Prisjakt

Trypt

Medlem sen 2006-07-18
11
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Logitech MX Keys (Nordisk)
Full Star 1
4
(45)
999 kr
T
Trypt
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Dessvärre är tangenterna av dålig kvalité och mitt mellanslag har börjat strula efter lite drygt ett års användande. Förväntar mig betydligt bättre kvalité för den prislappen. I övrigt så är det ett hyfsat tangentbord med en del trevliga features - såsom att switcha smidigt mellan olika datorer.

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse
Full Star 1
4.4
(32)
991 kr
T
Trypt
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Bästa musen jag ägt. Priset är högt, men det känns också som att det är riktigt bra kvalitet även om priset såklart är i överkant. Efter 6 månaders intensivt användande så är den fortfarande som ny. Perfekt för små händer.

CO/TECH 36-6540
Full Star 1
3
(3)
T
Trypt
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Fick samma typ av missljud som min tidigare fläkt fick efter ett par år redan efter några månader. Kass kvalitet.

Razer Diamondback 2015
Full Star 1
2.7
(9)
2 314 kr
T
Trypt
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Ligger bättre i handen jämfört med de möss jag normalt använder (har små händer). Köpte denna för att kunna använda i FPS-spel istället för min normala mus, och den gjorde jobbet, dessutom kostade den mig endast 249 spänn... Scrollhjulet började dock strula (slira) efter bara någon månad, vilket gör att musen som helhet känns som ett riktigt dåligt köp. För mig är det inte aktuellt att spendera en massa tid på att lämna in skiten heller med tanke på vad den kostade. Kasst också att man behöver installera mjukvaran för att bli av med det blinkande ljuset. Tyvärr verkar inte kvalité verka vara Razers starka sida då det inte är första gången deras produkter går sönder tidigt för mig...

Sony PlayStation VR
Full Star 1
3.9
(24)
T
Trypt
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Köpte vid lansering. Har lämnat in mitt två gånger, och nu är det dags för min tredje gång. Första gången var det glapp i kabeln från headsetet och jag fick ett nytt. Andra gången så la den av efter någon timmes spelande. Helt plötsligt så startade det inte trots att den får kontakt. Efter ett tag står det bara "disconnected" på skärmen. Lämnade in och Sony nollställde mjukvaran och fick igång det igen. Testade det igen efter "reparation" och det fungerade fint i ungefär en timme igen och fick sedan samma fel. Riktig kass kvalité tyvärr.

Samsung DeX Station EE-MG950
Full Star 1
4
(2)
679 kr
T
Trypt
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Fick min Samsung Dex tillsammans med min förbokning av Note8, men det är mycket möjligt att jag hade köpt en ändå. Viktigt att tänka på är att den inte ersätter en PC - den ersätter vissa funktioner genom att ha ett gränssnitt som liknar en PC. Men många appar stödjer inte Dex, vilket gör upplevelsen dålig eftersom de endast visas på en liten del av skärmen. Har dock inte upplevt att någon app inte fungerar utan touchskärm, även om det varnas för det. Fundera över vilka specifika funktioner/appar du tänkt använda i din Dex och undersök sedan om stöd finns. Det är relativt få appar som är optimerade för Dex. Är appen inte optimerade så kan du alltid försöka googla dig till svaret. För mig fungerar exempelvis spelet Hearthstone smärtfritt trots att det inte finns listat som optimerat. Annars riskerar du som i exempelvis fallet av Netflix att bli besviken då det inte går att använda i helskärm (skall dock finnas en Dex-app som löser detta). Sen när man istället surfar in på Netflix i webbläsaren så hänvisar den till appen... I övrigt så tycker jag den fungerar bra. Gränssnittet känns snabbt och laggfritt. Det går smidigt att ta samtal och annat under tiden den används, den bryter inte samtalet om jag lyftar den ur dockan exempelvis. En nackdel för dem som använder 3,5mm-jacket för ljud är att det inte är tillgänligt i dockan.

KitchenTime
Bra
(500+)
T
Trypt
11 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Beställde 2017-07-04, "Förväntas lämna vårt lager senast 2017-07-17", fick leveransbesked idag 2017-10-26. Inget besked om försenad leverans eller annat har kommit från butiken under tiden.

OBH Nordica 6637 Chilli Blender
Full Star 1
2
(8)
T
Trypt
11 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Klumpade ihop sig något ordentligt i botten. "Kugghjulet"-som driver kniven gick sönder efter andra användningen. Antagligen så gick den inte ned hela vägen när jag skruvade fast behållaren... Ändock, väldigt missnöjd och bytte upp mig. STORT PLUS till media markt som erbjöd mig pengarna tillbaks direkt, trots att jag "bara" ville byta modell, "inget tajfs", där kommer jag handla igen!

Shure SE210
Full Star 1
4.3
(7)
T
Trypt
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Steget från tidigare hörlurar prismässigt var ganska stort - men jag slapp bli besviken. De bäst spenderade pengarna vad det gäller ljud jag gjort någonsin. +Ljudet! +Isoleringen, perfekt på bussen +Kvalitetskänslan -Designen på mina vit/gråa