Prisjakt

Wicked261

Medlem sen 2006-07-13
122
Bidrag
143
Hjälpsamröster
Monster iSport Superslim Wireless
Full Star 1
4
(4)
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har ägt dessa nått år nu och är fortfarande mycket, mycket, mycket nöjd! Dessa lurar har utan tvekan den bästa räckvidden på ett par BT-lurar jag någonsin testat! Riktigt gött ljud, ingen dryg kabel som transporterar oljud in i öronen, helt ok batteritid, dessa lurar isolerar som bara den.. de kan sitta en hel dagisklass med kolik sidan om en på tåget utan att man hör dom =) Kör dess till gymmet, MTB och även på jobb. Funkar utmärkt att ha på sig längre perioder utan att de känns obekväma. Har provat litta andra lurar genom åren och inga andra är så kompletta som dessa, bla. BOSE SoundSport, Jaybird X3 och nu senast Supra Headphones Nitro-X. Dock skulle som kunna fixa nån bättre batteriindikator än de tråkiga "pip" ludet dom har. Hur som... köp!

Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F 4GB RAM 64GB
Full Star 1
4.5
(58)
9 572 kr
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Då så, efter en vecka med denna mobil är jag grymt nöjd. Gick från en Galaxy S6 till denna och var rädd för att S8+ skulle kännas för stor och klumpig och kanske till och med för tung(och nä.. jag är inte miljöpartist och bänkar mer än du =P ). Men den känns f*n bara bra näven trots den "nya" aspect ration 18.5:9. Något som också överraskat är att batteritiden är riktigt j*vla bra. Efter en dags användande med ca 1 h Netflix och minst 2-3 h Spotify, klocka och lurar via BT, max ljusstyrka, WQHD+ och ett allmänt pillande på mobilen ligger ändå på den på 40-50% batteri när dagen är slut. Jag ska även tillägga att jag var grymt skeptisk till att den fysiska knappen är borta, övervägde ett tag S7 Edge pga. av detta. Men nu efter en veckas användande kan lugnt säga att jag inte saknat den en enda sekund. Detta har Samsung löst riktigt bra! Behöver man nämna skärmen? Nä för det finns ingen bättre, tom. jämfört med tidigare S modeller så e denna ett snäpp bättre och det syns verkligen på riktigt =) Tiden får väll visa hur S8+ åldras men spontant är detta den ända mobil som jag gillat till 100% från start. + Skärmen + Grym kraft, som att bläddra i smör haha.. + Batteriet(hoppas det inte sprängs) + Stoleken på skärmen i förhållande till mobilens mått + Samsung pay, snart kan man slänga plånboken.. #digitaltkörkort + Skärmen + Bluetooth 5.0, grymt! + Trådlös snabbladdning #suckonitapple - Kan inte klippa gräsmattan Allt annat än 10p skulle kännas fel. Köp! ------- Update 2017-10-11------- Efter snart ett halvårs avändande är jag fortfarande lika nöjd om inte mer =) Batteritiden är fortfarande lika grym som efter första veckan. Dock har jag kommit att störa mig på två saker... 1. Bixby.. eller egentligen Bixby-knappen. Dock finns det ju nu ÄNTLIGEN möjligheten att stänga av knappen utan tredjeparts appar. https://www.androidcentral.com/how-completely-disable-bixby 2. Jag köpte en svart lur och upplever att den drar till sig dam av guds nåde eller så kan det vara så att de tre senaste lurarna jag haft innan var vita och det är jag som inte är van.

Samsung LED View Cover for Samsung Galaxy S8 Plus
Full Star 1
3.8
(5)
375 kr
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Velada länge innan jag bestämde mig för att köra på Led View Cover, har tidigare haft S-View covers till bla. S4 och S6 och varigt hyfsat nöjd med dessa. Detta upplever jag som lite mer tåligt och gjort med lite högre kvalitet. Beträffande vad "ledskärmen" kan visa så tycker jag att det fullt tillräckligt och en bra tradeoff då man kan få plats med körkort i luckan. Och tillsammans med Samsung pay kan man nu skippa plånboken helt. #deenajs Själv har jag en svart S8+ och valde det svarta skalet, som jag tycker är galet snyggt! Det är dock inte svart utan mer har en mer riktigt mörk grå/svart ton. Texturen på materialet är även mycket trevligt att hålla i och känns som att det kommer att hålla längre än tidigare S och Clear View covers.

Samsung Galaxy Gear Fit 2
Full Star 1
3.8
(9)
2 379 kr
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Detta var mitt första "aktivitetsarmband" och jag är positivt överraskad. Det sitter bra och gör vad det ska.. och lite till. Och sen lite till igen. Utan tvekan de trevligaste aktivitetsarmbandet på marknaden, lång före dom andra. #borderlinesmartklocka + Displayen. + Passformen. + Alla funktioner utöver andra band. + Funkar även väldigt väl som klocka för dagsbruk. + Dockan + Displayen + Spotify + Batteritiden - Spotify(endast tillgänglig genom US. Galaxy Apps #iqbadboll). - Mjukvaran kunde men lagt ner nån timme till på. - Låset på band kunde man även gjort något säkrare, dock har jag aldrig haft nå problem. Jag hoppas att Samsung tar tillvara på detta produktsegment, och inte överger Gear Fit till förmån för S3 m.m., utan att de kör vidare och släpper en Gear Fit 3 med fler appar och lite större skärm. Hur som, bra skit. Köp.

