Prisjakt

Wicked261

Medlem sen 2006-07-13
124
Bidrag
198
Hjälpsamröster
Logitech Circle 2 Wired
Full Star 1
4
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan*
Bra kamera som gör vad den ska. Sammanfattningen på aktiviteter de senaste dygnet är klockrent! Sen är det ju som de flesta andra kameror att du måste köpa en tjänst för att få fler inställningar. Push notiser helt ok, inget att klaga på. Tycker också att man får en bra överblick i appen om man har flera kameror också.
*Redigerades en månad sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Usel
7 månader sedan
Beställde en produkt som fanns i lager. Efter två veckor meddelar dom att produkten är slut och kan inte levereras.
Samsung Galaxy S21 5G SM-G991B 128GB
Full Star 1
3.2
(18)
6 879 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
10 månader sedan*
Som de flesta blev även jag skeptisk till Samsungs S21 modeller när jag fick se att de inte var utrustad med wqhd skärm, sd-kort eller en en baksida i glas.. plast i en premium-lur?! Men för egen del har jag aldrig kört nån av mina tidigare telefoner i mer än "Full HD" och sd-kort har jag inte haft i telefonen på många år då molntjänsterna är svårare att tappa bort än telefonen. Den böjda skärmen har jag även börjat ogilla de sista två åren då den inte är särskilt praktisk jämfört med en platt skärm. Blev glad att man äntligen erbjuder platt skärm på en S modell. För egen del har jag kört puls modellerna sen dom kom ut men kände att det var dax att prova den lite mindre varianten detta året. Och trots att de inte skiljer så många mm så är denna betydligt trevligare att hålla i än plus modellen. Hur som.. de är det en grymt rapp telefon, nya exynos 2100 är ett rejält kliv framåt. Skärmen är som väntat sjuk fin å 120 Hz är något som alla telefoner borde ha. Byggkvaliteten känns som vanligt på topp å skärmskydd kommer monterat från fabrik. Dock känns de lite sniket att Samsung precis som Apple inte längre skickar med laddare. Hörlurarna med sladd klar jag mig förvisso utan ;-)
*Redigerades 10 månader sedan
Electrolux HOB850MF (Svart)
Full Star 1
3.8
(1)
6 680 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan
Var lite skeptisk till layouten på denna spis men efter ett par veckors användning är de nog de smartaste vi haft. Något som är förvånansvärt är att denna spis känns lika bra om inte bättre än vår gamla(6år) Electrolux spis som kosta det dubbla jämfört med denna.
Mi Electric Scooter Pro 2
Full Star 1
3.9
(6)
4 444 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan*
I skrivande stund har jag inte ägt denna elscooter i många dagar men satan va bra den e! Med min nätta 100 kg köttar Pro 2 på i alla lägen. I vissa uppförsbackar går den dock ner runt 20 km/h vilket känns helt ok ;-) För min del ersätter denna cykeln till tågstationen. Fördelen är att jag slipper få en cykel stulen var annan månad samt att jag kan rulla med stil från tåget till kontoret #lidecoolt Enda nackdelen jag kan komma på är IP klassningen på IP54, som enligt Xiaomi inte rekommenderar att köra i regn. ----- Uppdatering 2020-12-04 Då har jag fått glida runt på detta vrålåk ett par veckor och är sjukt nöjd. Har även fått prova en kollegas Xiaomi Mi Essential och är väldigt nöjd med att jag inte valde någon av de mindre modellerna trots att jag egentligen inte behöver räckvidden som Pro 2 har. De ända som jag inte är nöjd med på denna modell är att bromsarna är ”något” underdimensionerade. Kommer troligen uppgradera detta när jag hittat något bättre. Något annat som jag även stör mig lite på är att cruise controlen inte syns i displayen och kör man med lurar på sig hör man inte pipet när den går på =)
*Redigerades ett år sedan
Multibrackets M Framed Projection Screen Deluxe 16:9 120" (265x149)
Full Star 1
4.3
(5)
5 349 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
En mycket trevlig duk i 120" klassen till ett oslagbart pris! Ramen äter även upp allt ljus som spiller över. Något bättre kvalité på skruvarna skulle man önskat sig.. men när duken väl e monterad glömmer man detta fort ;-) Märker ingen skillnad i bildkvaliteten mot min gamla Kingpin duk som var betydligt dyrare. Ett plus i kanten är ju att det finns grå extra duk å köpa om man inte kan få håll käften mörkt i mancaven.
