det så det ska vara, har fått min utbytt 3 gånger och alla har haft detta problem i olika grad. – Den är ganska ljussvag trots att den är 5 meter. Vissa färger mer än andra. – Svår att få helt spikrak vid upphängning med de medföljande clipsen.

Cleanmate S800
Full Star 1
3.7
(42)
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Kampanjpriset på 2000kr är ett vansinnigt bra pris jämfört med konkurrenterna. Har sedan många år kört på iRobot Roomba med enbart borstar, och är oerhört missnöjd. Den kör in i det mesta, fastnar lätt och det samlas snabbt damm bakom IR-sensorn på främre delens som studsar. Flera av dem har efter bara ett par år börjat löpa amok istället för att städa efter sina principer (maxfarten kan tydligen bli ungefär dubbelt så snabb, vilket i kombination med icke-fungerande krock-sensorer gör att möbler osv får väldigt många fula märken). Har hittills endast hunnit köra denna från Cleanmate i någon månad:. bra sugkraft och bästa av allt: den kör nästan aldrig in i möbler; den stannar några mm innan och vänder. Ett stort problem: den vägrar köra nära kanter. Inte ens med det som heter "kantprogrammet" kör den nära kanterna. Ca 15cm från kanter vänder den. Oerhört irriterande, och det måste ju vara något som är fel på just min modell. En mycket irriterande sak: Rösten säger "Charging Complete" ca 1gång/dygn när den är dockad i sin laddare. Går endast att undvika genom att stänga av maskinen helt på sidoknappen. Uppdatering: Lämnade tillbaka till slut pga. trött på skiten. Vägrade städa kanter, underliga röster som sa saker då och då, och generellt dåligt programmerad för optimal städning. Köpte en Xiaomi Robot istället och DÄR snackar vi robot. Herregud vilken skillnad.

Nillkin Car Magnetic QI Wireless Charger II
Full Star 1
1
(1)
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Rekommenderas ej. För att få till detta krävs det att du med precision fäster fyra, små, runda magneter på baksidan av telefonen. Dessa magneter fästs med dubbelhäftande tejp som är stört omöjliga att få bort sen utan massa märken. Dessutom är själva magneterna i laddenheten för svaga, så telefonen riskerar att glida av.

Philips Hue Motion Sensor
Full Star 1
4.9
(20)
399 kr
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fenomenal för dig/mig som gått all-in på Philips Hue. Mjukvarumässigt finns en hel del att önska, men det duger tills vidare. Hårvarumässigt är den 100% krångelfri och riktigt kvalitativ och pålitlig. Magnet fästet är också ett smart drag. Har 8st i vårt tvåvåningshus och det underlättar verkligen. Update, +1 stjärna: För HomeKit-stöd och retroaktiv aktivering av termometer och LUX-mätare på köpet-

Melitta Caffeo CI
Full Star 1
4.7
(13)
6 657 kr
s
shapic
53 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har nu haft den i 1 år. Har innan denna förverkat alla olika kapsel-maskiner som finns på marknaden utan att någonsin bli nöjd. Denna är ljusår bättre, men ändå inte tillräckligt bra för att jag ska vara nöjd. Beroende på ditt val av kaffebönor blir latten, cappuccinon eller espresso god, men inte mycket mer än så. Mjölkskummaren gör sitt jobb, och även om den inte når samma lenhet och skummighet som man får genom att ångskumma mjölken så är det helt klart godkänt. Dock sölar den enormt mycket när den används. Dåliga saker: • Droppskålen är för liten med tanke på att maskinen vill rengöra munstyckena och mjölkslangen med hett vatten efter varje start, efter varje kaffe-session samt när maskinen stängs av. Får tömma droppskålen alldeles för ofta (dricker latte 2-4 tillfällen om dagen). • Den låter rätt högt. • Plastig. Uppdatering: kaffebönorna "trillar" inte ned till malen, och det händer alldeles för ofta och oavsett bönsort (blöt/torr). Värdelöst. Sänker betyget. Har efter 2 reklamationsvändor till slut fått köpet hävt och pengarna tillbaka.