Asus PCE-AC51
Full Star 1
3
(3)
479 kr
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Satte in detta kort i de senaste bygget till dottern, då Mb´t saknade wifi. Kollade först in Asus PCE-AC56, men valde detta då Kjell & Co hade de på lager i butiken. samt att jag läst att vissa haft problem med AC56/58 i Windows 10. Och jag kan inte säga att jag ångrar köpet, då jag betvivlar att AC56 kortet hade varit snabbare i verkligheten. Enkel install, körde inte in nått från Asus själv, utan lät Win 10 fixa vid uppstart. Funkade direkt, inga konstigheter. Ca 10 meter och två väggar från routern(Netgear Nighthawk R7800) får jag191/108 Mbit/s(250/100) och 4 ms i svarstid på TP-test, på 5 GHz bandet. Provade även å lägga in BF1 på hennes dator å lira lite. Ingen märkbar lagg överhuvudtaget, och då jämför jag med min burk som sitter på kabel. Men de klart vill man ha litta rött bling i lådan å en tjusig anten adapter, läggt ill nån hundring å köp AC56 eller AC58. Hur som, detta kort är INTE slöare i verkligheten. Köp, och lägg restan av pengarna på blommor till din mamma =P

Asus GeForce GTX 1060 Dual OC 2xHDMI 2xDP 3GB
Full Star 1
4.5
(13)
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte detta till htpc:n för att ersätta ett Asus gtx 660 CUll. Var först väldigt besviken att Asus lyckats få in en fläktkurva som börjar på 1000 rpm.. och att 1000 rpm för den delen skall behöva låta så jä**a mycket som det gör på detta kort.. IG Asus! Dock har jag inte märkt nått coilwine på mitt x, kör ett fractal design newton r3 600w. Efter uppdateringen, senaste bios som gör kortet semipassivt måste jag ändå säga att de är ett ganska ok kort. Dock låter det mer än vad jag tycker är ok vid full load, vilket förvisso händer väldigt sällan. Då folk har gnällt på att kortet har lite konstiga mått, var jag tvungen att testa hur det fick plats i mitt minsta chassi, Fractal Design Node 304, och det funkade ju hur bra som helst. Sitter nu i ett Fractal Design Node 605 med en HDD vagga monterad. Tyvärr känns det som att asus enbart producerar detta kort, dual serien för att motivera ett högre pris på sin strix serie. Synd, då alla inte vill ha två meter grafikkort med fler lampor än en finlandsfärja.. Efter att ha varit Asus fanboy under väldigt många år kommer jag troligen välja någon annan tillverkare vid nästa bygge. + Rimligt pris i förhållande till prestanda. + Semipassivt(numera) + Helt ok storlek + Snyggt? + Ingen coilwine + Inga LED lampor - Ljudet vid högre rpm, dåliga fläktar för ett kort som ligger runt 2 500:- - Att det tog Asus hur lång tid som helt att fixa bios, som gjord kortet semipassivt. - SLI? va fan Nvidia..

Corsair Void Wireless Dolby 7.1 RGB Over-ear
Full Star 1
3.5
(19)
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Lurar är grymt personligt om man gillar eller ej. Dessa sitter som en j**la smäck på skallen! Var väldigt skeptisk till utformningen till huvudbågen och valet av material till kuddarna, men de e nog f*n de skönaste lurarna jag provat. 7.1? nja, mer som 4.1/2.. men vill man få riktig "surraaond" får man köpa lurar med fler element. Lurar med ett kommer aldrig att ge samma upplevelse. Men dessa är dock så när man kommer. Eller så är jag bara kräsen. =) Då så. Bra ljud, bra batteritid, schysst räckvidd(om man nu har väldigt långa armar och sitter 10 m från datorn), ap-coola lampor #lmao synd bara att miccen inte går att ta av.

Corsair Carbide Quiet 400Q (Svart)
Full Star 1
3.3
(3)
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte detta chassi till senaste bygget och grymt nöjd, särskilt eftersom jag aldrig ägt en Corsair låda förr.. #fractalfanboy Främsta anledeningen till att valde detta, var att de är ett av få chassi som har lite högre fötter. Detta bygge står i ett rum med heltäckningsmatta och jag ville få tillräckligt med "markfrigång" =) Väldigt okomplicerat att bygga i, bra byggkvalitet, trevligt dämpningsmaterial, bra luftflöde direkt ur lådan,och väldigt gott om utrymme i hela lådan. Och två värme zoner.. ooo.. kommer inte att använda plastbitarna som skall ligga över nätagget. Och nu till mitt gnäll.. =P De kunde dock varit nån mm till på baksidan, allt får plats men lite små drygt när många kablar skall samsas på baksidan. Fläktkontroll hade varit trevligt att ha med i paketet. #cheapass 3,5 platser.. 2 st? lite klent.. kunde allt varit med nån modulär vagga för minst 3 st till. Hur som. Som chassi till en speldator funkar de över förväntan, tyst, svalt och gott om utrymme för grafikkort/cpukylare eller nån form av vattenkylning. Jag är även glad för att Corsair valde att dump trampstamp loggan haha..

Battlefield 1 (PC)
Full Star 1
3.4
(40)
102 kr
W
Wicked261
122 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Då så.. efter att ha spelat ett par timmar, kan jag inte tycka annat än att de är ett bra spel i BF serien. De bästa? Knappast, BF3 är duktigt mycket roligare än än BF1. Men visst, de utspelar sig 100 år tillbaka i tiden. =) BF1 är ett steg i rätt riktning från hardline och starwars tramset, får hoppas att nästa BF, BF1944 blir roligare än detta..