Asus Radeon RX 580 Arez Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 8GB
Full Star 1
3.8
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Bra kort än idag om man hittar det till ett bra pris. Ingen coil whine här inte! :-)
Expain Relax Back
Full Star 1
3.8
(1)
1 199 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan
Riktigt trevlig liten sak. Låter inget när den är igång och knådar på som fan ;-)
Jabra Evolve 65t UC
Full Star 1
3.5
(1)
2 390 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan*
Var till en början lite skeptisk till dess då de saknar "wing tips", men dessa sitter f*n fast i örat och mycket bekvämt också. Har tidigare kört Samsung Gear IconX SM-R140, Supra Headphones Nitro-X, Monster iSport Superslim Wireless och flera andra. Dessa är utan tvekan de bästa på alla sätt. Supra lurarna har förvisso en mycket kraftigare ljudbild men man kan inte vara längre än 2 cm från källan samt att de har en störig sladd.. HearThrough funktionen är även väldig användbar om man sitter på jobb och förväntas höra sina kollegor.. går att stänga av.. =) Ljudet är klart och detaljerat, förvånansvärt kraftigt för ett par HELT trådlösa lurar. Tyvärr medföljer det bara tre par proppar(EarGels) till dess lurar, vilket är lite i klenast laget. Jag får ha de största propparna på dessa och vanligtvis brukar jag kanske ha strl. 3-4 av 5. Batteriet känns även att de håller vad det lovar dock får man väll se hur det ser ut om ett par månader. Man det är bra at det finns mer än en laddning i fodralet. Har inte brytt mig att prova donglen(Jabra Link 370) som följer med till PC/Mac då alla laptopar i dag har BT. Funkar hur bra som helst att köra Skypemöten och ingen har klagat på ljudet. Har funkar hur bra som helst på gymmet också, med Five Finger Death Punsch på 70% volym hör man inte ens miljöpartisterna som kämpar med 10 kg´s hantlarna. Då så.. köp! Eller köp Jabra Elite 65t, då de verkar vara typ samma lurar fast lite billigare men utan dongle och läderfodral.
*Redigerades 3 år sedan
Samsung Galaxy Buds SM-R170
Full Star 1
3.8
(78)
769 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan
Trodde inte att dessa lurar skulle vara så pass grymma som dom är. Klart och rent ljud med tydlig bas och en volym som för första gången gör att jag inte kör volymen på 100%. Jämfört med Samsung Gear IconX SM-R140(förra årets "buds") är dessa så jä*la mycket trevligare att använda! Har på senaste tiden kört Jabra Evolve 65t och budsen har en helt annan ljudbild, mycket kraftigare ljud i mitt tycke. Kontrollerna i dessa är även ljusår bättre än Jabrans sega knappar som gör att man har lurarna typ 5 cm in i örat innan man lyckats pausa låten man lyssnar på... Dock är micen i Jabra lurarna en hel del bättre än i budsen. Att fodralet nu även kan ladda trädlöst är som en bonne sa på SVT en gång: De e najs! Även om jag fick dessa på köpet av S10+ skulle jag utan tvekan köpa ett par nya om/när jag super bort de jag har nu. =) + Volymen + Basen + Passform + Kopplingen, inget lagg eller störningar. + Fodralet - Inget Om man gnäller på dessa lurar måste man fått ett måndags-x eller är i behov av Revaxsör...
Sida 1